MONTIGNAC (132) .... STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Citat:
ANDANII daca nici pt. morcovul asta nu iesi din butoi scotla tine...mai conform decat asta nu cred ca se poate

Sau o ceafa... vrei ???

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui rivali

Citat:
citat din mesajul lui Catalishka
rivali wassa aia mere cu br topita numa daca are peste 24% fibre (daca bine imi amintesc, corectati-ma daca gresesc).

www.phenforum.com/ticker/img,44,75,0,kg,84,77.5,60,/weight.png" target="_blank">
vreau sa ajung

wassa este 50% faina integrala si 50% tarate sper ca e ok.

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009)

e super

e cumparata sau ai mestesugit-o matale?

www.phenforum.com/ticker/img,44,75,0,kg,84,77.5,60,/weight.png" target="_blank">
vreau sa ajung

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Acilea reteta (ma rog, cam impropriu zis reteta, ca n-are cantitati, le potrivesti la ochi, si cum eu is mioapa...):
http://www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/22783/Retete-montignac-Chiftelute-din-vinete/

Faina de migdale am gasit acum in car4, da' exista si in Kaufland - stilla vita sau asa ceva, 2,5 lei/100g. E mai avantajos decat sa iei migdale si sa rasnesti singura.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

eu o sa fac azi niste chiftelute de dovleac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Catalishka,felicitari pt slabire si sanatate juniorului sa treceti cat mai repede peste eruptia dintisorilor. Stefi a mea nu facea febra doar se maraia noaptea.

Monica, ma-nervezi cu nervii . Nu ma laud decat cu vreo 200 de gr date jos dupa ce vineri era o juma de kil. Felicitari and keep going. Tu ce inaltime ai? Ca ma tot gandesc daca sa mai slabesc sau nu. Adica stii chestia aia ce zicea monti ca la un moment dat corpul se simte bine cu o greutate si foarte greu mai slabesti. Mai putin de 52 nu stiu daca trebuie. Ar trebui sport la greu pt tonifiere dar de saptamana viitoare cand ne reintoarcem acasa ma pun pe treaba.

Maya, dar ce fructe mananci tu toata ziua? Eu mananc cel mult un mar ca si gustare sau un fresh seara, si tot am slabit. Eventual incearca sa rontai morcovi

Melany, ce "draguta" e buni . Si azi stati acasa? Ia mai zi ce ma gatesti

Andanii, sper sa se rezolve cat mai repede problemele

Androix, felicitari si eu sustin cantaritul in timpul saptamanii . La fel patesc si eu,chiar daca mananc conform in weekend, mananc mai mult iar luni dezamagire totala la cantar . Stiu ca raportarea luni a aparut ca un stimulent pt evitarea abaterilor in weekend dar pe mine nu ma coafeaza deloc

Ninha, fetita noastra a dormit singura in camera ei pana la noua luni. Aveam si interfon dar lasam si usile deschise. La noua luni cand au inceput sa apara dintisorii era foarte maraita noaptea, sugea de cinci-sase ori pe noapte asa ca am adus-o in pat cu noi. Si la insistentele sotului aici a ramas . Adevarul e ne topim cand ne imbratiseaza seara si ne dragaleste inainte de culcare. Important zic eu sa fie fericita toata lumea, si copilul si parintii. Restul, sunt detalii.

Rivali, eu doar cu branza topita am o problema. E plina de chimicale si de tot felul de porcarii. Poti sa o faci tu in casa, este o reteta pe culinar si iese foarte buna. Ieri am cumparat o crema de branza de capra de La Collina care nu are E-uri(cel putin nu pe eticheta ) si e delicioasa.Poate un pic sarata si cam scumpa, dar e

Sanse, pic cu pic se goleste paharul(ce-am mai scos-o ). Important e ca e cu plus cantarul.

Monabella, cum faci chiftelele de dovleac?Hai mai des si mai spune-ne ce faci, ce mananci...

Vali, hai ca poate e doar retentie de apa . Screi ce mananci sa venim cu biciul la tine, poate se misca si cantarul in
jos.

