Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *147*
Raspunsuri - Pagina 17
petrean spune:
zsuzsu..tu vroiai dinozauri pentru colorat?
http://www.mescoloriages.com/fantastiques/coloriages,dinosaures.html
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
m_monique spune:
cineva intreba de brocoli...
eu i-am pus ioanei brocoli in fiertura de legume.
marti am facut budinca de brocoli, dupa reteta soacrei si a iesit o delicatesa. i-am servict-o ioanei cu iaurt si peste. a mancat de a spart, cand a terminat portia pregatita a inceput sa bata in masa si sa spuna " a-da-da". a trebuit sa-i mai dau.
budinca de brocoli ( a la mama soacra)
se fierbe brocoli si se scurge.
separat se face un sos bechamel. eu am topit 2 linguri de unt. l-am tras deoparte si am pus 2 lunguri de faina si am amestecat. am turnat incet 200 ml lapte si am amastecat pe foc, pana compozitia a devenit ca o smantana groasa. in sos am pus branza de vaci si putina telemea si am amestecat bine. mama soacra pune si marar, dar mie nu-mi place.
intr-un vas termorezistent am pus un strat de brocoli, un strat de sos, si am continuat pana am terminat compozitia. la sfarsit, am pus cascaval felii. am pus folie de aluminiu si l-am dat la cuptor, cam 20 min si inca vreo 15 min fara folie.
budinca i-am servit-o ioanei cu iaurt si peste. noi cei mari am mancat cu smantana si snitele.
aris26 spune:
neatza
joanna - nu pot sa cred peste ce imbecil iresponsabil ai dat

si bineinteles ce poate sa fie mai nashpa ..... era si prost si rau.pe cuvant dar unii ar trebui sa plateasca mai mult decat o amenda
. v-am povestit ca si pe noi era sa ne faca un cretin praf in fatza portii mele. eu cu semnal frumos, incadrata sa fac stanga sa intru in garaj si dobitocul pamantului a intrat sa ma depaseasca pe stanga cu cel putin 100km/h in zona de case si exact la trecerea de pietoni de la policlinica mare. facusem deja stanga cand il vad ca vine ca vantul si ca gandul. am accelerat si am intrat cu botul in curtea policlinici...cretinoidul a franat si a intrat in garajul meu, ma dau jos il fac albie de porci si el ce crezi ca face? raspunde la telefon ca il suna cineva domnule
. de abia atunci m-am enervat la maxim, i-am facut poza la mashina si l-am amenintzat ca daca doar il mai prind in zona ii fac praf mashina, dupa care am deschis poarta la caini. ar fi trebuit sa vezi cum a inchis gura si a fugit la mashina cand l-a vazut venind pe Tino al meu cu coada elicopter. asta dupa ce inainte a avut tupeul sa o faca pe mama baba nebuna si pe mine cretina isterica. eu normal ca eram isterica pt ca piticul era in scoica, nu avea nici 2 luni si la un impact lateral la viteza cu care venea inconstientul ne rasturam garantat. stai linishtita ca o sa uite Darius, e normal sa fie speriat, probabil ca si tu mai esti inca
gaza - da, le am pe toate care aparusera pana sa nasc...sunt vreo 8 dvd-uri. cand ne vedem le aduc
. chiar asa, cand ne vedem?
25 martie 2009
claudela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui m_monique cineva intreba de brocoli... eu i-am pus ioanei brocoli in fiertura de legume. marti am facut budinca de brocoli, dupa reteta soacrei si a iesit o delicatesa. i-am servict-o ioanei cu iaurt si peste. a mancat de a spart, cand a terminat portia pregatita a inceput sa bata in masa si sa spuna " a-da-da". a trebuit sa-i mai dau. budinca de brocoli ( a la mama soacra) se fierbe brocoli si se scurge. separat se face un sos bechamel. eu am topit 2 linguri de unt. l-am tras deoparte si am pus 2 lunguri de faina si am amestecat. am turnat incet 200 ml lapte si am amastecat pe foc, pana compozitia a devenit ca o smantana groasa. in sos am pus branza de vaci si putina telemea si am amestecat bine. mama soacra pune si marar, dar mie nu-mi place. intr-un vas termorezistent am pus un strat de brocoli, un strat de sos, si am continuat pana am terminat compozitia. la sfarsit, am pus cascaval felii. am pus folie de aluminiu si l-am dat la cuptor, cam 20 min si inca vreo 15 min fara folie. budinca i-am servit-o ioanei cu iaurt si peste. noi cei mari am mancat cu smantana si snitele. ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |

