LMA licurici ian - feb 2009 (85)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

la multi ani pyc

multa fericire si liniste

si sa ne ajuti si in continuare cu sfaturi, ca cel putin eu incerc sa aplic cat pot de mult

Mergi la inceput

se baga cineva la un concediu in mamaia prin iunie la vara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Cristi nu e cam rece apa marii prin iunie? Eu ma gandeam la un sfarsit de august...

Ar fi super daca ne-am strange mai multi cu picii la mare

Mergi la inceput

crisspy - noi vrem iunie sa nu fie inca nebunie si aglomeratie, ca-s studentii inca in sesiune. la carol o sa ii punem bazin din acela gomflabil si pt noi - marea e mare, calda rece cum ar fi, eu tot ma bag la valuri

Mergi la inceput

crisspy - noi vrem iunie sa nu fie inca nebunie si aglomeratie, ca-s studentii inca in sesiune. la carol o sa ii punem bazin din acela gomflabil si pt noi - marea e mare, calda rece cum ar fi, eu tot ma bag la valuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

NATY, pai nu erai tu mandra ca Nadia seamana cu tine??Pai atunci, cu cine vrei sa semene inalta???Las-o ca-i frumoasa de pica.

FETELOR, VOI II CULCATI PE PUIUTII VOSTRII CU PERNA????

Eu am uitat sa intreb pediatru, dar am 2-3 pui de perna foarte mici si palti si o mai culc pe Clara pe ei, ca vad ca-i place.Dar nu stiu daca e ok.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

cadia da, se semene cu mine dar nici chair ASA de mica. Adica eu am 1,62, ea in ritmul asta cred ca nu depaseste 1,60
Eu nu o culc cu perna. Nu mai stiu cand i-am dat perna Ioanei, dar oricum mult mai tarziu.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

FETELOR, VOI II CULCATI PE PUIUTII VOSTRII CU PERNA????

Eu am uitat sa intreb pediatru, dar am 2-3 pui de perna foarte mici si palti si o mai culc pe Clara pe ei, ca vad ca-i place.Dar nu stiu daca e ok.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Nu,David arunca cu tot ce e in patut,trage de cearsaf,si-l aduna in mijlocul patului..am inceput sa-i pun cearsafuri mari sa invelesc salteluta in ele,ca e de groaza cand il vad dormind pe cearsaful facut morman.(cand e jos,isi arunca in patut toate jucariile:)))) )

Off,fetelor,cand va aud ca va pregatiti de bb 2 plange sufletul in mine.Nu ma intelegeti gresit,dar imi doream atat de mult si eu o fetita..Si ma gandesc cu groaza ca n-am voie AC,sterilet nu-mi pot pune,ca am uterul retrovers..si daca Doamne fereste s-ar intampla sa raman atunci chiar as innebuni de tot,pt ca eu nu concep sa fac avort.(n-am nimic cu cele care o fac,vbesc strict de mine si alegerile personale)

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

eu stiam ca pana la un an nu e voie perna, si cum carol doarme foarte bine asa inca nu schimb nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Noi din pacate suntem un pic dependenti de perna...adoarme numai cu nasul in perna...ii place sa simt ceva la nas de cand era mic ...e asa de simpatic cand ii e somn daca ii zici "nani-nani Razvi pe pernutza" si se duce la perna si pune capul pe ea...

La faza asta seamana cu mine...eu si acum dorm cu nasul in perna

Mergi la inceput