MONTIGNAC (132) .... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 6
ninha spune:
Vreau sa va spun ca mananc niste ciuperci umplute, la cuptor, absolut bestiale!
Dar cred ca stiti reteta, nu?
sunt umplute cu ardei si codite calite cu putin usturoi, bagate la cuptor 20 de min si presarate repede cu telemea rasa. si cu garnitura de broccoli oparit si "degetele" de morcov crud
Fantastic!
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
Monnvas spune:
Piciul meu va pt complimente.
Iar eu... azi aveam 52 (-200g de ieri, stiu ca nu-i f relevanta cantarirea zilnica, dar daca-mi creste moralul e f relevanta ), desi cred ca am avut cea mai "abatuta" saptamana ever. Dar au plecat rusii, acum imi dau seama cat conteaza asta.
Maya... io nu mai dorm bine fara miros de pitic in nas. Asa ca sotzul e ostracizat pe canapea
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Androix spune:
Mie imi creste moralul dar ma si da inapoi ca ma bucur ca proasta si pentru 100 de grame si pe urma ca sa le sarbatoresc cum se cuvine mananc ca vaca. Asa ca de-aia mi-am suit cantarul in pod ca oricum ajunsesem sa ma cantaresc si dupa cel mai neinsemnat pipi de amiaza Da dependenta e mare si de luni pana azi a fost cam mult asa ca n-am mai rezistat de dimineata oricum tot e ceva sa ajung sa ma cantaresc la 4 zile o data decat de 4 ori pe zi.
Azi am mancat dimineata nimic ca am fugit iute la patinoar ca sa nu intarzii prea mult peste ora de intrare, iar la pranz am venit cam lesinata si am bagat o supa crema, un sfert de piept de pui la gratar si doua feliute de cascaval. Si cam asta as vrea sa fie pe ziua de azi. POate scap, sotul meu ma ameninta cu niste musafiri in seara asta si asta se lasa mereu cel putin cu rontaiala daca nu chiar cu mancare de-a dreptul. Sa vedem. Oricum daca e sa servim ceva mancare vor fi aripioare la gratar cu salata verde, deci mai monty si mai fitness de-atat nu poate fi decat daca despielitzez aripile ceea ce nu prea cred
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
melany72 spune:
HAI CA S-A DUS NAIBII MESAJUL MEU....
Ideea e...Andanii, am avut si eu probleme cu crescutul brusc la genunchi.Doamne ce m-au mai durut, dar a trecut.Sanatate copilului.Pacat ca se uita si nu poate dansa.
In leg cu "problema "mea...ma calmez, am incercat de toate, supozitoare, seminte in..dar tot la laxative ajung...deocamdata.
Am fost o lenesa in vacanta copillui asa ca m-am retras la mama la tara si m-a rasfatat si pe mine cineva...inclusiv mancare.Maine la sport ca am ramas in urma.
YMCA, suc de fructe rosii zici? Nesle...ufff...si tocmai a fost sotul la supermarket...
Puisor, luni primesc ciuperca de kefir, de abia astept sa incerc.Porumbel te faci daca mai mananci si mei.Citeam ca nu te-a dat pe spate quinoa, nici pe mine!
Va pup si va ador.
sanse spune:
Citat: |
Mie imi creste moralul dar ma si da inapoi ca ma bucur ca proasta si pentru 100 de grame si pe urma ca sa le sarbatoresc cum se cuvine mananc ca vaca. Asa ca de-aia mi-am suit cantarul in pod ca oricum ajunsesem sa ma cantaresc si dupa cel mai neinsemnat pipi de amiaza |
Asa fac si eu....In cinstrea celor cateva sute de grame amarate date jos intr-o luna aseara am halit cu doua guri ...negresa ,cozonac..etc
O purcea
De azi promit sa fiu cuminte (doar cine nu ma cunoaste ma crede )
Meniu azi:
md:2 oua fierte cu branza feta si ardei rosu
p:piept de pui fript cu salata de varza dulce
c: 1 ardei gras
Sa vedem cat ma tine...
Va pup
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
acusor spune:
Salutare!
Ajutati-ma si pe mine cu o reteta Monti de facut paine la masina de paine.
Tocmai am achizitionat ieri o masinuta d-asta, Moulinex, si prima paine din faina integrala am aruncat-o la gunoi
Ideea e ca iti iese daca respecti reteta din cartulie, numai ca aia contine ulei, zahar si faina alba si numai Monti nu e.
Cum faceti voi?
ninha spune:
Ceau, fetelor!
Am gasit o carte de dieta cu alimente care ard grasimi, bazata, dupa cum mi se pare mie, pe aceleasi principii ca si Monti. Iat-o:
http://www.pravaliacucarti.ro/Dr-Caroline-M-Shreeve-Alimente-care-ard-grasimi-Slabiti-mancand-in-14-zile-p-21853-c-0-p.html
Are multe retete si meniuri. sa vedem ce poate! Noapte buna si weekend palcut!!! eu...
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
puisorul spune:
Melany,dar constipatia asta e doar de cand te-ai lasat de fumat? Tare ciudat . Incearca cu kefir si seminte de in macinate,poate-poate...
Sanse, vin cu biciul . Auzi domle,cozonaci,negresa
Acusor,si eu am tot Moulinex si am reusit sa fac doar paine din faina integrala. Eu fac dupa reteta nr.4 cred ca e, in care e si faina alba dar eu puneam doar integrala. O fac fara zahar dar un pic de ulei am pus. Si iese foarte buna si pufoasa. Din pacate e buna doar la mesele glucidice Mai pun seminte de in macinate, seminte de canepa, si poti pune si gluten ca sa iasa mai pufoasa. Eu am incercat si cu tarate dar nu se coace din pacate
Ninha, poate ne spui si noua din retete sa vedem daca sunt monti
Ieri am avut zi de rasfat cu manichiura, pedichiura si cu doar 52.1 kg. Va zic de-acum ca poate imi joaca feste cantarul maine dimineata.
Meniu ieri:
MD: salata cu varza chinezeasca,ou fiert, telemea,rosii cherry si naut fiert
P: supa crema de legumecu chimen
C: omleta cu castraveti murati si wassa
Pe azi am in plan la MD tot o salata dar cu salata verde si ce-o mai fi iar la pranz friptura de vita la cuptor cu muratura. Plus o partida de shopping
Ma termina cu zile fiica-mea asta care se trezeste sa la 5 dimineata si dupa-aia nu mai am eu somn
Duminica frumoasa silfidutelor
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X
Monnvas spune:
Aaaa, pai nu-i corect, ma ia Puisorul la greutate! Si mie mi-a aratat ieri cantarul 52, da' azi si-a adus aminte cat de bun e pandispanul Rodica si m-a trimis la ros mere si portocale
La masina de paine si eu fac una doar din faina integrala, dar cum nu o pot birui singura m-am lasat de meserie... Acum daca vreau paine mananc 1-2 felii de la sotz, adica jumi-juma integrala si alba. Daaar nu e decat de 2 ori pe saptamana, max!
La noi se da desteptarea generala pe la 6,30. Urmeaza: sticle aruncate pe jos, jucarii cantatoare, scos piticul din gunoi...
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)