POVESTEA MIRUNEI
Bianca2503 spune:
Valeu Joanna! Un idiot. Daca nu te descurci cu el, cheamam-ma ca vin cu NIssanu si il trag in troliu tot orasul. Asta e masina mea si ma urc pe el daca face figuri. L-a impins odata Robert pe unu in intersectie ca blocase tot si era pe avarie
Novus, avem 7 dinti. La inceput i-am dat cartof fiert si morcov fiert ca astea se zdrobesc si fara dinti. Cu marul e nasol ca e tare.
M_monique, multam de raspunsul cu somnul. am uitat insa sa spun ca el nu vrea biberon, iar cand simte gustul de lapte praf...bleah! ?D-asta nu stiu cum sa fac.
m_monique spune:
Bianca2503 ce masina... bine ca stiu pe cine sa chem, cand am nevoie. cand se face mai cald ma apuc de mers cu masina, iar daca am probleme te chem.
nici ioana nu a vrut la inceput bibe cu lapte praf, dar am tot insistat, si a inceput sa-i placa. eventual pune-ti sotul sa-i dea lapte praf si tu dispari din peisaj. e posibil ca pe tine sa te asocieze cu tzitzi.
unde ziceai ca e rotiseria pe 1 mai? sa merg si eu cand merg la soacrii, ca ei stau pe turda.
ramona7575 spune:
Neata fetele,
Sunt cam zombi, s-a foit Stefan pana l-am luat in patul meu si asta ma enerveaza, de ce tin patutz in casa, sa doarma cu ma-sa ? Hmmm, bataitza la fundul lui grasun
.
Joanna, e bine ca ti-o repara asiguratorul lu` ala, eu mi-am gasito lovita in parcare acum 2 sapt. si tre` sa dau din buzunar 

Novus, n legatura cu cerazzette, tu inca mai alaptezi ? Ca eu nu, din decembrie....
Petrean, daca intrerup amu` pastilele, astept "rosu" si iau karissa, e vre-o prbl.? Nu am timp sa mai merg la medic acum, am sunat de dimi. si are liber in program abia peste o sapt.jumate.
http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=96
cativ13 spune:
Buna dimineata!Intru repede ca acusica se trezeste piti si ma pune la treaba
Am citit pe diagonala
ca fac consiliere maritala pt prietena mea care a primit cadou de la sot o buza sparta 
Joanna, imi pare rau pentru ca a trebuit sa treci printr-o asa experienta ingrozitoare
sper sa se rezolve repede si simplu cu fiarele si
pt Darius sa-i treaca sperietura.Pisik, sper sa te faci bine repede si Ana la fel

pt toate fetele si copilasii
Problema: mi se pare ca incisivii centrali superiori de la piti sunt strambi
,inegali...nu stiu cum sa va explic... dar Petrean spunea la un moment dat ca asa par
vreau o opinie, un sfat..cum imi dau seama ca ei cresc bine...la stomatolog ajungem abia in martie asa ca...mami de Silvia Ioana
alina.n spune:
| citat din mesajul lui Floric Raresu are niste dureri cumplite de dinti noaptea, evident. Aseara nu au mai trecut cu nici o usa deschisa. Urla sarmanu de nu stiu cu ce sa ii mai dau. Citisem intr-o revista de ceva (crema) de la Plafar pe baza de cuisoare ca e usor anestezic pt dinti. Azi am iesit afara dar impreuna cu el si nu am ajuns la Plafar. |
este vorba despre ulei de cuisoare care da cica e bun pt dintisori si e mai natural...vezi la plafar
_
rasfat pentru tine
Floric spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Flori, cu delfini albastri e ok? Ce nume sa fac? Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video |
SUPER....RARES GABRIEL

Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel