LMA licurici ian - feb 2009 (85)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Anna poti sa-mi spui te rog de unde i-ai luat lui Vladut jucaria aceea iTeddy? SI cat a costat?

Nu te superi pe mine, da' io mai trag cu ockiul si pe la buburuze

www. dinoland.ro/p-1715-i-teddy-interactiv.aspx (scoate spatiul dupa www ca sa mearga), ai si pretul aici la care mai adaugi taxele de curier 21 lei, dar tot e mai ieftina decat pe alte site-uri, si vine super repede

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Cadia, multumesc de incurajari. Si noi suntem cu strungareata
Crisspy, ce tare, facem o gasca a celor care implinesc 10 ani in cuplu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Anna ...ii place lui Vladutz jucaria? Ca vad ca e de la 4 ani in sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Multumim de urari!

La multi ani Alice!!!!!
La multi ani Andrei!!!!!!!

Sa cresteti mari si sanatosi!!! Si sa aveti o viata fericita!
La multi ani puiul meu drag!

Cu operatia astept sa fac luni si RMN si apoi ma programez.
Acum insa m-am apucat de pregatirile de ziua lui bebe. Deocamdata de tortul pentru maine.
O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

Si noi ne inscriem in grupul "10ani!", ba la noi e chiar si mai aniversar. In septembrie sarbatorim 10 ani de casatorie, avem de gand sa dam o maaaare petrecere. Nici nu-mi vine sa cred cat timp a trecut de atunci.
Ca in povesti, eu urmandu-mi sotul intr-o tara straina, la 20 ani, naiva si fara sa vorbesc germana. Nu regret insa nici o secunda, sun ca in telenovelele siropoase, dar pentru Arek8sotul meu) si acum bineinteles in primul rand pentru Lucas as muta si muntii din loc.
Love makes things look so easy!
Oricum, acum, la 30 ani, nu stiu daca as mai avea puterea sa ma arunc asa cu capul inainte fara nici o ezitare.

Miere, arata superb cresa. Asa vesela, curata, si la un pret super bun pentru America/Canada.

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Anna ...ii place lui Vladutz jucaria? Ca vad ca e de la 4 ani in sus

Nu i l-am dat inca, de ziua lui il va primi. Stiu ca este pt copii mai mari, dar eu il vreau in special pt calatoriile cu masina. Nu este un produs pe care sa il lasi permanent unui copil de un an, si asta pt ca daca baga in gura ursuletul poate sa ramana cu par din blana lui. Eu o sa i-l dau numai sub supravegherea mea.

Mergi la inceput

Asparagus, felicitari, la voi chiar e un eveniment mare, 10 ani de casatorie Multi inainte la fel de fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

Alexandru
Victor Martin
Arianna Timea
Luca Sebastian
Alexandra Maria
Thea Bianca
Alice Dorotheea
Andrei Cristian
Marius Adrian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

a fost mama la mine de sambata pana astazi

ce bine e sa ai un adult in casa ca sa poti povesti cu cineva

m-am si vopsit, am fost sa imi cumpar un ruj ca nu aveam nici unul in casa, doar glossuri...

carol stie o gramada de lucruri, dar eu sunt mai oarba de felul meu si nu-mi dau seama ce grozav e copilul decat daca imi deschide cineva ochii. stie o multime de cuvinte - niene (paine, mama, tata, hamham, mecmec (mac mac cand vede vreo rata), dai dai (da-mi), mai nou zice si tai tai, nu face doar gestul - dar evident doar daca vrea el. daca nu are chef nu zice nimic. a reusit sa faca piramida din cercuri - din cele pe bat, de la mare la mic, stie sa dea pupic da nu vrea - doar lui in oglinda isi da, stie sa bage cuburile in cutie daca vrea - nu prin capacul cu forme, dar macar face cand ii zici, face ura cu balonul, face draga draga carol - asa cuva isi impreuneaza manutele de face ca o floare cu ele, o gramada de smecherii prin care sa te faca sa-i dai degetele sa se plimbe, daca vede pisica de la jocul cu pompieri face un fel de miaaamiaaa

mai nou e fascinat de dormitorul nostru - imi tot aduce lucruri de acolo. si e fascinat cand ma spal pe dinti.

ieri am fost de manuta cu el pana la magazin, apoi a stat sa se plimbe cu mama in parc pana a zis o femeie ca doarme - el era cu ochii inchisi da picioarele mergeau

si dupa ce atatea zile a avut un sclav la dispozitie total, aseara a dormit de la 7 pana de dimineata si si azi parca vad ca o sa doarma toata ziua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

LA MULTI ANI FRUMOASEI ALICE, LUI ANDREI SI LUI MARIUS!

cami profa de geogarfie? Ce tare! Intotdeauna m-au pasionat hartile, cand eram mica stateam orea intregi cu atlasul in brate si desenam trasee. Si acum ma uit mult pe harti. Vad ca Ioana ma mosteneste, are o harta uriasa pe perete (pentru copii, cu ilustratii frumoase) si toata ziua imi arata unde ar vrea ea sa mearga

miere ce ma bucur pentru voi! Arata intr-adevar fantastic gradinita.

bpaula imi pare rau de ruptura de menisc. Operatia nu e grea, a facut tatal meu acum multi ani.

lisa si eu m-am saturat pana peste cap de frig. Sa vina naibii odata primavara ca mi s-a acrit de zapezi, ger si haine groase.

dark, anna, crisspy si noi tot 10 ani de cand ne-am cunoscut - candva in sepetembrie, data nu o mai stiu

Fetelor va rog sa incetati cu copiii slabanogi de 10 kg. Ganditi-va ca Nadia nu avea nici 8 kg la un an si e bine merci iar eu nu ma stresez.

Apropos, am masurat-o ieri, e mica rau, are cam 71-72 cm. Sora-sa avea cu 10 cm mai mult la 1 an.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput