MONTIGNAC (132) .... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
maya_m spune:
mai PUISORULE iar ma corupi...cum gasesti tu retetele astea interesante?...ma gandesc sa fac checul cu branza dar l-as coace in forme de muffins sa fie mai atractiv pt.piticu' meu si mai practic pt. pachetel la gradinita....cum crezi ca ar iesi?
cat despre salata de morcovi..cu asta ai intrat in sufletul meu forever![](dual.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Ca veni vorba, pot sa bag inka in lapte? Monica mami de ![]() (7.03.2009) |
moni,
inka cred ca se poate bea doar cu lapte degresat. e superglucidica! m-am uitat pe ingrediente, contine cereale si are gluten.
cat despre kilogramele tale... ce sa mai zic? te invidiem toate pe aici! Eu cred ca dupa nastere nu prea mai putem avea pretentia sa ne intoarcem la kg-le dinainte. Din pacate!
![](plang.gif)
![](floare.gif)
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
maya_m spune:
citat din mesajul lui Monnvas Maya io nu cred ca de la fructe e stagnarea. Si eu am avut zile cand am mancat cate 1 kil de fructe. Poate pur si simplu ai ajuns la un platou... Ma gandesc ca fructele sunt tot fibre si, chiar daca is glucidice, e tipul ala de glucida care se elimina repede. In plus, ajuta la tranzit si asta iar inseamna kile in minus. Poate tre' sa bei mai multa apa? Zic si io... ![]() Monica mami de ![]() (7.03.2009) |
![](alcool.gif)
![](hippi.gif)
![](bang.gif)
ninha spune:
Am o salata de cruditati preferata, daca vreti s-o incercati:
un morcov
o bucatica de radacina de telina
un dovlecel
un sfert- o jumatate de gulie
(toate crude, of course)
se dau toate pe razatoarea mica si se amesteca cu putin ulei de masline, otet de mere si sare. Eu de obicei mai pun si un pic de patrunjel, ca sunt addicted. merge bine si singura , ca gustare, dar si ca garrnitura
Ti-o recomand, Andanii, ca e energizanta si te scoate din orice butoi
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
melany72 spune:
citat din mesajul lui ninha![]() ![]() azi am iar 70 de kile ![]() ![]() ![]() oare se vad abia acum inka cu zahar si saratelele din weekend? ca alte abateri nu stiu sa fi facut... oare sunt semintele de floarea soarelui pe care le ador si le mananc in fiecare seara? simt nevoia sa dau vina pe cineva ![]() poate chiar trebuie sa renunt la cafea? nu se poateeee ![]() ![]() ![]() Ninha, mami lu' Mirci http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image |
melany72 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui melany72
|
Nu mai manca seminte...mai ales seara!
Eu doar am citit putin, am avut o gramada de treaba la servici.Sunt franta.Ma duc acasa si ma culc.
La fie-mea cica au venit niste prieteni de la gradi, li s-a facut foame si mi-au golit oalele.
![](icon_smile_big.gif)
Asa ca azi mancam gratar.
Puisor, nu am mai gatit nimic, sunt o puturoasa.A fost mancare de sambata, dar deh, de azi nu mai e.
Am scos niste pastrav file pt diseara.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Somleac/Somleac.jpg)
Somleac spune:
Salut, m-am repatriat si eu din excursie. Doamne bine a fost, doar ca nu a fost monti mai de loc. L-am sarbatorit pe baiatul cel mare si am avut o cantitate imensa de tort, a fost obligatoriu sa dau si eu mai multe maini de ajutor ca sa-l terminam. Asta e.
Aici apar si eu, printre prunci, ca eu nu prea am poze cu mine, de regula fiind eu fotograful.http://family.webshots.com/photo/2589214870099785815zvOEkZ se zareste si tortul, dar la ala nu va uitati.
Cred ca intru si eu in categoria celor care nu se mai cantaresc o vreme. Am ajuns dependenta de cantar, pur si simplu cand sunt acasa, fac ce fac si tzusti pe el.
Eu nu stiu fetelor, dar voi aveti atatea idei cu mancarurile astea. Eu tare greu ma descurc, mai ales ca si pruncii astia ai mei au fiecare mofturile lui care tare greu pot fi reconciliate intre ele si cu nenea monti.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
somleac ti-am vizionat pozicile ... arati super bine, dupa mine nu mai trebuie sa slabesti
si ce trupa puternica acolo .... mi-au placut la calculator toti patru ... cum te descurci draga ... io nu cred ca m-as descurca .... cu unu mi-e greu .... cu trei cred ca
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
Rrraluca spune:
citat din mesajul lui Somleac Salut, m-am repatriat si eu din excursie. Doamne bine a fost, doar ca nu a fost monti mai de loc. L-am sarbatorit pe baiatul cel mare si am avut o cantitate imensa de tort, a fost obligatoriu sa dau si eu mai multe maini de ajutor ca sa-l terminam. ![]() Aici apar si eu, printre prunci, ca eu nu prea am poze cu mine, de regula fiind eu fotograful.http://family.webshots.com/photo/2589214870099785815zvOEkZ se zareste si tortul, dar la ala nu va uitati. Cred ca intru si eu in categoria celor care nu se mai cantaresc o vreme. Am ajuns dependenta de cantar, pur si simplu cand sunt acasa, fac ce fac si tzusti pe el. Eu nu stiu fetelor, dar voi aveti atatea idei cu mancarurile astea. Eu tare greu ma descurc, mai ales ca si pruncii astia ai mei au fiecare mofturile lui care tare greu pot fi reconciliate intre ele si cu nenea monti. Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 |
unde ati fost?in ce imprejurimi?
![](icon_smile_big.gif)
acusor spune:
Hello!
Eu n-am slabit nimic saptamana trecuta deci n-am ce sa raportez.
Ma enervez ca ma urc in fiecare zi pe cantar, si, ca si Androix, am mai putine kg vinerea decat lunea. Cred ca raportez si eu in alta zi .
Cum a ramas cu painea Monti facuta la masina de paine? Va iese si ce puneti in masina?