Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (90)
Raspunsuri - Pagina 13
babyangel spune:
Buna dimineata
Oana, aleg salamul de biscuiti in dimineata asta
..Mi-ai dat idei
. Tin pumnii pt urocultura
Fetele cu problemute, luati exemplul Andrei si nu va pierdeti optimismul...Uite aici cate o
si un
Aster foarte misto ati facut peretii
Dar va urma sa aduceti si mobila , nu?
Eu iti recomand sa ai un scaun, sau fotoliu foarte comomod pt tine, pt momentele alaptarii sau pt cand vei fi nevoita sa tii bebelina in brate.
Stefimic mersi ca m-ai linistit si pe mine si nu sant singura cu "simptome" din astea...Nici la mine nu a coborat, pt ca imi vad eu burta tot sus. Cand va cobori bebe, probabil ca voi sta doar la orizontala
Anca

cu
Codrin Fabian in 36 saptamani
AMR 4+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 2anke atunci dupa regula noua am luat 8,5 kg Anca 32+ cu si Lucas 4 ani+9 luni |
Oare se schimba fotomodelele odiseei??
Liliana28, Nafi haideti mai des "pe la noi", macar sa va mai spuneti of-urile

Anca

cu
Codrin Fabian in 36 saptamaniAMR 4+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
loriangi spune:
buna dimineata fetele!
ma bucur ca sunteti bine, fericite, nerabdatoare ca mai aveti un pic pana la ziua cea mare...o
eu sunt putin speriata ca am fost ieri la doctor la control si mi-a zis la ecografie ca bebe e cu o saptamana mai mic decat ar trebui(eu sunt in 36 sapt si ecograful l-a scos dupa masuratori la 35 sapt) .am intrebat medicul daca este ok si a dat usor din cap ca daaaa...doar ca este el putin mai mic...si totusi am asa ceva in suflet ca daca nu e ok...dupa masuratori are BPD-87.52;HC-317.50;AC-299.86;FL-66.8 si greutatea de 2418.06g , diferente ar fi la ac si fl care dau varsta mai mica? voi ce ziceti?am motive de ingrijorare? intre 15-20 am din nou programare si atunci se va decide si data operatiei ca am uter cicatrizat si nu ma poate lasa pana la termen...
mi-a zis ca poate sa imi faca si operatia de legare a trompelor ca tot ma deschide la nastere si ar fi ok ca scap de stres...ma limitez la 2copii![]()
[http://www.xoopit.com/s/20zlj4u46a8ry54w3naj
Mami & Iarinutzu
36sapt+
victor,rares???
Lindal spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andira Linda - da, uitasem ca e diferenta de 2 zile intre noi, eu le-am facut ieri Deci serbam impreuna la inceput de martie 34 sapt, da? Mai, cu spitalele romanesti - astia de la Antena 1 au zis bine in seara asta - de vina e intotdeauna pacientul. Daca din greseala eroarea medicala e prea evidenta, probabil se mai sesizeaza si unul, altul, dar fara sa se zgaltaie prea mult.... 30+ |
Da, tot pe A1 m-am uitat si eu aseara, m-am ingrozit! Din fericire am auzit ca la spitalul din Iasi personalul e dragut si atent, se poarta bine cu pacientele. Asta insa nu te fereste de infectii cu "bazdaganii".
Serbam impreuna toate saptamanile implinite.

30+ cu
Matei (AMR 9+)
oanaiacovita spune:
Anca 
Loriangi din cate am inteles masuratorile pot fi eronate, din cauza pozitiei bebelui. Uite www.babymed.com/Tools/Ultrasound/third_trimester/" target="_blank">aici un site unde iti treci exact varsta sarcinii si vezi ce valori pot fi . Ai acolo un interval si cred ca te poti incadra. Nu toti copiii vot fi inalti si grasuni, dar asta nu inseamna ca au probleme. In 2 saptamani cand mai mergi poate ajunge cu usurinta la 3 kg, ceea ce e f ok.
Rebiana ce ai facut la dr?
Oana
36+
Eric Nicholas
AMR 3+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Bumbitza spune:
Neata fetelor!
andira, oana, asteropipan, stefimic, freedelia
multumesc! Doamne ajuta sa venim toate cu vesti bune!
annya, tinem pumnii sa fie totul bine luni!
jasmine, bafta la eco! nu stiu de herghelegiu, dar eu la 2 dr diferiti am fost pt morfo 2 si 3 si de fiecare data am asteptat de mi-au sarit ochii, m-am intors cu dureri de mijloc in ultimul hal...pe banii nostri, isi permit sa ne trateze asa. Dar poate ai noroc si la dr tau nu va trebui sa astepti, mai bine suni inainte, ca sa stii o treaba.
asteropipan, honey, eu sunt pro intalnire, mi-ar placea mult sa va cunosc pe toate!
Imi place camera bebelinei
ufff...sper sa ajung si eu cat mai repede la cap asta.
mihaela felicitari pt vestile bune!
babyangel, nu stiu de la ce ar putea fi intepaturile
sper ca esti mai bine azi
lidal, un pupic de la mine
. hai ca recunsoc ca si eu m-am simtit nebagata in seama la un moment dat si am zis ca nu mai scriu, dar pana la urma n-am rezistat sa nu scriu fetelor, pt ca pana acum n-am facut asta doar de dragul de a scrie ceva fiecareia in parte ci pt ca asa am simtit... acum fiecare raspunde dupa bunul plac
voi suferi in tacere
si nici alcooale n-am voie sa-mi inec amarul...
PS: eu la actualizari si schimbari de pag nu ma bag, ca sigur fac vreo boroboatza![]()
miria, de salariul mediu pe unitate zici?
oana bafta cu analizele! si eu ar trebui sa duc urina dar tot aman, parca vad ca-mi iese vreo infectie si mi-e groaza (mai mult de faptul ca imi va da dr antibiotic)! o sa ma duc sapt viitoare... de afectat o afecteaza pe bebe cu ceva daca am inf urinara, sau e naspa de mine ca pot face pielonefrita? simptome n-am, dar...
sapt viitoare ma duc si eu la analize, ca trebuie sa fac si cele de sange si secretie.
loriangi, eu zic sa nu te ingrijorezi ca bebe e bine. depinde mult si de dr, aparatura, interpretare
Gata, hai ca m-am lungit iar! Azi am o gramada treaba, o sa le fac pe toate lipa-lipa atat cat pot...admir mamicile care se descurca asa bine cu treburile casei si ingrijitul copilului/copiilor...eu abia ma urnesc![]()
31+ cu micutza Ilinca 
Mami si tati te iubesc mult!
greenfrog spune:
Buna dimineata,
pentru cele interesate de cursurile prenatale si atestatul de puericultura, ieri la Filantropia am aflat ca saptamana viitoare miercuri la ora 17 se reiau cursurile.
36+
Petru Gabriel
honeybaby spune:
Neata!!!
asteropipan- frumoasa camera printesei
Bumbita - stiu ca infectia e bine s-o tratezi. Bunuiesc ca e periculosa la nasterea naturala. La cezariana nu cred ca e vreo problema.
loriangi- si bebeluna mea e mai mica cu o sapt si nu sunt singura de aica care avem bebei mai mici. Sa sunt ei. Important e sa fie sanatosi.
Anca- caracadita ta isi face loc daca nu are.
Oana - iar urocultura? eu am facut decat o singura data analiza in sarcina![]()
Aseara m-am chinuit sa-mi gasesc o pozitie in care sa nu ma mai doara spatele si un picior. Burta nu avea nimic , nu se contracta, bebeluna misca, dar spatele ma durea de ziceai ca urmeaza sa nasc o vertebra
.
Am salat ieri o tura de hainute . Parca au intrat la apa
. Sper doar sa mi se apre si dupa calcat sa isi revina.
Azi noapte am visat ca Rebiana a venit cu vesti bune de la eco. Sunt cu ochii pe ea cand apare.
Denisa,
31 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
andira spune:
Delia - daca e stramb cu adevarat piciorusul banuiesc ca va fi pus in ghips. Nu stiu daca se intervine si chirurgical la varsta asta.
O sa aflu probabil mai multe peste 10 zile, cand ma duc la control.
Serios ca la mine e o problema daca ma apuca nasterea cu copiii acasa.
Ambulanta ajunge in max 10 min (inca nu m-am hotarat daca sa o chem pe cea de la Medsana, unde am abonament, sau sa sun la 112), iar socrii stau cam la 20 min. Eventual trec sa le las si apoi ma duc la spital
- or sa spuna ca-s nebuna, probabil..
Efectiv n-as avea unde sa le las. Cu vecinii n-am nici o treaba, poate doar una de langa mine care e mai amabila, dar s-ar speria fetele tare. Gradinita la spital stiti si voi ca nu exista, so... (Dayanara, e super ca ai posibilitatea asta
)
Nu stiu, vom vedea mai incolo.
30+
GabyHila spune:
Buna dimineata,
Condoleanta Castelana! Dzeu sa o odihneasca pe buni si sa o faca bine pe mama ta! 
Vreau sa intreb e siteul unde scria tot ce trebe pt CIC. A circulat pe aici si l-am bookmark pe compul de la servici. ma puteti ajuta cu un link pe pm? vreau sa incep sa imi fac dosarul!
apropos, e obligatoriu sa imi iau 126 de zile? eu as vrea sa iau numai astea 42 dupa nastere dupa care sa intru direct in cic. se poate?
bebelina mea e f activa noaptea de 2 zile si noi suntem franti. incepe sa ceara tot mai des titi si asta ma bucura. lapte am din plin, pt inca una ca ea:)
nu am citit de ieri cred. sorry, dar vremea e scurta si noi nedormiti!
Gaby
In 6 saptamani ne intalnim cu Joy:)

Lucas 4 ani+9 luni