MONTIGNAC (132) .... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
rivali spune:
Vin si eu la raport, +200g . Adevarul este ca in week-end am mai gresit-o . Eu decand cu Monti asta mananc mai mult decat de obicei , cum naiba sa nu ma ingras
azi am mancat asa:
MD wassa cu branza topita ( sper ca nu am gresit) oricum doar azi am mancat asa
pranz- fasole teci scazuta cu peste la cuptor si 2 patratele ciocolata neagra
cina inca nu stiu
vreau si eu o reteta cu brocoli! Am un brocoli in frigider si nu stiu ce sa fac din el
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ninha spune:
Eu la
MD am mancat doar fructe si cafea (nu ma pot lasa de ea si pace!! dar am injumatatit-o)
Pe la 12 paine din-aia necoapta din boabe integrale cu branza 10% grasime si masline.
Pe la 2:30 o sa mananc o supa si la cina (17:00) pulpitza de pui cu broccoli.
Doamne ajuta sa nu mai fac vreo abatere, ca m-a descurajat cantarul asta de tot! nu se mai misca de o saptamana.
rivali, eu mananc broccoli ca garnitura la friptura. fie il fac in aburi vreo 8 min fie il oparesc in apa fierbinte vreo 2-3 minute. e bun asa, retete mai complicate nu stiu cu broccoli. daca stie cineva, sunt si eu curioasa. ASTEPTAM RETETE!
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
ninha spune:
uite, am gasit una
Ingrediente: O conopida mare si un broccoli, un borcan de smantana, doua oua, 100 grame telemea, un ardei gras rosu, mare, ulei, 100 de grame de masline fara samburi, sare si piper, cateva fire de marar.
Preparare:
- Curata si rupe in bucatele conopida si broccoli. Taie rondele si cotoarele. Pune-le intr-o sita si toarna apa clocotita peste ele.
- Caleste in putin ulei, ardeiul gras taiat fasii.
- Sparge ouale, bate-le ca pentru omleta, amesteca-le cu smantana, sare si piper, apoi cu telemeaua rasa prin razatoarea fina.
- Intr-o tava rezistenta la cuptor, tapetata , aranjeaza buchetelele de conopida si broccoli oparite, presara ardeiul calit si maslinele taiate sau intregi si mararul taiat fin.
- Pune pe deasupra sosul de oua cu branza si da totul la cuptor circa 30 de minute, la foc mic, in cuptorul incins bine inainte.
Ninha, mami lu' Mirci
ninha spune:
alta:
Broccoli cu carne de vita
Carne de vita, broccoli, o conserva ciuperci asiatice, sos de scoici
Mod de preparare:
carnea taiata se lasa la macerat de pe o zi la alta in sos se soia, apoi se prajeste. brocoli se pune in apa fiarta si se lasa pana se inmoaie putin apoi se pune si el la prajit, ciupercile (sunt ceva asiatice, numai stiu cum se numesc, se gasesc la magazine asiatice la conserva,) se adauga la sos.
cel mai important ingredient este sosul de scoici se numeste oyster sos care se adauga la acesta mancare.
Ninha, mami lu' Mirci
maya_m spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui melany72
lasa ca doarme cu mami pana la insuratoare... A mea doarme singura de la 1 an si ceva, de cand ne-am mutat intr-o casa mai mare unde a avut camera ei.Si acum nu avem loc amandoua daca dormim cumva impreuna cand e cu temperatura de ex...se craceste ca ma-sa in juma de pat!! ![]() ![]() |
![](chatterbox.gif)
melany72 spune:
Maya, nu te supara...nu am pus eu punctuatia ca lumea...ca sa te prinzi.
Ideea e ca baietii renunta greu la mamici...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sanse/sanse.jpg)
sanse spune:
Citat: |
Lucrezi in domeniu? Ca am si eu ceva intrebari.... |
Nu melany72,nu am nici o treaba.Asa ma axprim eu...
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Andanii unde esti?Slabesc si eu putin si tu ma ignori?
![](zzzz.gif)
MIRELA
![](striptis.gif)
![](hippi.gif)
![](hailabataie.gif)
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
sanse bravo draga mea , felicitari , nu te ignor ... nu prea am chef de scris
scuze fetele
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
Catalishka spune:
hai sa ma bag si io in seama: rivali wassa aia mere cu br topita numa daca are peste 24% fibre (daca bine imi amintesc, corectati-ma daca gresesc). vreau sa te incurajez sa nu te lasi chiar daca stagneaza ca inscurt timp rincepe scaderea. si io am scazut cam greu dupa perioada de abateri majore de la craciun si rev, dar vad ca acuma a luat-o iara din loc. deci keep up the good work si incep a se duce jos kg-le.
desi suntem cu dormitu asta cu bebeu, va zic cum e si la noi: tot asa, doarme cu mine ca suge des (adik ffff des noaptea) si mi-e mie mai usor. dar as minti cu nerusinare sa zic ca nu-mi place
. de fapt la noi e somn in 3 ca tati e si mai innebunit ca mine. lasa ca n-o pleca in patu mu.ierii lui din patu ma-sii
hai ca mai cetesc din urma si reviu
www.phenforum.com/ticker/img,44,75,0,kg,84,77.5,60,/weight.png" target="_blank">
vreau sa ajung
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/valentinag/valentinag.jpg)
valentinag spune:
Plus 500gr.
fara cuvinte.....
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea