MONTIGNAC (132) .... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 13
melany72 spune:
Somleac, nu-mi dau seama care sunt ai tai, am depistat sarbatoritul (sa-ti traiasca!!!) si te felicit inca odata pt curajul tau!!
SA fiti mereu fericiti.
AM mancat azi niste hamsie prajitaaaa.....mi-a adus aminte de vara, mare, soare!!
Haideti la treaba.
anelize spune:
Dregele mele Montiagniste,desi am o perioada foarte incarcata si nu am timp sa scriu prea mult,sa stiti ca ma gandesc des la voi.
Incerc sa mananc cat se poate de Monti si,desi nu respect indeaproape cura si desi nu se vede prea mult pe cantar,hainele imi sunt cam maricele .
Va pup si sper sa ma "intorc" curand in sanul vostru.
ninha spune:
Am gasit un articol interesant despre paine:
http://www.ecolife.ro/articole/alimentatie/paine-alba-paine-integrala.html
Contine si o reteta traditionala pentru paine intergrala cu maia facuta in casa. Eu vreau s-o incerc, desi pare cam complicata.
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
Androix spune:
Ei, dar ati scris nu gluma! Sorry dar nu pot sa citesc acum chiar tot dar vreau sa raspund ceva:
Andanii, bine ca ai scris un pic. Iti spun eu cum sa te calmezi si cum sa te linistesti: uita-te la poze cu tine cand erai cand ai inceput sa slabesti. Iti spun eu ca o sa te faca sa te simti mai bine si sa apreciezi mai mult ce ai reusit sa realizezi pana acum. Si as mai vrea sa-ti sugerez ceva: nu am bagat de seama dar parca tot de faza I mananci. Eu cred ca e prea mult ca o tii asa de ani de zile deja, cred ca de-aia nu mai slabesti. Iti dau un sfat ia o pauza si treci usor o o faza II putin mai relaxata. Cetav luni, usurel asa, cu compensari, eventual mai rasfoieste cartea. Sunt absolut convinsa ca dupa cateva luni de faza II daca te intorci la prima faza incepi iar sa slabesti.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
puisorul spune:
Maya,cred ca poti sa faci prajiturica in forme de briose dar exista un secret: formele sa le pui la cuptorin tava aragazului in care ai pus apa. Ca daca nu se crapa deasupra si arata rau. Si sa le lasi mult la cuptor, eu am lasat checul vreo doua ore jumate. Dar briosele daca sunt mai mici poate dureaza mai putin.
Monica, ai dreptate eu nu tin foarte strict pt ca si tin de mult timp(vreun an jumate) si vreau sa fie forever
Somleac,sa-ti traiasca cavalerul . Sunteti foarte frumosi si pareti o familie asa fericita
Acusor,cred ca am mai raspuns o data sau nu? La masina de paine nu poti face monti decat paine integrala care se mananca la mesele glucidice. Eu o fac cu programul 4 de paine integrala, nu pun zahar si doar un pic de ulei.
Ninha, suna bine si salata ta.E pe lista
Meniu ieri:
MD: wassacu o felie de branza Gouda si ardei
G:alune de padure
P: creveti la tigaie cu wassa
C: o clatita
O zi faina
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X
maya_m spune:
PUISORUL...si inca ceva ai lasat tava cu chec in tava cu apa pe tot parcursul coptului sau doar 30 min....
andanii spune:
neata fetele
androix e bun sfatul tau , da tocmai ca dupa Craciunul cu milioane de abateri speram sa slabesc si cand colo nimic nimic trebuie sa reduc si cantitatile .... multumesc pentru sfat , apreciez ca te gandesti la mine
da, da acusor la masina nu se poate paine monti pentru a fi mancata cu grasimi , doar paine din faina integrala cu tarate in ea , da nu jumate jumate ... iese umeda si nasol, necoapta .... eu nu am masina da are o prietena si am experimentat
anelize cat timp sunt hainele largi e bine treci cand ai timp da sa nu ne paraseti de tot
melany cum esti?
ninha o sa citesc articolul imediat
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
ninha spune:
Buna dimineata!!!
