MONTIGNAC (132) .... STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas


Rivali, ce soacra simpatica ai. Adica tine si ea Monti?


Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)




cine a zis ca tine?! Doar o citeste.mi-a zis ca nu poate renunta la sandwich-ul de seara si la rontaiti diverse la TV



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Tare socara ta! Nu poate sa renunte dar poate sa le inlocuiasca cu ceva permis.

Oz e un medic care are acum un show la euforia, l-am vazut in emisiunea lui Oprah de nenumarate ori. E simpatic, are sharm, nu stiu cat de doctor e, astia in promo il dau ca face 300 de operatii pe cord anual de-o dreq ca ar trebui sa nu mai aibe timp de nimic si cand colo eu vad ca se da pe teve de zici ca s-a nascut intr-un studio. Vad ca mai si scrie carti, e dat cu toate alifiile... Dar e frumusel, e adevarat si are un stil simpatic si care captiveaza. Cam ca Jamie, dar mai sters un pic. Rasul dracu am intrat sa-mi cumpar ghidul pentru o silueta de vis si mi-am cumparat carti de retete. Ma consolez cu faptul ca baiatul asta e pornit pe mancarea sanatoasa. Nu stiu unde am citit ca a fost nu stiu unde prin america si a ajuns sa planga de necaz ca n-a reusit sa-i faca pe americani sa-i adopte stilul de viata. A fost in orasul cu cei mai multi obezi din state si pe-aia i-a durut in basketi de el. Au zis ca cine e el sa-i invete pe ei cum sa manance Americani, deh...

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Multumesc Androix
Habar nu aveam...

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rrraluca spune:

hei fetelor..presupun ca sunteti la al "n" vis...eu nu pot sa dorm,am o durere groaznica de cap...eh,cred ca sar peste noaptea asta cu totul...macar de mi-ar trece...spune-ti-mi morcovul fiert e monti?!? ieri am mancat la pranz morcov fiert cu ton...
m-am cantarit azi..se pare ca se vad bine abaterile...gata! mi-am facut si ticker noaptea asta, ca tot stau degeaba treaza...sa vedem daca ma tin de treaba...
Somn usor! in continuare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rrraluca spune:

http://family.webshots.com/album/576618721OZwaoP?vhost=family

poze cu pitica mea scumpa si draga si iubita si rasfatata si..si...si...si mai si!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Rraluca, am intrat sa iti tin companie . Foarte frumoase pozele voastre si mai ales Craciunita . Off,ce nastere complicata ai avut...Daca vrei si ai timp intra si aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147984&whichpage=10 la mamici si gravidute de Cluj. Suntem o gasca faina, ne intalnim din cand in cand si cu piticii asa ca te asteptam cand vrei.

Morcovul nu e monti decat crud. La fel patrunjelul, telina si cam toate radacinoasele.

Ymca, un pt "pisicu" deranjat. Poate o convingi pe soacra ta daca ii dai retete. Te mai inspiri de aici sau de pe culinar, pui in fata reteta and go for it. Multumesc de intrebare, luni teoretic ar trebui sa scape de carje, practic nu stiu ca ii e cam frica sa calce .

Monica, deci tot te bagi la concurs?

Andanii, sanatate juniorului si sa revina la dans cat mai repede .Nu mai stiu daca v-am zis dar eu nu am fost la dentist pana acum patru ani. Din cauza de groaza si frica paralizanta . Apoi am aflat de la o colega de prietena ei stomatolog care e foarte calma si profesionista si cu inima in dinti m-am dus la ea.I-am spus de fricile mele si ca daca ma doare nu mai vin, s-a conformat, mi-a facut trei anestezii pt o plomba si de-atunci m-am vindecat . Concluzia, trebuie sa gasiti stomatologul potrivit si care sa va inteleaga.

Vreau si eu reteta cu varza acra, ca nu am incercat niciodata.

