LMA licurici ian - feb 2009 (85)
Raspunsuri - Pagina 17
CADIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Leditia Cadia,cand ai deja un copil bolnav,nu te mai poti gandi sa faci altul,mai ales cand primul sufera de o boala incurabila,foarte grava si costisitoare.Ar insemna,cu buna stiinta,sa condamn si al doilea copil la aceeasi soarta.Din ce-am citit,doar 1 bebe din 4 ar fi ok,insa nu stii care, cand si cum..n-ai cum sa prezici asta si nici sa te pui cu natura sau genetica.Deci ar fi prea riscant si asta ramane cea mai mare neimplinire a vietii mele,ca nu pot avea 2 copii,desi imi doresc enorm un al doilea bb..si ca nu pot avea si eu o fetita,ca toata viata mi-am dorit si o fetita.Dar,asta e,viata e facuta din bune si rele si trebuie sa le acceptam pe toate. |
Iti multumesc pentru ca mi-ai explicat, desi stiu ca te doare acest lucru.
Imi cer mii de scuze daca am gresit sau te-am suparat.N-am stiut ca doar 1 din 4 bebei ar fi Ok; ma gandeam ca sansele de a avea inca un bebe sanatos sunt mult mai mari, si astfel poate iti mai alinai durerea si putea sa treci mai usor peste multe obstacole.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
IRINA.C spune:
Nu stiu dc conteaza mult pt tine Ledi dar cine stie....eu iti spun ca e un pic invers adica 1 din 4 copii este afectat-sansa sa ai un al doilea copil sanatos este de 75%
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Autorecessive.svg
Asta nu o spun ca sa insist, ci doar ca sa stii care sunt optiunile corect.
Tot scriu si sterg..nu-mi gasesc niciodata cuvintele ca sa ma adresez tie in dorinta de a nu rani.Ideea e ca dc te-ai incumeta sansele sunt invers decat le crezi tu acum.Te pup si pe Daviduzt
Eu vreau la mamaia la sf lui aug in jur de 20.Cine se mai baga?![]()
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
iuliacris spune:
La multi ani ALICE, ANDREI SI MARIUS
. Multa fericire va doresc
.Vero, pe unde umbli?!
Asa stau cu strungareatza,e destul de comuna...de fapt o remarcasem pe a lui Razvi
, parca-l face si mai simpatic.
Corina, da, aici vrem sa luam casa, sper sa reusim sa ne mobilizam. Felicitari pentru cumparaturile de la Ikea, mi-e dor si mie, ca n-avem prin zona, of. Si bafta cu fizioterapia, sper sa functioneze.
Cris, si noi suntem in categoria 14 ani
de cand suntem impreuna, dar avem 9 de la casatorie (v-am luat, hihi. Felicitari pentru parametrii Dariutei, foarte bine a luat si in greutate si in inaltime. Pitica mea nu cred ca ajunge la 10 kile pana la un an, cred ca are in jur de 9,600 acum, dar nu-i nici un bai.
Si Carla doarme cu perna, nu cu una mica, ca aia nu-i place, ci cu una dreptunghiulara de-a noastra, cam plata, ce-i drept. Initial i-o puneam doar cand ii dadeam lapte, dar pana la urma i-am lasat-o acolo. De cand i-am dat-o tot cu capul pe ea doarme (mai bine zis cu nasul in ea), nu prea o mai gasesc in alta parte.
Cristi, imi place tonusul tau, asa te vrem draga! I-auzi cate face Carol si tu ne-ai pacalit ca nu face mai nimic![]()
Lisa, sper sa vii cu vesti bune de la doctor
Anna, imi pare rau ca te chinui asa tare cu mancatul lui Vladut, lasa ca n-o sa bea tzitzi la nesfarsit, pana la urma o sa pape si mancarica.
Ledi draga, imi pare rau ca nu poti sa ai si tu fetita ta, easa nedrept.
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia si Carla (4 martie 2009)
lisa79 spune:
am sosit.
9.7kg si 76.5 cm. ca si inltime suntem in 90% dezvoltare si ca si greutate 50%.Locomotor este bine dezv si ne-a laudat ca interactionam f usor. A plans mititica can i-=a luat sange de numa si i-au dat si 2 vaccine. MMR l-am amanat pana 15 luni.
eu sunt pe tratament pt infectie urinara![]()
un vot va rog!
iuliacris spune:
Bravo Anusca! Vezi ca v-a laudat, nu v-a certat! Lisa, tratare usoara![]()
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia si Carla (4 martie 2009)
cris30 spune:
Bravo pentru parametri!!! ai vazut ca nu e pitica Anusca!!! si nici slabanoaga
.
Tu cum ai reusit cu infectia urinara?? Sanatate multa
.