Fetelor, in ce magazine gasiti voi wassa asta, ca eu n-o gasesc. stiu ca era odata in Kaufland, dar nu o mai au. In schimb au ceva care imita forma si consistenta, dar nu e deloc sanatoasa, e o bomba glucidica ce-am gasit eu acolo: carbohidrati 88g la 100 de g!!!, si e din faina normala.
Mai, Puishorule, dar tu mananci extrem de putin! Cum faci fata la foame?
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
ymca spune:
buna dimineata fete slabute, slabe si fooooooooarte slabe
sunt de 10 zile sugar free!
am avut tentatii: ciocolatele si bomboane de la diverse zile de nastere, amandine si alte minunatii + tentatiile mele din masina, reminiscente ale lumii mele inguste si dulci in care traiam candva. nu m-am atins de nimic (ca sa fie marturisirea completa, intr-o seara, cand plecam de la birou, am luat o bucata de ceva, am molfait-o de 3-4 ori si am scuipat-o in cos). va vine sa credeti ca eu nu mai mananc dulciuri? nu ma intrebati ce vreau pe termen lung, pentru ca nu stiu. stiu doar ca pe termen scurt nu mai vreau sa ma ating de dulciuri.
eu ma voi cantari pe 28 februarie, pana atunci nu exista cantar in viata mea.
meniuri din care sa va inspirati nu posed, dar scriu totusi ce mananc
1. in continuare functionez cu 2 gustari/zi, una cu un pumn de nuci, una cu un pumn de migdale crude
2. la fiecare 2 zile mananc o jumatate de pomelo, in general ca mic dejun (cateodata ca molfaiala la TV, inainte de culcare)
3. la pranz ciorba de legume cat de fierbinte se poate si foarte acra
4. am mai mancat mancare de fasole verde, mazare cu pui, cotlet de porc la gratar cu muraturi, peste la cuptor, paste integrale cu sos de rosii, branza cu ridichi, ciuperci la cuptor, pui la rotisor
somleac, si eu i-am depistat pe toti, pentru ca sunt toti blonduti si foarte frumosi....mi-a placut foarte mult una (vara, caldura mare, un carucior si-un fund gol odihnindu-se linistit). Sa-ti traiasca sarbatoritul si sa creasca toti mari!
androix, am uitat sa-ti zic ca-mi place blogul si ca m-a inspirat partea cu antrenamentul.
puisorul, si mie mi se pare ca ieri de exemplu ai mancat extrem de putin.
Bee spune:
Buna fetele.
Eu nu am nimic bun de raportat. SI eu sufar de kg mai multe lunea. Pe mijlocul saptamanii ma redresez. Eu stiu ca nu-s 100% concentrata pe dieta si slabit rapid, dar totusi pana la vara, gandul meu secret e sa am in jur de 60 kg. Nu de alta, dar o sa-mi fie rusine pe plaja cu copiii dupa mine.
Rralu, am citit ce ai patit si cu fetita, vai ce de probleme ai avut! Pai voinica ta, imediat il ajunge pe mancaciosul meu nascut cu 3,3kg.
Somleac, vazut poze cu frumosii tai. Ce de blonzi in familie! Matia seamana cu fetita mea cand era mai mica si mai grasuta. Iar de tort, nu mai zic! AI avut la ce ajuta. SI mai era si spectaculos.
Andanii, sper sa te linistesti. Stresul ingrasa, mai ales la anumiti oameni. Si eu sunt in categoria asta, din pacate. Stiu ca nu-s in locul tau, dar ce ash face eu. 1. ia-ti o pauza un week-end si fara sa dai iama in mancare, fa abateri la alimente pe care ti le doresti muuult de tot. Apoi incepe o dieta de 2 saptamani mai drastica cu meniu fix (dieta Daneza, sau Scarsdale), ca sa misti cantarul si sa te simti mai bine cu kilogramele. Apoi revii la Monti faza 1. In conditiile astea, sa speram ca n-o sa apara fenomenul yo-yo. EU una de saptamana viitoare o sa tin Scarsdale, care nu e tocmai neMonti. La mine e musai ceva drastic pe termen scurt, ca pe termen lung ajung tot la glucide, chiar daca bune.
Azi: cafea+ paine neagra
P: paste cu suc de rosii
S: carnaciori+ varza.
http://www.dropshots.com/dochia