Melany, tu care erai "sufletul" petrecerii, te dai la fund? Ai incercat cu seminte de in rasnite cu kefir? si sa te vad vesela din nou.

Androix, esti mortala Si mie imi place de Jamie si emisiunile lui dar nu se pupa cu monti nicicum.

Ninha, nu mai cauta lactate degresate ca sunt pline de alte prostii mai periculoase decat grasimea. Iaurtul nu conteaza daca e mai gras, branzeturi poti manca din cele tari scurse de zer (cate o bucatica) iar cu laptele ce sa zic,ori renunti la el ori il inlocuiesti cu smantana dulce diluata cu apa.

Am cumparat luni de la DM lapte de ovaz.Nu mai mancasem niciodata si eram curioasa cum e. Nu e rau, nu prea seamana la gust cu laptele de vaca dar e ok. In schimb tatal meu e innebunit dupa el mai ales ca are intoleranta la lactoza si nu poate manca lactate. Dar cum e scump si greu de gasit, am googalit, am gasit reteta iar azi il manufacturez. Daca iese, dau reteta mai departe.

Si daca tot m-am pornit vreau sa fac in weekend lapte de migdale. Dar mei ati folosit careva? Am citit ca e o cereala grozava,bogata in toate cele asa ca musai sa o incerc.

Meniu ieri:
MD: omleta cu somon si rosie
P(pe la 5): ciorba de vita, tocanita de pui
C: ceai de rooibos cu portocala

O zi frumoasa va doresc

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Merci, Puishorule. Sa stii ca ai dreptate cu iaurtul degresat. m-am uitat acum pe el si oricum are o gramada de glucide, chiar daca lipide n-are decat 0,1% (zic ei).
Problema e ca eu am cam multe de dat jos (inca 11 kile), si mi-e teama ca n-o sa am rabdare cateva luni, de aia as vrea sa dau jos cat mai mult de la inceput. Asa ca ar fi bine sa mananc cat mai ...Monti.
(a, bine, lasand la o parte faptul ca aseara am fost la Avatar- a propos, magnific filmul!!)si am mancat o inghetata
Sper sa fiu mai cuminte azi, ca mi-am luat broccoli si imi place la nebunie
Si... pe toate! Sa avem o zi SUPERMONTIIII!!!

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Aaaa, a propos, noctambulelor! Nu zicea Monti ca odihna si relaxarea sunt esentiale? Ia poftim la culcare amandoua!
(sper sa nu vi se intample si voua, dar eu dupa o noapte nedormita mananc foooaaarte prost, mult, dulce si gras). In tinerete rezistam mai bine , dar acum... vai si amar, ma culc cu bebe de la 10 si as dormi pana la 10 dimineta daca m-ar lasa.

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image[red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

Ce-i cu voi mai fetelor de nu aveti somn....noi am fost ieri la sanius si aseara am cazut lata dar nu inainte sa ma porcesc..de oboseala toata noaptea m-am foit in patsi cum noaptea e un sfetnic bun[se zice ]am hotarat sa incerc de azi la micul dejun sa fie doar fructe..m-am cantarit ieri dimineata si nimic si ..nu mai am rabdare..pana acum am mancat doua mere si trei kiwi mici ...daca ma ia cu lesin bag si ceva portocale mai incolo...ideea e sa nu ma mai ating de fructe de la amiaza in colo...pt. pranz o sa fie varza calita cu carne de porc mi-a facut ANDANII o...iar la cina nu stiu..daca mergem iar la sanius e foarte posibil s-o dau in bara ..din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rrraluca spune:

..ochii ma cam dau de gol,dar in rest.. sunt fresh
am dormit de la 5 la 8 cu trezire la 6 sa dau laptele la bebe...si inca o ora de la 10 la 11 cu bebica
eu cand sunt obo nici pofta de mancare n-am...


http://family.webshots.com/album/576618721OZwaoP?vhost=family

Mergi la inceput