MONTIGNAC (132) .... STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Hop si eu de prin nameti, ]

absenta din cauza de bb cu febra pe cauza de dinti sper! azi e a treia zi deja, daca si azi o tine langa, maine ajungem la doftor...sper sa nuuu. parca [b]Monnvas[\b] zicea ca bb a facut febra de la dinti...dar al meu are si un pic de muc ca sa spui asa...ma rog...

asa ca azi tac si raportez 76.2 kg...macar atat...uimitor, dar sunt cu -0.9 kg.Doamne ajuta!

va pup!

www.phenforum.com/ticker/img,44,75,0,kg,84,77.5,60,/weight.png" target="_blank">
vreau sa ajung

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Raportul: 51,9 adica -0,7 kg. Multumesc familiei, prietenilor, lui Mihaita si mai ales fetelor de-aici pt sustinere. No, desi am mai calcat in strachini, s-a schimbat prefixul, ceea ce ma motiveaza.

Catalishka, al meu nu avea nici muci, nimic-nimic, si a stat 3-4 zile cu 39 si mai bine.

Rralu, al meu a facut ieri 11 luni si azi-noapte a miorlait din cauza lu' dintele nr. 8. Primul a iesit la 5 luni jumate, al doilea la 6, pana la 9 am avut pauza... Atunci a facut febra de care ii ziceam Catalishkai. Si de-atunci sa te tii... Si mushca... mai ales daca vede piele neacoperita de haine, se repede ca un catel flamand.

Puisorule, treci la raport! Ia sa vedem, cu cat m-ai luat?

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Buna dimineatzaa!!!
si eu la raport :(( tot 69 kg, din pacate. dar am avut abateri in weekend, normal. am fost in vizita la socri, si am baut inka frecata cu zahar, groaznic de dulce, plus saratzele

As avea o intrebare off topic, daca nu va suparati. Sunt cam nedumerita in legatura cu mutarea copilului in camera lui. Voi cand l-ati mutat? Al meu are 4 1/2 luni. L-am mutat de 3 zile in camera lui si mi-a sarit toata lumea in cap ca se ineaca copilul si nu-l aud. voi ce ziceti?

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Andanitzo ia si de la mine un 68,7kg ...asa slabesc eu...cu suta de grame

Citat:
sanse, mie mi se pare ca mananci putin, dar daca zici ca ai fost purcea...nu ma bag.Nu stiu insa cum rezisti seara cu un ardei.

melany72 daca pap seara nu mai scad nici un gram
Probabil ca trebuie sa umblu ziua la cantitati ca sa pot gusta ceva si seara .
De exemplu pranzul ieri l-am luat la ora 16 si asa ca pe la 18 am papat un ardei.Foamea ma luat abia pe la 22 dar am putut sa ma abtin.

Noi stam acasa astazi..nu mergem la scoala

Va pup si sper sa intru cu un meniu decent

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

Ferice de cele care slabesc...si eu nu ma regasesc printre ele...pe scurt- un we bunicel fara abateri ''consistente''adica doar un vinisor fiertsi 2 patratele de cico neagra...si totusi nimic...concluzii-bag prea multe fructe si-ar trebui sa le mai reduc cat-de cat dar nu pot nicicum[aici as avea nevoie de consiliere psihologica]...imi iau gandul de la dulciuri monti pt. ca sunt sigura ca si prajitura aia cu mar de saptamana trecuta si-a spus cuvantul la cantar.... si acum regret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui ninha[/

As avea o intrebare off topic, daca nu va suparati. Sunt cam nedumerita in legatura cu mutarea copilului in camera lui. Voi cand l-ati mutat? Al meu are 4 1/2 luni. L-am mutat de 3 zile in camera lui si mi-a sarit toata lumea in cap ca se ineaca copilul si nu-l aud. voi ce ziceti?

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
nu vreau sa te dezamagesc dar al meu baietel are 5 ani jumate si inca dorme cu mine..inainte de ''nascare'' am cumparat un patut [am dat 4 milioane pe el in 2004]mare ca incapea in el si la patru ani ...si l-am folosit pe post de depozit de haineca donsoru nu dorea sa stea departe de...si uite asa a crescut el mare si tot cu mami in pat...si de-ai sti ce somn agitat are.. tat-su nu rezista mai mult de o noapte cu el...si acum i-am amenajat camera sa i se para atragatoare.. si nimic...pan' la baie daca merg noaptea-''mami hai langa mine'' cum ma pun langa el isi arunca in bratele mele si dorme ca un ingeras..pana cand ma ridic de langa el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ninha

Eu nu am avut incotro si am dormit in aceiasi cam cu copilul pana la 1 an si ceva...dar in nici un caz in acelasi pat!

Poti lua un walkie-talkie din ala si-l pui in patut si auzi orice fosneala!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sanse

Noi stam acasa astazi..nu mergem la scoala

Va pup si sper sa intru cu un meniu decent

Lucrezi in domeniu? Ca am si eu ceva intrebari....

si a mea copila a ramas acasa...si nu spun cum ne-am invartit sa aiba cu cine sta...ca deh, bunica nu e decat la 4 statii distanta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maya_m
nu vreau sa te dezamagesc dar al meu baietel are 5 ani jumate si inca dorme cu mine..inainte de ''nascare'' am cumparat un patut [am dat 4 milioane pe el in 2004]mare ca incapea in el si la patru ani ...si l-am folosit pe post de depozit de haineca donsoru nu dorea sa stea departe de...si uite asa a crescut el mare si tot cu mami in pat...si de-ai sti ce somn agitat are.. tat-su nu rezista mai mult de o noapte cu el...si acum i-am amenajat camera sa i se para atragatoare.. si nimic...pan' la baie daca merg noaptea-''mami hai langa mine'' cum ma pun langa el isi arunca in bratele mele si dorme ca un ingeras..pana cand ma ridic de langa el

lasa ca doarme cu mami pana la insuratoare...

A mea doarme singura de la 1 an si ceva, de cand ne-am mutat intr-o casa mai mare unde a avut camera ei.Si acum nu avem loc amandoua daca dormim cumva impreuna cand e cu temperatura de ex...se craceste ca ma-sa in juma de pat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Eu am 86, deci am dat jos cel putin 0.7. E bine dar cred totusi ca ma voi cantari vineri dimineata de-acum si raportez luni. Pentru ca peste weekend am nu neaparat abateri dar mese cu multa cantitate si lunea dimineata inca "duc" cu mine toate bunatatile mancate. Sau pe la mijlocul saptamanii, ma mai gandesc.

Spor la toata lumea, ma bag sa dau un aspirator

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput