Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *147*
Raspunsuri - Pagina 19
Monnvas spune:
Grace!!! Ce blonduti ai tu acolo!!!

Monica zicea ceva de un dezumidificator electric luat din Praktiker parca.

Mai treci pe la noi!
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Fetele cu bebei nascuti la sf de aprilie, le dati mancarea intreaga acum? Adica bucati de legume gatite, bucatele mai mari de carne? Ca Eva imi lasa impresia ca numai pasat vrea sa manance, si nu prea stiu cum sa fac trecerea... Hai ca nici nu v-am salutat, am sarit direct cu intrebarea, dar m-am uitat la filmuletul Biancai si am vazut un baietel mare care papa asa frumos (nu mai spun ca sunt la cura si mi-e o pofta...) ![]() ![]() Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
tot pasat mancam si noi....doar portocala si banana papa bucati mai maricele
_
rasfat pentru tine
zsuzsu spune:
buna dimineata sau mai bine ziua!
Bogdana mersi de link, dani va fi incantat
nu pot sa-l imprim acum sa nu se trezeasca buburuza mica dar o sa fie super fericit cand le va primi

Grace ai niste copii superbi, intradevar o familie reusita

Ilinca_M. spune:
Doamne, Joanna, mi s-a urcat tensiunea citind!! Dupa ce ca imbecilul a fost de vina tot el cu clontzul mare? Mrrrrrrr, la faze de-astea si eu sunt ca Aris si Bianca, razboinica...nu stiu, as coace ceva planuri de razbunare, nu poate sa scape asa usor pentru stresul si pericolul la care v-a supus!!
Ah, ce m-am enervat! Cat de imbecili si nesimtiti pot fi unii?!
Saracuzul Darius
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni
Monnvas spune:
Apropo de pasat... Al meu a tabarat azi pe marul meu... Se distra sa bage lopetile direct in mar... Dupa care s-a gandit sa testeze si obrazul meu, o fi la fel de gustos?
Al meu mananca oricum, si pasat, si nepasat. Asa ca ii dau dupa chef si lene. Fructele de obicei le dau pe razatoare. Inca ii mai maruntesc mancarea fiindca dureaza masa o gramada daca il las sa mestece si nu are rabdare sa stea in scaunul de masa. Singurele kestii pe care nu i le-am dat never intregi sunt carnea de curcan cunoscut
, de vita si ananasul.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
zsuzsu spune:
Ilinca da pe unde ai umblat ieri de nu ai intrat?
cum se simte Manole?
Anamariame nici noi nu mancam bucati din aceleasi motive(isi face greata) dar eu nici nu ma grabesc deoarece noi nu avem inca dinti
desi mama mea ma cam bate la cap ca daca nu se obisnuieste de acum cu bucatile, mai tarziu mi le va refuza total
zsuzsu spune:
Joanna da ce patanie! si tu ai avut o zi super naspa!
bine ca nu ati patit voi nimic- in afara bineintzeles de sperietura-
saracutul Darius cred ca o sa ii fie teama o perioada in masina
Ilinca_M. spune:
Asa...inca tot nervoasa-s de patzania Joannei, incerc sa ma calmez
.
Si ieri am avut o zi lunga si grea, vai de capu' meu, dar nu o mai lalai. Is rupta de oboseala, de cateva zile n-am apucat sa pun nimic in gura pana pe la 16 si atunci mananc niste mere sau iaurturi, ca nu vreau sa-mi stric disociatul
(tzara arde si baba disociaza).
Cu Manole: dupa perfuziile si injectiile de lni si ieri, a reinceput sa manance (cu pofta), sa bea apa singurel, e vioi la plimbare...scarile le urca f. greu (3 etaje!!
) dar asta e varsta, nu neaparat boala.
Veterinarul, in stilul lui realist sau pesimist (inca nu-mi dau seama) ma tot bate la cap: sa nu-mi fac iluzii, ca e linistea dinaintea furtunii, sa incerc sa ma obisnuiesc cu ideea, ca mai mult de o luna nu-i da etc. etc.
I-am zis de cantastim si a zis ca nu are ce sa-i strice, sa-i iau si-i face el injectiile. Am citit pe net despre el, prospectul. La farmacii aici nu se gaseste. Am citit pe net ca in general astea, Donna, Helpnet au, la pretz triplu (55 lei la institutul Cantacuzino, 150 lei la ei- stiam ca-s escroci dar nici chiar asa).
Acum intrebare pentru Denisamada si Dyana, ca stiu ca voi va pricepeti: produsul asta (am inteles ca-s 5 fiole) necesita conditii speciale de transport si depozitare? Ma gandesc ca poate gaseste husbandul la farmacii in Cluj: ar putea sa le-aduca pe tren? Sau daca nu, poate fac cumva sa-mi parvina din Bucuresti. Va rog sa-mi ziceti, ca tare-as vrea sa incep cura respectiva, macar sa stiu ca am incercat tot
9luni
Ilinca_M. spune:
Zsuzsu, ce ochi frumosi are Julia, asa migdalati, n-am mai vazut ochi albastri asa migdalati...si Dani ce ma distreaza, tot e sotzu'to. La Sophiphi cat am fost plecata (si ieri am lipsit cam multe ore) i-a dat soacra-mea un iaurt Humana de fructe. N-aveau ce biberon sa-i dea, ca nici n-are (adica are unul minuscul de cand era nou-nascuta, nici nu stiu pe unde l-am pus) si nici lapte praf n-avem in casa. N-a suferit fara tzitzi, in schimb noaptea si-a luat revansa, parca zicea:"stai ca-mi fac io provizii, ca parca vad ca maine iara pleci si-ti iei tzitzele cu tine, neserioaso".
Grace, ce bine c-ai mai intrat pe la noi! Superbi copilasii, toti!
Pisik, ce ghinion si la voi, sa va faceti bine 
Ramona, ma scuzi, dar io am izbucnit in ras cand ai povestit cum s-a speriat bietul copil de tine cu vopseaua-n cap
Imi si imaginam scena...tu te tot bibilesti pana n-o sa te mai recunoasca nici copilul nici sotzul:)))
9luni
zsuzsu spune:
Ilinca esti MORTALA!
ai un stil de a povesti

ai dreptate :Dani tot tot e tatasau, mai putin la temperament- acolo recunosc ca mai mult cu mine seamana- agitat si n-are stare o clipa, si destul de repede se infurie
; da si Julia cred ca tot cu mine va semana din punctul asta de vedere![]()
dar ea cred ca si la fizic mai mult cu mine- doar ca e mai inaltutza- ca tatasau

Eva Maria (23 aprilie 2009)