Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (90)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Fetele am si eu o rugaminte

Care din voi stie exact cum se calculeaza prenatalul sau unde in lege gasesc asta ?
Intreb deoarece contabila mea cretina zice ca ea imi face la 85% pe 20 de zile lucratoare si atat.

E normal ?

Eu stiam ca se calculeaza la zile calendaristice.

Plz Help !

e in burtica +35 Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Buna dimineata!

Multumesc mult fetelor pt. felicitari. Va pup pe toate.

Loriangi si bebelina mea e mai micuta cu 1 saptamana, dar medicul meu nu era deloc ingrijorat, ba chiar a zis ca ar fii fost aiurea sa fie mai mare. Asa a fost si prima mea fetita si pana la urma s-a nascut cu 3100 g, ceea ce e numai bine. Eu am si o constitutie mai firava, am 159 cm si sunt mai slabuta, adica eram. Si masuratorile nu sunt intotdeauna exacte, eu stiu multe cazuri in care au fost facute masuratori chiar inainte de nastere si diferenta fata de realitate era chiar mare. Am o prietena care a facut eco si zicea ca bebe e de 3400g, iar peste 2 ore cand a nascut bebe avea 3900g.

Greenfrog ma rog sa fie bebe bine. Oricum pana la urma e o problema care se poate rezolva

Rammy ce mai faceti? Ati ajuns acasa?

Mihaela31+ cu Angela Ioana si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Andira- cel mai bine sa le lasi la socrii cred. Sau cand suni la salvare suni si la socrii sa vina sa stea cu ele. Se urca in taxi si vin repede la voi.

Denisa, 31 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Delia - tu de care mucenici vrei? In punga, de-aia uscati si ti-i faci tu acolo? Ca asta nu e mare chestie, cred ca pot sa-ti trimit. Ar trebui insa mai inainte sa promit sa ma interesez la posta, pt ca sunt fragili, si daca ajung sfaramati n-am facut nimic.

Sau tu la altceva te gandeai?

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

'Neata!
Ne-am intors tarziu de la Bucuresti, aseara..
N-am vazut bebitza (eu..), n-am primit poze insa e bine dezvoltata conform masuratorilor, e f activa si e mai mare decat varsta sarcinii. Astfel avem DPN modificat, that means 18 martie.
N-am citit nimic din urma.. recuperez mai tarziu!
Pupici!!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Andira relax. Doar nu nasti in cateva minute. Intai ii suni pe socrii sa vina dupa fete, iar cand ajung ei suni la salvare. In maxim 1 ora ajungi la spital.
Dayanara daca lui Ivan ii place la vecina, du-l acolo, vorbesti din timp cu vecina.
Eu chiar ma gandeam sa stau cat mai mult acasa, decat acolo la spital, doctorul a zis sa nu intarziu totusi prea mult, sa merg cand am contractii dureroase la 7-8 minute.Dar eu data trecuta am avut direct la 5 minute, asa ca ma mai gandesc, vad eu pe moment. Numai ca dupa cum il stiu eu pe sot, cred ca ma duce el cat mai repede. Vai ce mult mi-as dori eu sa ajung la spital si sa spuna ca mai e foarte putin si nasc, sa ma urc pe masa si pooocc. Visez si eu.

Mihaela31+ cu Angela Ioana si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Stiu ca aseara am promis ca citesc din urma si revin dar mi -sa facut rau. Efectiv stateam de vb cu sotul si a inceput sa mi se infunde nasul si sa ma sufoc. Eram ca un peste pe uscat, respiram numai cu gura deschisa si afara pe balcon. sper ca in viata mea sa nu mai trec prin faze de astea ca a fost nasol rau. La un moment ma panicasem ca daca nici bebe nu se oxigeneeaza calumea?!!! In sf, am facut niste inhalatii cu aburi de la apa fiarta cu sare si mi-am revenit, ba chiar am dormit toata noaptea!!
Oana ce constiincioasa esti tu! Si eu tot o data am facut urocultura, cand am facut primul set de analize de sange
Greenfrog poate ca rinichiul lu bebe o sa isi revina. Oricum, vreu sa iti spun ca viitorul meu cumnat nu are un rinichi (nu i sa dezvoltat) din nastere, si face schi, merge pe munte cam la 2-3 saptamani...are o conditie fizica de invidiat! Asa ca nu fii prea speriata, ca o sa fie bine.
Alina2 parca e de la Disney camera bebelunei!! Ce tati talentat aveti..iar de covorul ala m-am indragostit efectiv.
Loriangi asa cum a zis si Oana, masuratorile pot sa nu fie f exacte. Mie imi zice de fiecare data dr ca bebe are "in jur de...", adica nu imi zice "are fix.."
Honey si eu am momente cand zici ca nasc o vertebra!! Ai descris senzatia perfect!

30+ Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Rebiana - fericitari pt vestile bune . Ce a crescut bebelusa
Mihaela - si eu visez sa ajung la spital si gata sa nasc in 10 min, sau sa ajung sa-mi puna epidurala si sa nu mai simt nimic. Bineintels sa nasc usor, fara durere cu epidurala.

Denisa, 31 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui sensibila

Fetele am si eu o rugaminte

Care din voi stie exact cum se calculeaza prenatalul sau unde in lege gasesc asta ?
Intreb deoarece contabila mea cretina zice ca ea imi face la 85% pe 20 de zile lucratoare si atat.

E normal ?

Eu stiam ca se calculeaza la zile calendaristice.

Plz Help !

e in burtica +35 Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Daca am inteles eu bine, sunt 126 zile calendaristice, iar calculul se face in felul urmator: se ia in calcul venitul de baza (salariul brut-CAS) pe ultimele 6 luni inaintea intrarii in prenatal, se inmulteste cu 85% si se aplica per fiecare zi lucratoare din luna respectiva.
De ex:
venit de baza=3000ron*6 luni (a cate 20 zile lucratoare sa zicem) = 18000
18000*85% = 15300
15300/(6*20) = 127.5 RON / zi
Pe februarie sunt 20 de zile lucratoare, deci: 127.5*20 = 2550 RON

Am calculat doar cu cei 85%, fara compensatia aia de 15% pe min 6 sapt de co de maternitate...
Am inteles eu bine oare? Rog celelalte fete sa ma corecteze daca am gresit

Gaby, drepturile-gravidelor.ro

31+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

'Neata!
Ne-am intors tarziu de la Bucuresti, aseara..
N-am vazut bebitza (eu..), n-am primit poze insa e bine dezvoltata conform masuratorilor, e f activa si e mai mare decat varsta sarcinii. Astfel avem DPN modificat, that means 18 martie.
N-am citit nimic din urma.. recuperez mai tarziu!
Pupici!!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Felicitari pentru bebelina scumpa si sanatoasa! Sa stea cumintica pana la termen!

31+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput