LMA licurici ian - feb 2009 (85)
Raspunsuri - Pagina 15
sdcristian spune:
la multi ani pyc
multa fericire si liniste
si sa ne ajuti si in continuare cu sfaturi, ca cel putin eu incerc sa aplic cat pot de mult
crisspy spune:
Cristi nu e cam rece apa marii prin iunie? Eu ma gandeam la un sfarsit de august...
Ar fi super daca ne-am strange mai multi cu picii la mare 
sdcristian spune:
crisspy - noi vrem iunie sa nu fie inca nebunie si aglomeratie, ca-s studentii inca in sesiune. la carol o sa ii punem bazin din acela gomflabil si pt noi - marea e mare, calda rece cum ar fi, eu tot ma bag la valuri
sdcristian spune:
crisspy - noi vrem iunie sa nu fie inca nebunie si aglomeratie, ca-s studentii inca in sesiune. la carol o sa ii punem bazin din acela gomflabil si pt noi - marea e mare, calda rece cum ar fi, eu tot ma bag la valuri
CADIA spune:
NATY, pai nu erai tu mandra ca Nadia seamana cu tine??
Pai atunci, cu cine vrei sa semene inalta???

Las-o ca-i frumoasa de pica.
FETELOR, VOI II CULCATI PE PUIUTII VOSTRII CU PERNA????
Eu am uitat sa intreb pediatru, dar am 2-3 pui de perna foarte mici si palti si o mai culc pe Clara pe ei, ca vad ca-i place.Dar nu stiu daca e ok.
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
Naty spune:
cadia da, se semene cu mine dar nici chair ASA de mica. Adica eu am 1,62, ea in ritmul asta cred ca nu depaseste 1,60 ![]()
Eu nu o culc cu perna. Nu mai stiu cand i-am dat perna Ioanei, dar oricum mult mai tarziu.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Leditia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CADIA FETELOR, VOI II CULCATI PE PUIUTII VOSTRII CU PERNA???? Eu am uitat sa intreb pediatru, dar am 2-3 pui de perna foarte mici si palti si o mai culc pe Clara pe ei, ca vad ca-i place.Dar nu stiu daca e ok. ![]() Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse. |
Nu,David arunca cu tot ce e in patut,trage de cearsaf,si-l aduna in mijlocul patului..am inceput sa-i pun cearsafuri mari sa invelesc salteluta in ele,ca e de groaza cand il vad dormind pe cearsaful facut morman.(cand e jos,isi arunca in patut toate jucariile:)))) )
Off,fetelor,cand va aud ca va pregatiti de bb 2 plange sufletul in mine.Nu ma intelegeti gresit,dar imi doream atat de mult si eu o fetita..
Si ma gandesc cu groaza ca n-am voie AC,sterilet nu-mi pot pune,ca am uterul retrovers..si daca Doamne fereste s-ar intampla sa raman atunci chiar as innebuni de tot,pt ca eu nu concep sa fac avort.(n-am nimic cu cele care o fac,vbesc strict de mine si alegerile personale)POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
sdcristian spune:
eu stiam ca pana la un an nu e voie perna, si cum carol doarme foarte bine asa inca nu schimb nimic.
crisspy spune:
Noi din pacate suntem un pic dependenti de perna...adoarme numai cu nasul in perna...ii place sa simt ceva la nas de cand era mic ...e asa de simpatic cand ii e somn daca ii zici "nani-nani Razvi pe pernutza" si se duce la perna si pune capul pe ea...
La faza asta seamana cu mine...eu si acum dorm cu nasul in perna ![]()