MONTIGNAC (132) .... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 10
Catalishka spune:
nu mai retin cine a intrebat initial cu mutatul copilului in alta camera, io zic ca daca copilu e ok cu asta, go for it, ca e destul de maricel, nu cred sa mai fie pb cu innecatul la varsta lui. parerea mea
mai fetelor, haideti sa facem ceva sa o scoatem pe andanii din butoiul roz sau gri cum o fi dansul,ca tot butoi se cheama.
www.phenforum.com/ticker/img,44,75,0,kg,84,77.5,60,/weight.png" target="_blank">
vreau sa ajung
sanse spune:
Citat: |
sanse bravo draga mea , felicitari , nu te ignor ... nu prea am chef de scris scuze fetele |
Crezi ca eu am ??
Vrei sa lasam slabanoagele sa-si faca de cap?
Pentru cele cu plus sapt. asta...Papati ca mine dulciurele...
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
Monnvas spune:
Cu dormitul... am vrut sa-l mut pe pitic in camera lui si cu o saptamana inainte a facut o indigestie si pe la 3 noaptea l-am auzit vomitand... statea pe spate si se inecase. Nu stiu cum ar fi reactionat daca n-as fi fost langa el, poate s-ar fi descurcat, dar mi-a trecut gandul camerei proprii. Morala: acum dormim in acelasi pat si nu ca nu mai poate el dormi in patut, dar nu mai pot eu adormi daca nu simt miros de bb
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Andanii, ce sa facem mama sa te scoatem din butoi? uite, eu am tras azi niste chifetlute de vinete cu sos de smantana si usturoi (pt maine ca azi mai beau apa plata, atat) si iti trimit si tie o portie, alaturi de un mare - vezi mai jos. E o figura inventata de o fata de la odiseea noastra, numita "morcov". Cand nasteam ne facea cate un morcov din .
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Rrraluca spune:
fetelor,fiica'mea a dormit vreo 3 luni cu noi in pat, si cel putin eu si sotu' nu ne odihneam cum trebuia ca eram tot stresati,sa nu cumva sa punem plapuma,ori mana, ori perna pe ea...vezi tu cand esti foarte obosit nu mai stii unde dormi,cum dormi...si ne-am chinuit noi, o adormeam,o puneam usor in patut...parca ii "mirosea" a ceva evil,si rar apucam sa o las in patut ca face ochii cat cepele... intr-un final am schimbat laptele, am trecut pe faza 2,si nu mai avemm probleme,se trezeste ea la 4 ore sa manance,dar doarme in patut, putem povesti, ne plimbam de colo colo,nu are nici o treaba asa doarmeee..inca nu am mutat-o in alta camera, dar nu cred ca ar fi vreo mare diferenta..oricum suntem rupti cand adormim,asa ca la fel o aud dintr-o camera alaturata cand doarme, sau dintr-un vis adanc...walkie talkie ar fi o idee foarte buna! ... eu zic sa nu-ti faci griji,la 4 ani e mare, ce vrei...fii'mea are 6 luni,si se intoarce ba pe burta ,ba pe spate,dupa bunul ei plac... doctorul zice ca deja e mare, sa nu-mi fac griji,cu inecatul,sau respiratul, ca se descurca...iar la 4 ani, nici nu se trezeste noaptea sa manance,deci?!!? totul depinde de copil daca accepta ideea, daca da, inseamna ca n-ai de ce sa te ingrijorezi...avem prieteni de familie care culca bebele in camera separata de cand au venit din maternitate, probabil asa as fi facut si eu daca nu as fi avut probleme acelea de la inceput cu ea. aaa,si am citit si in acea carte "mama si copilul" ca este indicat si sanatos,ca bebele sa aiba mediul lui, sa se obisnuiasca cu spatiul lui inca de la inceput, o camera numai al lui, inseamna un aer mai usor de respirat,si un somn mai bun. in rest depinde de fiecare...
fetelor... si cu insuratoarea bebeilor...tot ai nostrii raman si dupa...
Catalishka spune:
citat din mesajul lui Rrraluca fetelor... si cu insuratoarea bebeilor...tot ai nostrii raman si dupa... |
icsact
citat din mesajul lui Monnvas uite, eu am tras azi niste chifetlute de vinete cu sos de smantana si usturoi |
da-ne si noua ratzeta plizzzz
da chiar mai Monnvas tu de unde ai faina de migdale sa o faci pe Rodica pandishpan???
www.phenforum.com/ticker/img,44,75,0,kg,84,77.5,60,/weight.png" target="_blank">
vreau sa ajung
sanse spune:
Andanitzo vino sa-ti iei morcovelul.....
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
melany72 spune:
Buna seara!
Andaniii...hai ca morcovul era crud si Monty!!!
Eu v-am zis ca nu mai cataresc? CA incerc sa ma obisnuiesc sa ma incadrez din capsorul meu?
Ca doar nu o sa umblu cu cantarul dupa mine mereu,nu?
Nu m-am cantarit ca ...nu e cazul...mi-a venit si ciclul, nema scaun...asa ca las pe saptamana viitoare.Cred ca sunt pe loc.
Valiiiii, ce faci bre, pei aici e de diete ashea...nu de + kg.Cred ca nu exista subiecte din astea...
Wasa de 24% fibre nu e pe la noi, deci incercati cum face Puisor cu tarate si faina integrala 50-50% si atunci e ok.
VA pup si o seara placuta.
Cum ati iesit de sub nameti?...nici maine nu e scoala/gradinita in Bucuresti.
rivali spune:
citat din mesajul lui Catalishka rivali wassa aia mere cu br topita numa daca are peste 24% fibre (daca bine imi amintesc, corectati-ma daca gresesc). www.phenforum.com/ticker/img,44,75,0,kg,84,77.5,60,/weight.png" target="_blank"> vreau sa ajung |
wassa este 50% faina integrala si 50% tarate sper ca e ok.
maya_m spune:
ANDANII daca nici pt. morcovul asta nu iesi din butoi scotla tine...mai conform decat asta nu cred ca se poate