LMA licurici ian - feb 2009 (85)
Raspunsuri - Pagina 12
cris30 spune:
Iry, ce ai rezolvat cu cealalta gradinita, ti-au dat ceva banuti inapoi????
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png
miereamara spune:
Cris bafta la interviu, ai invatat?:))
Nu am rezolvat nimic, nici nu mi-am batut capul, de cand am descoperit gradi asta am fost f fericita, eram disperata, iti dai seama ca luni ar fi trebuit sa facem ceva cu A. si noi inca nu stiam ce. Azi am stat acasa, mi-am luat liber de la servici.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
DarkBendis spune:

LA MULI ANI THEA!! 

Ce mult ati scris azi! Am citit cam "pe diagonala" ca... surprise-surprise iar mi-e are somn. Ufff... sper sa reusesc sa recuperez cu scrisul in week-end... acum mai mult citesc.
Miere, tare ma bucur ca ai gasi gradinita care sa va placa! 
Cris, felicitari pentru cetatenie 

Selene, sper si eu sa nu fi facut Daria infectie urinara 
Lisa, multa sanatate, sa treaca cistita! 
Paula, multa sanatate si recuperare usoara
. Ca daca tot trebuie sa te intorci la servici, macar sa fii OK.
Crisspy, sper sa prindeti programare la medicul la care doriti sa mergeti - si bineinteles sa nu fie nevoie de operatie!
Irina, ma bucur ca ai revenit si ca sunteti OK cu totii, mai ales papacelul
!

Vad ca povestiti despre vacante. Si noi facem deja planuri... si mai mari si mai mici. Preconizam 2 saptamani in Romania (in iunie), cateva zile de vajaiala la Londra in aprilie, iar daca toae vor iesi cum planuim acum 2 saptamani in State in septembrie. Iar daca reusim sa ajungem si la Oslo anul asta macar pentru un long week-end va fi super [de ce Oslo? pai in septembrie se implinesc 10 ani de cand tati lu bebe a cunoscut-o acolo pe subsemnata]
Cristi, pe unde umbli, ca (parca) nu te-am vazut prin zona?

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
cris30 spune:
Le-am citit si le recitesc in fiecare seara cele 100 de intrebari, cel mai rau ma enerveaza partea cu sistemul de guvernare si principiile democratiei americane, le incurc de numa
, am zis ca imi fac o schema ca eu asa invat de obicei. Partea cu istoria e usoara,au mai scos niste intrebari, ce invat eu este editia updatata din 2009.Cu engleza nu-mi fac probleme, asta dupa ce am vazut niste filmulete pe youtube cu niste femei din Etiopia...
,care abia au scos 2 cuvinte pe durata interviului si au trecut, asa ca eu nu trebuie sa ma subestimez
.
IRA_LIZA spune:
Miere, ehe, ai vazut visu' meu? :) asta k sa mai zic io vreodata k nu e adevarata legenda aia din neamu' meu, cum k pe undeva intre stra-stramoshii mei a fost si-o exceptional de frumoasa gipsy
Acu', k mai toate legendele, cine-i mai stie doza de adevar?? da' de existat (legenda) exista...
OTOH, mai fetelor, despre tratamentul infectiilor urinare iaka ce citeam azi dimineatza: tratament homeopat Picaturile hmeopatice dr Jurj nr. 6a si 6b, acest dr Jurj putand fi contactat la adresa Timisoara, str Traian Vuia 21 A, tel 0256/48.66.70; alt tratament: mierea de Manuka (www.manuka.ro sau www.herbavita.ro). Daca am gresit dand informatiile astea eu imi cer scuze. Neaparat a se verifica din cat mai multe surse informatiile pe care vi le-am transmis, sa nu am pe constiintza, doamne-fereste, vreun copilash...Fapt este k, de cand mi s-au intamplat anumite chestii in viatza, am capatat mare-mare incredere in buruieni, albinutze, etc...
Achhh, editez k ma uitai pe site-ul astora cu mierea, zic nu e OK pt bebeii sub 18 luni; dar parca mai spunea si una dintre mamici de infectie urinara??
Ira, mamica Elizei
miereamara spune:
Hai sa va zic de tanti aia cu daycareul in garaj:))
Mi-a fost recomandata de o colega de servici, cica nemaipomenita, superba, casa toata safe, bla, bla.
Tanti intr-adevar mi-a placut mult, avea experienta, rabdare, copii o iubeau, stateau numai pe langa ea, o managiau...dar fetelor...casa..prima chestie care mi-a sarit in ochi au fost prizele neacoperite, apoi in living room avea un santier in constructie, expanda sufrageria si nu avea blocat cu nimic, adica copii se puteau duce nestingheriti sa puna mana pe unelte, fire care ieseau din perete, etc.
Apoi baia, usa deschisa WC-ul neblocat, pai aidanutul meu s-ar fi incuiat imediat in baie, el a invatat sa incuie yala (aici sunt din alea rotunde, f periculoase, pt ca se blocheaza imediat cupilul in camera). Asa....camera principala unde dormeau si se jucau copii era organizata in garaj!!! pe jos ciment si ici colo cate un petecut de mocheta, cica ii explodase centrala termica in decembrie (nnoi fiind acum in feb, haha) si i s-a inundat toata mocheta, astepta sa isi puna alta in cateva saptamani!! sincer, nu prea am inghitit galusca, dar ma rog///
Era un frig acolo, imi inghetasera picioarele pe cimentul ala si copilasii dormeau pe saltelute direct pe podea. Ma gandeam numai la Aidan cum umbla el fara sosete de obicei:((
Da, si taxa era in jur de 700/luna plus niste vacante unde te interesa ce faci cu copilul, dar tb sa platesti.
Si aseara am intrat iar in fibrilatii si am rascolit tot netul, pana cand am dat de un forum local unde se vorbea asa de frumos de gradinita asta: kiddie academy, am sunat dimineata si cand am auzit ca mai au un loc la toddlers m-am dus, la 8 dimineata era acolo:)))cu cecul in dinti.
Arriel spune:
Multumim din suflet celor care s-au gandit astazi la noi si ne-au facut urari
. Anna un
in plus pentru tine, ca ne-ai urat de doua ori
Nici nu-mi vine sa cred ce repede a trecut ultimul an, desi zilele sunt asa asemanatoare unele cu altele. Inca imi sunt foarte vii in memorie momentele in care, proaspata mamica de cca 5 minute, dupa o nastere destul de grea si cu ceva peripetii, ma uitam socata la pitica infasurata in scutece pe care mi-o pusesera in brate, ce ma privea la randul ei cu niste ochi mari, si nu stiam ca sa fac cu ea...O asistenta mi-a soptit atunci: "Da-i un pupic". In anul care a trecut au urmat mii de pupicuri, al caror impuls a fost dat doar de inima mea...caci o iubesc asa cum nu-mi inchipuiam ca poti iubi o fiinta...Dar stiti toate ce vreau sa spun...
Astazi ne-am serbat in familie, incepand de dimineata cu un rand de bunici si cu verisorul Theei, continuand dupa-amiaza cu ceilalti bunici(nu sunt certati, fiecare a venit cand a putut), cu finuta noastra Eva si doua verisoare de-ale mele. Am facut si tort pentru pitici, cu biscuiti, banane si o crema fiarta cu lapte si unt. A fost dragut, nici nu ne-am dat seama cand a trecut ziua. Din pacate tati a lucrat pana tarziu si nu a putut fi cu noi.
Stiu ca am ramas datoare si cu pozele de la turta, voi incerca sa le pun maine pe toate.
La doctor ajungem abia saptamana viitoare. Dupa masuratorile de acasa, ar avea cam 10kg si 74 cm.
Anna subscriu si eu la ce a spus Roxana despre uleiul de arnica, noua ni l-a recomandat pediatra pt ca, la nastere, Thea avea ditamai hematomul in varful capului. Cu acest ulei i-a trecut incredibil de repede, intr-o luna nici nu se mai cunostea. Si acum, de cate ori se loveste mai tare la cap, ii dau preventiv si nu ii mai apar cucuie.
Cadia sa inteleg ca vrei tot la odiseea de ianuarie-februarie?
Eu nu mai vreau bebe in februarie, e o luna extrem de aglomerata, in afara de Thea se mai serbeaza cei doi frati ai lui Cristi, sora mea si fetita nasilor.
Oua eu ii dau ca de doua ori pe saptamana, am inceput sai dau si un pic de albus fiert, nu a avut pana acum nici o reactie.
crisspy of, ce griji aveti si voi acum, sper sa nu fie nevoie pana la urma de operatie. E mortal Razvi cu palarie
miere mabucur ca vii cu vesti bune, foarte frumoasa gradinita
cris30 spor la invatat, si la mine tot schemele functionau
Mai ce chef de vacanta mi-ati facut...Ma duc sa dorm si sa visez 
Noapte buna
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
miereamara spune:
Of Arriel ce zapacita sunt:(( la Multi Ani pt Thea, sa creasca amre si sanatoasa!Ma bucur ca v-ati distrat la petrecere!
(scuze pt intarziere).
cris30 spune:
Cred ca nu ai nimerit sa pleci de acolo, parca ii si vad pe copii cum dorm saracutii pe ciment
.I don't know, unii parinti se multumesc cu ce vad si isi duc copii acolo considerand ca este safe, dar ce e safe pentru unii nu e si pentru altii.
Arriel, asteptam pozicile
.
Crisspy, sper sa nu fie nevoie de operatie si sa se retraga de la sine
.
lisa79 spune:
Ira,multumesc de informatii,eu eram cea cu problemele
dark,deci s-ar putea sa iesim la pizza la vara 

vazut Andu,baiat mumos

maine mergem la control,imi e si groaza sa nu ne certe d-na doctor ca suntem prea slabe.
un vot va rog!