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png
lisa79 spune:
n-a fost greu Cris
...cred ca si de la frig,dar asta e,o tratam.
fac niste papanasi
...dietetici.
i-am cumparat Anei www.walmart.com/ip/Radio-Flyer-Classic-Rock-Bounce-Pony/3932577" target="_blank">calutul asta,primise de ziua ei niste carduri si le-am consumat. cand l-a vazut i-a facut primirea,adica l-a pupat
.
un vot va rog!
sdcristian spune:
ledi- nu stiu cum sa zic corect, dar zic cum stiu. drul din budapesta cu care am vorbit - adica prietenii mei- spun ca exista sperante shiar sa se gaseasca un remediu pt boala lui david, nu doar un tratament. si ca in toata lumea se studiaza si se lucreaza, ca in fiecare an speranta de viata creste pentru ca acum exista medicamente performante, nu ca acum 10 ani. si ca daca voi mai doriti un copil sa va faceti si voi testele genetice inainte.
tratament mi-a zis ca si ei dau exact ce ii dai si tu lui david
i-am cumparat o pilota mare mare, de baiat mare cu spiderman, si un cub din acela de activitati. cum e jucarie noua a avut atata rabdare cu ea cat sa invete sa bage triunghiul si patratul, restu zilele viitoare.
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Leditia Cadia,cand ai deja un copil bolnav,nu te mai poti gandi sa faci altul,mai ales cand primul sufera de o boala incurabila,foarte grava si costisitoare.Ar insemna,cu buna stiinta,sa condamn si al doilea copil la aceeasi soarta.Din ce-am citit,doar 1 bebe din 4 ar fi ok,insa nu stii care, cand si cum..n-ai cum sa prezici asta si nici sa te pui cu natura sau genetica.Deci ar fi prea riscant si asta ramane cea mai mare neimplinire a vietii mele,ca nu pot avea 2 copii,desi imi doresc enorm un al doilea bb..si ca nu pot avea si eu o fetita,ca toata viata mi-am dorit si o fetita.Dar,asta e,viata e facuta din bune si rele si trebuie sa le acceptam pe toate. POZE CU NOI de David Christian Speranta si incredere pentru David |
Ledi,
daca spun ca inteleg neimplinirea despre care vorbesti, nu cred ca exagerez
am trecut printr-o perioada de doi ani de lupta incrancenata de a avea un copil...cu multe suisuri si coborasuri, sperante si neincrederi, agonie si extaz
Au trecut peste mine trei sarcini extrauterine si o oprire in evolutie a unei sarcini

..doar ca niciodata nu am crezut ca nu exista o varianta si pentru mine...si trebuie sa reunosc ca ma gandeam chiar la aceea a adoptiei
pup Davidutz si va doresc din suflet ca Dumnezeu sa va calauzeasca pasii pe un drum bun
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
speranta si incredere infinita in semenii mei
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Leditia spune:
Irina,da,asa e,am scris in graba si m-am exprimat eu gresit.Dar,sansele ca al doilea sa fie la fel sunt destul de mari.Eu am vbit cu dri despre chestia asta si e cam greu sa influentezi genetica..aa daa,ar fi posibil,dar aia ins foarte,foarte multi bani.(stiu ca-mi explicase asta geneticianul acela)Insa,bolnav ar putea sa fie si al doilea si al treilea..Din ce-am vbit cu drii,pe cazuri reale si nu din carti,au pacienti cu FC,frati..Si chiar era drita Orosanu suparata ca-i spusese unei doamne sa nu mai faca copii,sansele ca el sa aiba FC fiind mari si dna respectiva n-a ascultat-o si a avut si al doilea bb cu FC.Insa sunt si cazuri in care al doilea copil a fost ok.Cum spuneam,iti asumi un risc si e cu buna stiinta.Mi-e cam greu sa-mi asum chestia asta.Dar,mi-as dorii da.Mi-e dor de burtica,chit ca mi-a fost foarte greu in sarcina,mi-e dor de bb mic,nah..si vreau si eu o fetita si o surioara pt David.Dar,in viata nu le ai pe toate..
Poate cand veniti la Mamaia ne vedem la un suc,ce zici?
Cristi,stiam ca prietenii tai au baietelul bolnav de altceva,nu de FC..si am citit acum ca ia acelasi tratament.Are FC copilul?:(((
Si da,se descopera multe,dar majoritatea sunt pt a trata simptomele.Chiar azi am primit un mail,ca m-am inscris pe anumite site-uri,si-mi spuneau de un medicament,care e inca in faza experimentala si au nevoie de donatii pt a-si continua studiile.Insa foarte multe sunt doar in faza experimentala si de aici pana la ajunge pe piata,a avea efect,e cale lunga.Mi-as dori sa se descopere ceva sa-l vindece,nu sa stau mereu cu frica in san..Si pulmozyme-ul care se face acum,exista de ceva ani buni pe piata din cate stiu eu si e in top,pt ca momentan altul mai bun nu exista.Este facut prin inginerie genetica din cate am inteles de la drita.(recunosc ca n-am citit foarte mult despre el,inafara de prospect)
Oricum,nu vreau sa intristez pe nimeni..pur si simplu am avut un moment de slabiciune citind cum va pregatiti voi pt bb2 si mi-am exprimat si eu durerea.
O seara placuta tuturor..
fug ca ma striga..iar pe fuga..offf
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David