Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *147*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Fetele din Iasi care ma puteti ajuta cu informatii, va rog un pm,ca sa va dau detalii.
Raman datoare
.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI SRBATORITILOR DE AZI!!!
Nu ma mai tin balamalele sa recuperez ce ati sris azi.
Sper sa reusesc maine...ca am si musafari.
Da 5 min tot intru sa va zic ce am facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

La multi ani sarbatoritilor!

Eu am reusit sa racesc: imi curge nasul tare si am inceput sa tusesc, mi-e frica sa nu le dau si la copii.

Lucian mananca tot pasat cu furculita caci are o viteza cand mamanca caci daca gaseste bucatele mai mari se ineaca.

In legatura cu cresa, m-am ingrozit ce am auzit de la voi ca s-ar lasa geamurile deschise si altele, pe Sebastian l-am dat la 1 an si 3 luni la cresa s-a acomodat bine si a invatat multe lucruri dar a racit foarte mult, intradevar la gradinita nu am mai avut treaba capatase imunitate.

Multi smintiti la volan, de aia nu ma dau eu in vant dupa condus, cu Lucian nu am plecat niciodata singura cu masina ca nu sta in scaun daca nu e cineva langa el.

Anei sa treaca repede raceala!

Mai vroiam sa mai raspund dar normal ca am uitat, ca citesc mult, pentru ca intru mai rar.Scuze!

Plec la , somn usor!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Joanna-bine ca s-a terminat cu bine patzania cu masina...imi pare rau pt sperietura berbecului, poate o sa uite in timp.

Kea-sper sa fie pe gustul tau.

Vladimir e un simpatic si jumatate...mi-a placut povestea cu pantalonii si cu...si cu ceasul cu cuc.

Tufetelor, cucuietelor, vad ca vorbiti despre bucatzele, mancare in toata regula...eu sunt tot in faza de pasat de legume, cu carnitza omogenizata.Cand se nimereste vreo bucatzica ramasa de la blender mai mare, Nicho al meu o scoate afara si face urat, un mare "aaaa" si inchide ochii si se cutremura de parca ar fi inghitit pelin nu alta. Asa ca ce sa trec la mancare normala...nu....mai asteptam, insa cand ii dau paine in mana, sau biscuit sau sau grisine integrale, mamaaaa ce mai roade la ele,iar bucata de mar cand i-o dau, o suge nu stiu cum, dupa ce il faramitzeaza, apoi gasesc toate firimiturile pe jos...carnitza,da ii dau si eu bucata mare din care trage cu un spor mai nene, , dar nu prea poate ca are doar 2 dintzi.De multe ori mi s-a inecar, insa s-a autodescurcat....

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
8 luni si ceva
Nicho la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Pupam pe Ana racita si uram La multi ani, tuturor sarbatoritzilor dde azi...sau de ieri mai bine zis, sau si de ieri si de azi...ca cine stie daca mai pot intra maine....
Noapte buna!

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
8 luni si ceva
Nicho la 9 luni

Mergi la inceput

Nu m-am abtinut si am recuperat!
Dar sunt varza si nu mai stiu nimic...asa ca [iertare].
Oriucm mi-a prins bine ca am mai uitat de ale mele.
Da acum chiar am iesit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Waw, buna ideea cu puiul , sa traga din pulpa cu asa pofta, yami, yami. I-am facut in seara asta lui Stefan soia granule fiert in lapte, morcov taiat cubulete, unt si un pic de branza si a ras tot.

Fetelor, luati vre-una din voi cerazzette ? Daca da, inseamna ca nu iti mai vine "mosu" pe toata perioada cat iei?(asa mi-a zis o cunoastinta, nu mai am prospectul). Eu am inceput sa iau de 10 zile iar "mosu`" a intarziat deja de 2 zile... e normal? De obicei imi venea regulat pana sa iau...

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=96

eu am luat cat alaptam..dupa care le-am schimbat cu altceva..care cica sunt foarte bune..karissa. Eu cat le-am luat nu am avut probleme sa nu-mi vinaBine..eu m-am si sfatuit cu dr..ca nu-mi pot asuma inca o sarcina:)si de tercut la celelalte..tot cu sfatul lui am trecut..si sunt foarte multumtia..nu m-am ingrasat..nu-mi pica parul..dimpotriva..mie nu-mi mai pica parul deloc..dc dupa nastere..umpleam covoarele....

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dimineata
las si..
fug ca s-a trezit printesa...umblareata si cercetatoare
anamariame ai PM

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Nu va mai gaseam!
Beau si eu o ceasca de cafea aici, cu voi!

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

neata la

citesc si raspund.

Bianca2503 simpatic vladimir cum mananca carne de pui cu mana. adevarul e ca mai gustos sa manance cu mana decat cu lingurita. asa invata o miscare coordonata, si vei vedea ca in timp va invata sa manance singur, chiar fara sa se murdareasca.
eu pizza fac in caza si i-am mai dat si ioanei sa guste, ca tot balea si tusea uitandu-se la noi.

ramona7575 eu am luat cerazette, dar a trebuit sa renunt la ele. aveam la fiecare 2 saptamani menstruatie, si am incheiat cu ele dupa ce am avut menstruatie o luna intreaga.

georgiana310 eu ii dau branza: facuta de mine in casa, branza fagaras, cascaval din lapte de vaca pasteurizat, iar in budincile la cuptor i-am mai pus si telemea de vaca. cea de la hochland e mai putin sarata.

Bianca2503 eu o adorm pe ioana asa: dupa baie si imbracat in pijama stingem lumina, ii dau tzitzi apoi lapte praf, o pun in patut si se culca. daca nu adoarme, o mangai pe spate si-i cant incet "nani, nani, papusica mami". aceeasi metoda am aplicat-o si cu andrei. mi-a luat ceva pana i-am dezvatat de adormitul la san.

anamariame eu trecerea la mancarea bucati am facut-o asa. la inceput am blenduit legumele, iar carnea am taiat-o bucati mici cu cutitul. acum morcovul si cartoful il zdrobesc cu furculita, iar restul le blenduiesc, apoi le amestec pe toate. ioanei, dupa ce mananca mancare
ii dau bucati sa roada.

Mergi la inceput