Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *147*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Servus Novus ce faci pe aici la ore deastea?

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem noua lunite

Recuperez ca nu am citit azi si nu ma puteam culca nevorbita cu voi !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Joanna, brr ce intamplare !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Inca una si ma culc : voi cu ce combinati pastele la bebe ? dar brocoli ?

Va urez noapte buna !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Novus am vazut ca ziceai de bucatele si de mar. Pai mie marul mi se pare ce-l mai periculos ca se rupe in bucati mari si imediat fuge pe gat in jos. Deci marul e un Maare NU. Dar noi papam miez de paine bucatele mici, am inceput cu foarte mic asa ca mai mult se juca cu ele, taietei, muscam din banana si din felia de portocala, si mai nou i-am dat si bucatele ff mic de morcov fiet si de carnita. Mai roadem covrigi din aceea care nu se rup, dar vad ca de cand avem mai multi dinti a rupt si din iei dar ff putin si stie sa mestece sau sa scoata afara bucatica mai mare. Si acum mancam fara probleme si biscuiti de bebei, inainte se mai inceca cu bucatelele, acum nu se mai ineaca dar nici nu-i mai plac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Joanna, pupam berbecutu si mamica! O Doamne, bine ca sunteti bine! Dar de ce nu ati chemat politia? Voi folositi inca scoica sau ati trecut la scaun? Cred ca o sa uite in timp, dar pt moment trebuie sa te astepti sa nu mai vrea in masina. Poate daca incerci sa il mai asezi in casa in scaun/scoica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Masina per total nu e asa de rau, fata de cum arata a lui.
Ce ma doare pe mine tare e sperietura lui Darius.
Pana am venit , numa a plans, nu a mancat, nu a vrut sa doarma, nimic.Mama era disperata cand am ajuns.
Nu va zic cum a reactionat berbecu , cand m-a vazut.A intins mainile , a inceput un plans cu ras, si-a pus capu pe mine si m-a luat dupa gat..
Si eu m-am simtit asa vinovata, neputincioasa....
Nu a stat decat in bratele mele, nici la wc nu am putut sa ma duc.In plus in drum spre casa nu a mai vrut sa stea , a trebuit sa tot opresc sa ma duc la el, pana intr-un final cand a adormit.
Acasa s-a mai linistit, cu tati ,dar daca nu ma vede incepe sa planga instantaneu.
Si maine nu stiu ce fac cu el..Vine soacramea sa stea cu el ca nu il pot plimba dupa mine..da oare sta pana cine stie cand ma intorc eu.
Sper sa ii treca faza asta,sa uite.
Iar cu medicu e alta poveste.
Revin cu alt mesaj.

Mergi la inceput

Hai sa-ti raspund si la asta si dupaia ma culc si eu. Eu paste i-am pus in supa. Am gasit niste taietei asa plati. I-am taiat mai mici si i-am amestecat cu piureul de legume. Acum vreau sa-i fac odata paste ca pt noi cu carnita de pui, suc de rosii, un ardei si ceapa. Daca ii place te anunt. Dupa brocoli noi nu ne omoram. I-am dat cum au zis fetele cu galbenus de ou dar nu a dat-o pe spate. I-am mai amestecat in piureul de legume, asa a acceptat-o mai bine. Si eu am acum in frigider si chiar ma gandeam cu ce sa-i dau. Sa-mi spui daca v-a placut mango. pup Noapte buna.

Mergi la inceput

offf Joanna e clar ca e speriat. Maine sa-l bagi undeva pe tipu ala si daca mai comenteaza sa-i zici ca-l dai in judecata ca a provocat traume psihice copilului. Teoretic nu ar trebui sa umbli prea mult e suficent sa completezi acel formular de intelegere amiabila in care el acepta ca e vinovat. Si dupaia sa alerge singur la asigurator daca vrea sa-si rezolve problema nu e nevoie sa-l tii de mana. Maaamaa ce m-am enervat.

Mergi la inceput

Gata fug la . Pup si sa aveti o noapte usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Mersi fetelor de incurajari.
Nu a patit berbecu nimic fizic, in afara de sperietura.Nu a fost asa mare impactu ca sa pateasca ceva, dar l-a speriat tare pocnitura si l-a zdruncinat putin.
Kea , in scaun era, ca in scoica nu se mai simtea bine.
O sa incerc sa iau pe cineva cu mine cand mai merg cu el cu masina, ca daca stau dupa Clau la prograu lui nu ma mai duc nicaieri.
La medic , ne-a chemat la 11 la spital, nu la privat.
Stau si astept vrea 3 ore ca mai erau internari, trec peste detalii si cand intru ,se uita pe analize si imi zice ca trebuie sa ma duc cu BERBECU la Iasi , ca numai acolo sau in Ungaria ne poate ajuta referitor la analiza care i-a iesit prost.
Acuma in Ungaria nu ma pot duce ca nu vorbesc limba si daca e vorba de internare Clau nu poate sta cu noi.
Asa ca o sa mergem la Iasi, dar as vrea niste informatii de la fetele din Iasi despre Spital si medicu la care ne-a trmis daca se poate.
Pisigri paraca era din Iasi nu? Mai e cineva ?

Mergi la inceput