LMA licurici ian - feb 2009 (85)
Raspunsuri - Pagina 16
CADIA spune:
Multzumesc de raspuns fetelor.

Cred ca am sa i-o las cat papa lapticul si apio cand adoarme, sa i-o iau.
LEDI, dar tu de ce nu ai putea sa faci BB2? Scuze, daca sunt prea indiscreta.
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
deliafairais spune:
si noi dormim pe perna, pitic s-a invatat sa nu mai manance noaptea si e f dulce cum se trezeste, plange 10 secunde la marginea patutului, dupa care se lasa jos, merge inapoi la perna si doarme.
avem si strungareatza! avem 8 dinti acum. banuiesc ca vor incepe maselele sa iasa curand...
MIKYCRIS spune:
Buna fetelor![]()
Sunt si eu in trecere pe la voi si din mers urez tuturor bebeilor nascutzi in ianuarie si februarie,la implinirea primului an din viatza lor-UN CALDUROS LA MULTI ANI,SA FIE SANATOSI SI SA CREASCA MARI-MARI!

Si pentru fericitele mamici multzi

si sa se bucure de ei!
MIKYCRIS Album de familie
MAMI DE PRINTESE DELIA
SI DILARA
Ne votati in fiecare zi? cate 10 stelute la http://fotostars.eu/user.php?id=452
koruccia spune:
La multi ani Alice, Marius si Andrei!Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!
Noi tocmai ne-am intors de la Ikea, avem una langa Milano care cica e cea mai mare din Europa..da ce folos ca tot ultraglomerata e. Azi a fost decent, fiind in timpul saptamanii, am luat o gramada de maruntisuri (majoritatea pt Cati, evident), am mancat acolo, iar Caterina s-a entuziasmat la fiecare copilas vazut, a facut ciao..na, ne-am distrat:)
Paula, multa sanatate, sper sa rezolvi cu genunchiul. Si eu probabil trebuie sa ma operez la genunchiul drept. Deocamdata fac fizioterapie si mai am de facut un RMN, iar in functie de rezultat va decide ortopedul daca opereaza sau nu. Evident, daca reusesc sa fac RMN secolul asta, ca de asta vara o tot lungesc...Si la mine e problema veche, dar "m-am cautat" doar recent.
Ledi
Nasol cu metodele astea anticonceptionale, dar eu sper totusi ca nu ti se vor intampla toate tie. Cum se simte David?
Ma intrebai cum ma simt: pai se pare ca imi face bine fizioterapia asta, pacat ca-mi e antipatica fizioterapeuta si-mi stric o zi da, una ba (ca asa merg)..dar daca da rezultate, de musai ca de voie buna, cum se zice in Ardeal:))
cristi, parca esti mai tonica:) Ti-a prins bine vizita mamei. Pai bravo lui Carol, stie sa faca o gramada de chestii!
Naty, nu cred ca te consoleaza cu ceva, dar Caterina la 11 luni jumate are 68 cm:( Compar-o pe Nadia cu ea si o sa te simti mai bine![]()
miere, ma bucur ca ati iesit la liman cu gradinita.
cris, tinem pumnii sa devii cetateanca americana:)
iulia, si Cati are o strungareata mare si vizibila sus, iar jos are incisivii centrali strambi, aproape incalecati.
Am vazut azi ca i-a iesit si incisivul lateral din stanga sus,a vem 5 dinti!
Spor la planurile cu casa! In State va luati?
alinuk, foarte simpatic Andu in filmulete. Mi se pare ca merge binisor, nu cred ca mai dureaza mult perioada turmentata:)
Dark, frumoase planuri de vacanta cu aniversari incluse! Sper sa va iasa:)
Arriel, astept cu nerabdare pozele cu Thea:) Felicitari pt parametrii!
lisa, cum te simti?
crisspy, sper sa rezolvati cu investigatiile pt Razvi si sa nu fie nevoie de operatie
anna-mama spune:
Paula, spor la pregatiri
, si eu m-am apucat, ca sambata avem si noi petrecere de mot.
Naty, bine ai venit in clubul celor cu 10 ani
Eu pot sa ma plang ca e Vladut slabanog, are 78 cm si 9660 g?
Cadia,
Vladut nu doarme pe perna pt ca oricum el se suceste atata in somn incat ajunge cu capul unde ar trebui sa fie picioarele...
Cristi, m-a bucurat enorm ca esti mai pozitiva, felicitari pt realizarile lui Carol, stie si face f multe lucruri 
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
lisa79 spune:
Buna fetelor!
La multi ani ingerasilor de azi

mai,toti copiii au strungareata acum si e de bine ca mai apoi cand le ies dinti definitivi sa aiba loc,eu cel putin asa stiu![]()
noi,acum plecam la medic,imi e groaza ca o sa ii ia Anei sange pt analizele de 1 an. revin mai tarziu cu detalii. sa vedem ce imi zice si mie pt cistita.
Ira ,am gasit miere M si aici,cred ca d-na doctor nu o sa fie de acord cu medicina naturista cu toate ca eu sunt
. plus ca am niste praf de argila care este iar indicat pt asta. sa vedem
si noi vom merge la mare,dar prin iulie la sf inceputul lui august.sper sa ne vedemcu fetele din C-ta
un vot va rog!
axis spune:
Ira, si eu cred ca ai avut o premonitie 'corecta', chiar ma intrebam daca tu esti constienta de abilitatea asta a ta. Nu ai scris ce a facut Eliza cu pastele. Mie mi-a plcaut ideea ta si am pus-o in aplicare.
Si Anei ii place perna, da' nu stiu ce sa aleg.
Cristi, dintr-odata parca ai alt copil! Cred ca ne-a facut bine fiecareia sa apreciem progresele copiilor nostri!
cris30 spune:
La multi ani ALICE, ANDREI SI MARIUS!!!!!

Noi ne incradram in grupul de 14 ani, din 96' ne cunoasteam si anul asta facem 8 ani de casnicie
.
Cristi, ma bucur ca esti intr-un mood mai bun, sa-ti fie de bine vopsitul si rujul
.
Betty, te atesteptam cu bilantul de un an
.
Noi la un an am avut 10.900kg si lungime 78cm. Acum dupa o luna avem 11.100kg si ne vin bine hainutele de 18 luni, la lungime nu stiu cat mai are ca e tare greu de masurat pentru ca nu sta.
Apropo de dinti, DE ORI PE ZI II SPALATI PE DINTI????
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png
Leditia spune:
Cadia,cand ai deja un copil bolnav,nu te mai poti gandi sa faci altul,mai ales cand primul sufera de o boala incurabila,foarte grava si costisitoare.Ar insemna,cu buna stiinta,sa condamn si al doilea copil la aceeasi soarta.Din ce-am citit,doar 1 bebe din 4 ar fi ok,insa nu stii care, cand si cum..n-ai cum sa prezici asta si nici sa te pui cu natura sau genetica.Deci ar fi prea riscant si asta ramane cea mai mare neimplinire a vietii mele,ca nu pot avea 2 copii,desi imi doresc enorm un al doilea bb..si ca nu pot avea si eu o fetita,ca toata viata mi-am dorit si o fetita.Dar,asta e,viata e facuta din bune si rele si trebuie sa le acceptam pe toate.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David