Broccoli, eu doar il fierb la abur apoi il sotez cu un strop de ulei de masline, usturoi, sare si piper. Am mai incercat si la cutor cu ou si smantana dar nu mi-a placut.

Offtopic,aseara le-am facut alor mei un chec de branza de vaci, bestial a iesit ca doar l-am gustat si eu . E foarte bun pt copii dar pt noi nu e monti. Adica s-ar putea montifica cu branza degresata si tarate dar nu stiu daca mai iese. Eu doar am inlocuit zaharul cu fructoza, am pus si stafide iar faina am pus integrala http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/14997/CHEC-DIN-BRINZA-DE-VACI/.

Si am mai descoperit o salata de morcovi pe care vreau sa o prestez azi pt maine http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/12798/Morcov-peisoare/.

Meniu ieri:
MD: wassa cu salata de vinete cu ceapa,camembert si ardei
Gustare: migdale
P: spaghete integrale cu sos de carne de vita(abatere)
C: o feliuta de chec

Sa aveti o zi minunata

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

buna dimineata
multumiri pentru ca incercati sa ma binedispuneti ... sunteti niste dulci

am facut aseara fasole uscata cu sunca ..... o sa mananc la pranz
si am facut painica mea cea de toate zilele ....

de slabit n-am slabit nici un gram , probabil din cauza stresului ... chestia nasoala este ca nu ma pot linisti si calma .... asta e

va pup pe toate ....

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

sunt suparata
azi am iar 70 de kile
oare se vad abia acum inka cu zahar si saratelele din weekend? ca alte abateri nu stiu sa fi facut...
oare sunt semintele de floarea soarelui pe care le ador si le mananc in fiecare seara? simt nevoia sa dau vina pe cineva : socru-meu e de vina, ca el mi le face!!
poate chiar trebuie sa renunt la cafea? nu se poateeee

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Rivali, eu doar cu branza topita am o problema. E plina de chimicale si de tot felul de porcarii. Poti sa o faci tu in casa, este o reteta pe culinar si iese foarte buna. Ieri am cumparat o crema de branza de capra de La Collina care nu are E-uri(cel putin nu pe eticheta ) si e delicioasa.Poate un pic sarata si cam scumpa, dar e

este facuta in casa. este prima data in ultimii ani,desi imi place, cand am mancat branza topita tocmai ca ma feresc de cea cumparata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

PUISORULE eu mananc asa- mere portocale kiwi clementine-de-astea de sezon...le combin intre ele dupa poftele de moment...si uite asa se-ngrasa fata ..am ore fixe si la gustari si inainte cu o juma' de ora intru in sevraj dupa ce-mi iau ''doza''..ma linistesc...incerc sa ma las dar sincer n-am mare succes

ANDANII lasa stresul ca nu rezolvi nimic dimpotriva poate mai adaugi o problema doua de sanatate..si crede-ma ca nu merita oricare ar fi cauza stresului...toate se rezolva intr-un fel sau altul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Puisorule, am cam 1,57. Dar stiu cum aratam si cum ma simteam la 49, de-aia insist. Stiu ca nu am oase grele. Se mai vad pernute... Dar, ca sa nu te nerfez, azi iar era peste 52. Sper sa fie apa Oricum, am impresia ca tu esti in faza 2, io n-am avut curajul sa trec de faza 1, nu combin orez cu carne, inca mai mananc lactate degresate... Na, sufera baba... Dupa urmatorul kil voi sarbatori cu branza adevarata

Ca veni vorba, pot sa bag inka in lapte?

Maya io nu cred ca de la fructe e stagnarea. Si eu am avut zile cand am mancat cate 1 kil de fructe. Poate pur si simplu ai ajuns la un platou... Ma gandesc ca fructele sunt tot fibre si, chiar daca is glucidice, e tipul ala de glucida care se elimina repede. In plus, ajuta la tranzit si asta iar inseamna kile in minus. Poate tre' sa bei mai multa apa? Zic si io...

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput