MONTIGNAC (132) .... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 14
Catalishka spune:
Neatza slabutzelor,
Citat: |
citat din mesajul lui ninha Buna dimineata!!! Fetelor, in ce magazine gasiti voi wassa asta, ca eu n-o gasesc. |
wassa gasesti la orice hipermarket(in cora este sigur) dar am gasit-o si in Mega Image.
Hmmmm...azi nush ce sa fac de papa, mai ales ca tb sa se faca rpd ca tb sa stau numa' in kuru' lu' acesta mic pitic.
Va pup!
www.phenforum.com/ticker/img,44,75,0,kg,84,77.5,60,/weight.png" target="_blank">
vreau sa ajung
acusor spune:
Da mai fetelor! Nu vreau sa mananc painea cu grasimi, doar la masa glucidica.
Problema mea este ca nu iese cum trebuie in masina de paine. Prima a iesit beton, la a doua cred ca am pus prea multa drojdie si prea multa apa.
Ma interesa daca ati reusit sa faceti paine Monti (apa, drojdie si faina integrala) in masina de paine.
Daca nu iese, o dau cucului de masina si revin la cuptorul normal
ninha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Catalishka Neatza slabutzelor,
wassa gasesti la orice hipermarket(in cora este sigur) dar am gasit-o si in Mega Image. |
in Timisoara n-avem Cora sau Mega Image
o sa mai caut...
am facut si eu painite cu faina integrala, in cuptor. arata ca naiba, dar au un gust fantastic de bun! am pus busuioc, fulgi de ovaz si susan. un deliciu!!
Mi-am amintit de turtitele pe care le facea bunica-mea in tuciul de fonta. numai ca ea le facea cu faina alba, cum sa dai la copii faina neagra, Doamne fereste
Ma duc sa le mananc, fie ce-o fi!
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
Monnvas spune:
M-am molipsit si eu. Azi cantarul arata cu vreo 500g mai mult decat luni, in cantarire conforma. Nu-mi aduc aminte in ce eram imbracata, sper ca pusesem si cojocul pe mine... Si chiar am fost cuminte!!!!
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
melany72 spune:
Eu vin sa fac prezenta, da?
Ca de mancat...stau asa, incetisor.Azi prajesc fileuri de pastrav.
Andanii, iau laxative si ma doare stomacul.Deocamdata atata.
O zi buna la toate.
andanii spune:
citat din mesajul lui melany72 Eu vin sa fac prezenta, da? Ca de mancat...stau asa, incetisor.Azi prajesc fileuri de pastrav. Andanii, iau laxative si ma doare stomacul.Deocamdata atata. O zi buna la toate. |
ooo saracuta de tine, cunosc sentimentul .... sa te faci bine ,pup
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
puisorul spune:
Hello
Maya, eu am tinut tava tot timpul in apa.La un moment dat se evaporase apa si a inceput sa crape
Ymca, bravo . Mai dar ce fete cu ambit avem aici: tu ai renuntat la dulciuri, Melany la tigari, ce mai,jos palaria
Acusor, parca ai masina Moulinex, nu? O faci exact dupa reteta masinii de paine integrala(parca e programul 4) doar ca in loc de faina alba+faina integrala, pui doar faina integrala si nu pui zahar. Si sa o mai urmaresti cand o framanta, poate mai trebuie suplimentat cu putina apa, daca nu o amesteca cum trebuie. Si iasa o paine buna rau...
Monica,sa mai zic ca ieri aveam aproape 53 de kg ? Am si eu niste variatii la cantar de nu pot sa cred. Asta e, mergem mai departe
Mai fetelor poate pare putin cat mananc dar nu e . Ieri cred ca mi-am prajit aproape un kg de creveti dar jumatate din calorii le-amconsumat despielitandui . Si de cand am inceput serviciul mananc acasa la MD, iar pranzul e de obicei pe la 4-5 dupa-amiaza. Asa ca de cina nu mai e loc :(.
Azi:
MD: omleta cu o feliuta de gouda si ardei
P si C: supa si legume mexicane cu dorada la cuptor
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X
sanse spune:
1. ia-ti o pauza un week-end si fara sa dai iama in mancare, fa abateri la alimente pe care ti le doresti muuult de tot. Apoi incepe o dieta de 2 saptamani mai drastica cu meniu fix (dieta Daneza, sau Scarsdale), ca sa misti cantarul si sa te simti mai bine cu kilogramele. Apoi revii la Monti faza 1. In conditiile astea, sa speram ca n-o sa apara fenomenul yo-yo. EU una de saptamana viitoare o sa tin Scarsdale, care nu e tocmai neMonti. |
Ce zici Andanii ?Ne bagam la ceva mai drastic?Hai amandoua...Ca si eu sunt varza.Nu-mi mai revin deloc...
Mie doar mi-e teama ca nu mai tine treaba cu Monty dupa si sa ma ingras...
Tu ce zici?
Va pup.Intru mai tarziu
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
Monnvas spune:
Puisorule, mie azi imi arata 52,5 deci tot p-acolo.
Io cred ca e o molima a cantarelor, de fapt noi mancam conform si slabim, numai masinariile astea nu vor sa recunoasca!
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)