Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (90)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Lindal discutiile aici pot fi despre orice (a-propos de modul in care ai simtit tu sa identifici categoriile din care facem parte) si e o chestiune de timp si optiune a fiecareia cand si de ce intra. Personal, nu-mi place ideea de "dupa cortina".. dar fiecare are libertatea de a alege cum isi doreste sa se intergreze.

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Dayanara sa aveti si voi pofta!

Oana si mie mi se pare la alte mamici ca totul e atat de natural numai eu ma vad mai neindemanatica si imi fac diverse griji ca nu o sa fac fata. Cat despre recomandarea primita de a dormi cat mai mult, eu cred ca atunci cand ne va solicita bebe tot vom fi obosite, ca acum e acum si atunci va fi atunci. Parerea mea... Sa iti fie de bine masa!

Astero si eu am spalat si calcat zilele astea hainutele bebelinei mele. E un sentiment deosebit! Parca nu iti vine sa crezi ca in curand va fi si o fiinta in ele...

Apropo, si eu am remarcat lipsa lui Bluekido. E totul ok?

35+ Irina

AMR 4+ ... sau mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Anca n-am intrebat dr de ce simt acea presiune pe col/intepaturi pt ca nu am mers la eco la dr care-mi urmareste sarcina dar si pentru ca, de fericire ca e ok colul, am uitat sa cer informatia...

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Nemary la Multi Ani pt Daria, sa creasca mare sanatoasa si norocoasa!

Felicitari tuturor fetelor ce ne-au dat vesti bune de la ecograf/control. Pentru cele ce mai au nelinisti legate de bebelusii lor le doresc sanatate si am convingerea ca vom avea numai bebelusi sanatosi in odiseea noastra.
va pe toate si o zi cat mai buna.

Ina 32+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Miria -- si copiii mei spun tot, e tare amuzant sa ii auzi atunci cand nu esti tu persoana despre care vorbesc

Babyangel -- cum nu te mai duci la doctor pana nasti??? Pai nu trebuie controale saptamanale in ultima luna???

Greenfrog -- am sa ma uit la reteta si daca e usor, o sa incerc, ca vorba Miriei, am femeie, nu trebuie decat sa ii arat si face ea... Mersi mult!

Nemary -- La Multi Ani Dariei!!!!

Miria -- noi ne-am certat de la mult mai putin, pentru ca el este foarte stresat la serviciu iar eu sunt moody rau de tot si am pretentia sa fiu suportata si alintata acum, pana nasc. Daca ar fuma cineva la mine in casa, prieten al sotului, i-as spune imediat sa iasa afara sau daca m-ar prinde intr-o stare de nervi cum am acum, as arunca o galeata de apa pe el instantaneu. Eu am mai aruncat apa pe oameni care fumau in locuri unde era fumatul interzis -- si apoi le-am zis scuze, am crezut ca e un incendiu, nu mi-am imaginat ca poate cineva fuma chiar sub semnul de fumatul interzis.

Cred ca ma duc sa fac o baie -- am intrat oficial in luna a 9-a, cand am timp o sa imi schimb si semnatura...

Va pup!

34+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui freedelia
Eu am mai aruncat apa pe oameni care fumau in locuri unde era fumatul interzis -- si apoi le-am zis scuze, am crezut ca e un incendiu, nu mi-am imaginat ca poate cineva fuma chiar sub semnul de fumatul interzis.

34+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

bine ai facut! eu cateodata nu stiu ce sa zic sau cum sa reactionez, si pe urma asa de rau imi pare, ca.i pandesc sa.i prind pe picior gresit :))
si chiar de faza cu fumatul am un pitic, de cand s.a nascut ivan si.au venit aici in casa si.au fumat, am tacut ca proasta, in sinea mea fierbeam , ma bufnea plansul
de data asta nu vor calca in casa sau la spital, dar parca i.as lasa doar doar si.or aprinde una sa.i casapesc

roxana 32 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Amy, Dayanara, Ina, Freedelia multumim frumos pentru urarile la adresa Dariei. si voi sa fiti sanatoase si sa duceti la bun sfarsit sarcina.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 31+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Ma inscriu si eu in randul celor anti-fum de tigara. N-am nimic cu fumatorii, si eu inainte de sarcina mai le trageam - prost obicei, n-am de gand sa-l mai reiau nici ocazional, dar sa aiba nene bun-simt...sa intrebe daca deranjeaza, sa iasa afara daca vor sa fumeze.
Eu cand am musafiri ii invit sa fumeze la bucatarie, pe geam, tot intra fumul dar mai putin ca inchid toate usile... dar in niciun caz n-as sta sa privesc si sa ma abtin sa nu le zic nimic, daca isi aprind tigara in sufragerie sub nasul meu.

DAR, eu am alta problema, de cand ne-am mutat aici, am un idiot nesimtit pe scara, la etajele de mai jos care fumeaza niste tigari puturoase rau. M-a terminat pur si simplu, imi intra pe la usa, imediat simt cand e pe hol ca imi impute aerul in casa pur si simplu, ca tot fumul se ridica la ultimul etaj...numai ca nu reusesc sa-l prind, cum aude usa, intra-n casa. I-am pus afise cu rugaminti de a fuma la el in casa sau afara daca vrea, dar degeaba. Imi vine sa-i crap capul nu alta! CUm naiba ar trebui sa procedez cu el? Ca presupun ca la noi nu exista nicio lege sau ceva de genul, ca sa fac plangere

31+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

amy merci, adevarul e ca am ras 2 portii si as mai manca una dar dupa ce mananc mult ma ia somnul:))
si.am baut si o cola, nimic nu merge mai bine dupa masa, decat o coca cola :))

roxana 32 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Abia acum am reusit sa ma asez la calculator.
Azi am reusit in sfarsit sa fac proiectelele pentru doua dulapioare de care avem musai nevoie, unul pentru bebe si unul pentru noi, iar acum astept sa vina baiatul care se va ocupa de fabricarea lor.
Am facut si o crema -supa de legume cu crutoane si un pilaf cu inimi si pipote. Nu pot sa va zic cum arata bucataria acum...insa o mai las putin ca-s terminata de spate.
Azi cred ca bebitzu si-a cam schimbat pozitia. Daca pana acum statea cu capul pe ficatul meu, cred ca a inceput sa se idrepte cu el in jos...nu de alta dar la un moment dat am crezut ca-mi plezneste burta de halul in care se tuguiase.
Miria, vad ca le-ai inebunit pe toate cu mucenicii ciorbita...noroc ca mie imi plac ceilalti f. tare, si pot oricand sa iau niste cozonac cu miere si nuca.

28 Radu Alexandru
poze

Mergi la inceput