LMA licurici ian - feb 2009 (85)
Raspunsuri - Pagina 13
iuliacris spune:
Ce guralive ati fost, gaitzelor![]()
Arriel, frumos ati mai petrecut, oricum cred ca o sa fiti toata saptamana in sarbatoare. Pup sarbatorita.
Cris, puiule, spor la invatat, macar tu ai motiv de oboseala
. Eu am inceput sa iau niste B-uri (Complex-B) si parca ma simt mai bine sau o fi autosugestia LOL. Bafta la interviu, e chiar de ziua Carlei...
Miere, ce te-ai relaxat
, nasoala tare chestia cu garajul, nu stiu zau cum cineva poate considera asa ceva safe. Pana la urma tot ai avut noroc chior cu gradinita noua daca ai luat ultimul loc, sa fie intr-un ceas bun.
Lisa, lasa ca nu te-o certa doctorita, acum ce sa faci daca-i spiridus Ana si nu sta locului...
Dark, faine planuri de vacanta si muuulte, sper sa va iasa. Si noi vrem sa mergem in Ro la sf. iunie, s-o lasam pa Carla cu bunicii si sa mergem in Italia vreo saptamana. Sa vedem cum reusim si daca ne raman bani, ca am vrea sa si cumparam casa pana in vara, daca gasim ceva sa ne placa.
Alinuk, vai ce simpatic e Andu turmentzel, m-am amuzat teribil. Sunt asa scumpi in faza asta ca aproape iti pare rau cand devin siguri pe picioare.
Eu asa nu vreau sa mearga Carla prea repede, ca mi se pare ca inca mai e bebelus cat timp merge in patru labe, hihi.
Pitica mea cred ca o sa aiba strungareata, inca sunt mici dintii de sus, dar atat cat sunt, imi par departati. Mai are careva copil cu strungareata?
Ce mai face oare Crisspoliss?
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia si Carla (4 martie 2009)
cris30 spune:
Chiar la Crisspol m-am gandit azi, nu a mai intrat demult.Sper sa ne dea si noua un semn de viata cat de curand.
Iulia, si Daria are niste dinti mici si departati, acu sa vedem cand ii cresc maselele cat se vor mai apropia.
Chiar asa pe 4 martie o sarbatorim pe mezina noastra
.
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png
anna-mama spune:
LA MULTI ANI, ALICE, MARIUS SI ANDREI! SA AVETI O VIATA FERICITA, PLINA DE REALIZARI SI SANATATE! 

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
CADIA spune:
Neataaa!!!! LA MULTI ANI LICURICILOR DE AZI.

ALINUK, este super simpatic ANDU, cand mananca singurel orezul.N-am incercat inca cu orez.
ARRYEL, n-ar fi rau sa fie aceeasi odisee
, desi si noi avem atunci zile multe de nastere prin preajma (tati, cumnatul, prietena cea mai buna a Clarei)![]()
Merg sa-i pregatesc dsoarei masa de pranz: vacutza cu legume
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
anna-mama spune:
Lisa, sanatate multa, ai grija de tine
Arriel, chiar ati sarbatorit toata ziua, bravo
Astept pozele cu frumoasa Thea 
Cris, succes la interviul pt cetatenie 
Dark, ce tare, si noi tot in toamna face 10 ani de cand suntem impreuna, pe 1 octombrie 
Alinuk, ai baiat mare, cat de frumos papa
, si sunt sigura ca acum merge mult mai bine
scumpetea
La noi in continuare aceiasi problema, nu tu lapte praf, nu lapte de la mine muls....nici macar suc nu-i place
, nu stiu ce sa mai inventez...dar avand in vedere ca marti face vaccinul il mai iert pana dupa vaccin, si apoi greva foamei pana se hotaraste sa manance, chiar nu mai alta solutie 
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
roxanaz spune:
neata!
la multi ani Alice, Marius, Andrei!! sa fiti sanatosi, iubiti, fericiti! 

Miere bravo, uite cum a venit solutia! sa ii fie bine lui Aidan la gradi si sa nu aveti probleme deloc!
Paula, uff, musai operatie la diagnosticul asta. dar in principiu ar trebui sa fii ok rapid. succes! 
fug la trebi, scuze!
sa aveti o zi buna!
Leditia spune:
Alice
Andrei
Marius
La multi ani!Sa cresteti mari,sanatosi si tot ce va doriti sa se implineasca.
Miere,imi pare bine ca s-au rezolvat problemele.
Crisppy.sper sa fie ok pana la urma cu Razvi.
Lisa,multa sanatate.
Alinuk,este superb Andu si dulcel foc.
Cris,succes la interviul pt cetatenie.
Paula,multa sanatate.Cumva s-or aseza lucrurile si or sa iasa bine pana la urma.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
crisspy spune:
'Neata,

ALICE, MARIUS si ANDREI 

sa cresteti mari puilor si sa aveti o viata plina de bucurii
Am vazut filmuletzele cu Andu mancaretz si umblaretz, simpatic foc
...Teo ce mai insuribeaza zilele astea
?
Arriel asteptam pozicile de la petrecere.
Iuliacris noi se pare ca avem strungareatza
...avem 4 dinti sus destul de marisori si strungareatza inca este la locul ei...om vedea mai incolo cand ies si vecinii daca se mai aduna...
printesei
Cris bafta la interviu si tie si sotului...sunt sigura ca o sa-l treceti cu brio mai ales ca e in zi de sarbatoare
.
Paula multa sanatate si recuperare grabnica dupa operatie
.
Anna dar ce mofturici mic ai tu acolo...multa rabdare si trece el si la mancarica solida acus-acus
...
Dark, Anna si noi tot 10 ani sarbatorim anul asta...dar pe 9 octombrie...
Miere bafta la gradi ...
Lisa multa sanatate
...si nu-ti mai fa griji pt Anusca, asa sunt fetele cu silueta, ce? tu nu vrei sa slabesti? asa vrea si Anusca sa fie in forma...

mii si dulci-dulci de la Razvi
O zi usoara si multi
la toata lumea
CADIA spune:
Crisspy,Iulia, si noi avem strungareata intre dintzisorii de sus![]()
ANNA, o sa vezi ca o sa fie bine cu mancarea
Dai tu militaria jos din pod![]()
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
crisspy spune:
Anna poti sa-mi spui te rog de unde i-ai luat lui Vladut jucaria aceea iTeddy? SI cat a costat? 
Nu te superi pe mine, da' io mai trag cu ockiul si pe la buburuze ![]()
![]()