Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *147*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Ieri am facut macaroane

si am mancat pui la rotisor. E o rotiserie a unui pakistanez pe 1Mai(pt fetele din Buc) si face niste pui extraordinari. Bineinteles ca mancam toti 3 ca nu are ce sa i dauneze lui Vladimir (e ca puiul la gratar).
Tai tot puiul si isi ia singur ce bucata doreste. Si mai este innebunit dupa pizza. Cum vede cutiile cum se repede in ele si isi ia o felie. Avand in vedere ca paine, rosii si iaurt din comert mananca o sa ii comand si lui o Margerita.

Vladimir e total ca de obicei !! El cati dinti are ? intreb pt ca asa relaxat tine bucata de carne si musca din ea
Alexandra cu 1 dinte nu prea face treaba
Chiar voi cum ati inceput sa-i dati bucatele ? mie mi-e asa teama de cand s-a inecat cu mar de nu ii dau nimic in mana, cred ca gresesc

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Waw, buna ideea cu puiul , sa traga din pulpa cu asa pofta, yami, yami. I-am facut in seara asta lui Stefan soia granule fiert in lapte, morcov taiat cubulete, unt si un pic de branza si a ras tot.

Fetelor, luati vre-una din voi cerazzette ? Daca da, inseamna ca nu iti mai vine "mosu" pe toata perioada cat iei?(asa mi-a zis o cunoastinta, nu mai am prospectul). Eu am inceput sa iau de 10 zile iar "mosu`" a intarziat deja de 2 zile... e normal? De obicei imi venea regulat pana sa iau...

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=96

Iau eu si imi vine mosu' cam la 2-3 saptamani, ce-i drept nu sta mult

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Q: Voi ce fel de branza dati la copii?! Din "comert"?! Si daca da, de care, ce tip/marca/animal

Multu

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

eu ii fac branzica in casa (lapte+calciu).

stiu ca Novus ii da Alexandrei branzacumparata dar nu stiu de care.

Eu ii dau Covalact si Milli si mi se par super ok ambele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Pisikun si o sa prinzi curaj si sa va faceti repede bine amandoua.

Sympliana ma bucur ca sunteti mai bine. Sa-l pupi muult de tot pe Luca din partea mea. Ti-am zis ca mi-a rapit inima.

Alina n pt fundulet noua doctorul ne-a recomandat Reviken, de 2-3 ori pe zi. are consistenta cutadenului si se aplica uniform pe toata zona afectata. E suuuuper a fost singurul lucru care la noi a functionat atunci cand situatia a fost critica.

Sashami-e dor de tine, ia pune un pic indienii la respect sa te lase sa ne mai dai si noua macar un Buna Seara.

Ilinca n-ai mai dat nici un semn, sper ca esti bine si n-ai racit. Pupam dulce Sophiphica si pe Manole.

Mai vroiam sa raspund cuiva dar am uitat.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem noua lunite

Mergi la inceput

Citat:

Am si eu o intrebare:

Cum va adormiti copiii?
Vladimir adoarme doar la san (acasa, ca in masina sau afara adoarme instant) si as dori sa il dezobisnuiesc de obiceiul asta. Adica sa ii dau sa manance dar apoi sa se culce ca oamenii mari.

Nu accept varianta cu pus in patut (pentru ca nu doarme in patut deloc), pupat pe frunte, stins lumina si lasat sa urle ca adoarme el de oboseala de cat plange.

Astept sugestii.

Pana sa incep eu lucul in sept asa era si la noi si eram disperata
Acum ma pun langa ea in pat, in spatele ei mai precis, mana dreapta o baga la mine dupa gat si stanga in gurita si .. asta e
Cu mama face la fel in timpul zilei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

uuup...a inceput ochioasa noastra cea de-a 12-a luna si eu nu i-am urat?

LA MULTI ANI ALEXANDRA!!!!!!

25 martie 2009

Multumesc mult !!!!!!!!

Da, luna viitoare schimbam prefixul

Mergi la inceput

Servus Novus ce faci pe aici la ore deastea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

joanna27, ce patanie!!!!! Bine ca nu ati patit ceva!
Eu zic ca mai bine mergeati la politie daca face pe nebunul, pt ca la lovitura din spate se considera ca cel din spatele tau e de vina pt ca nu a pastrat distanta regulamentara si cu atat mai mult cu cat trebuia sa reduca viteza in aproprierea trecerii de pietoni.

Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Aris, vezi ca ai uitat-o pe Alexandra!

Keutu cheliutu

Cu ea a inceput !!

Mergi la inceput

Vaaai Joanna imi dau seama prin ce treci si eu sunt treifiata sa nu vina un nebun din spate sa ne loveasca. Dar hai prinde curaj o sa fie bine berbecu. S-a lovit? sau doar s-a speriat? Acu nu te astepta sa fie ca inainte asa imediat, da-i si lui un pic de timp sa se reacomodeze cu masina. Incearca sa mergi cu sotul si sa stai tu in spate ca sa-i dai incredere. Apoi poti sa-l lasi dinnou singurel dar pe distante scurte. Si in curand isi va reveni si va uita. Hai ca sa fie bine ! Bine ca sunteti ok si nu ati patit nimic.

Mergi la inceput