LMA licurici ian - feb 2009 (85)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Si eu am facut babysitting , dar nu am cerut mai mult de 12 dolari pt 2 copii si faceam si teme cu cel mare, il luam de la scoala, etc.
Eu oricum vorbeam de un singur copil, ori de ce spui tu acolo, aveai grija de mai multi copii. Aici pretul pt doi copii e in jur de 15 dolari/ora.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

poate ai avut ghinion,dar depinde si pe cine angajezi. Culmea ca aici sunt cautate romancele pt curatenie,babysitter,waitress,etc.
culmea: cand am ajuns in America in 2002,am lucrat la UIC eu si inca o romanca,culmea numai eu si ea aveam overtime,numai noi primeam bonusuri si cand am plecat ni s-a spus ca avem intotdeauna usa deschisa la ei. eu cred ca noi romani,luram mult si greu, multe mai josnice munci care americanii nu le-ar face ever!
Acum,am grija de asociatia blocului unde locuim,prefer sa chem romanii pt electrica,plumbing,etc...macar stiu ca dau banii la cineva de-al nostru decat sa dau la cineva care poate are mai multe posibilitati. Noi am dus-o greu,deci daca e sa putem ajuta,Ajutam chiar daca asta inseamna sa dam poate 1 dolar in plus.
si astea fiind spuse:
noapte buna schimbul unul...eu ma retrag...

un vot va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Miere, este superba gradinita, am vazut si eu acum pozele. Asa de frumos aranjate toate si bine dotate, si din cate am vazut aici nu se mai pune problema dormitului pe jos. Felicitari, sper ca aici sa se simta bine Aidan si sa fie sanatos!
Crisspy, am vazut pozele si filmuletul cu Razvi, este asa de dulce, si ma topesc dupa zambetul lui

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Paula, sanatate multa si refacere usoara dupa operatie, sper sa fie totul in regula, si sa te poti intoarce la serviciu in timp util, asa cum iti doresti

Mergi la inceput

Lisa, mie in continuare mi se pare mult 10 dolari pe ora pt o simpla supraveghere, ca doar nu il invata nici spaniola si nici teme la chimie nu face cu el.

Pt doi copii intr-adeva 15 dolari mi se pare ok, eu vb strict de cazul meu.

Despre partea cu ajutatul...nu stiu ce sa zic, dar in conditiile in care ma trezesc in fiecare zi la 6 dimineata si ajug acasa la 6 seara, adica muncesc de imi sar capacele, nu prea imi convine sa imi dau surplusul de bani unei bone, doar din motive umanitare. Poate mai incolo dupa ce imi voi fi platit datoriile:))

Anna, tot pe jos se doarme, pe niste chestii ca niste targi cam la 10 cm de podea. Motivul principal este safety, le e teama sa nu cada din pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Buna si de la noi!!!
La multi ani Thea cea vesela si creata, sa cresti mare si voioasa!!!!.
La multi ani licuricilor din ultimele zile!!!.

Eu va citesc dar cu scrisul mai greu, stau ce stau la calculator si dupa aceea vine Daria sa ma traga de pantaloni, vrea in brate, joaca , maraieli, etc. Thank God ca acum doarme mai bine noaptea, pentru ca a fost o perioada cand am crezut ca plec pe campii .

Iry, ce ma bucur ca ati gasit gradinita, arata super si pretul e bunicel.
Bpaula, multa sanatate si recuperare usoara!!
Iulia, hai sa ne luam de mana ca si eu sunt la fel de obosita, intr-o stare de hibernare parca.Hai sa zic ca zilele astea am fost cu ciclonul pe cap dar parca vad ca ma paste vreo astenie de primvara .
Revin!

http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Miere, am inteles, mi se paruse ca vad patuturi de bebei in poze, dar oricum, arata super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Paula iti tinem pumnii sa fie totul ok si sa te intorci la serviciu atunci cand vrei tu!

Lisa ..ai de grij mamik, ca Ana ciufulita mai vrea un fratior sau fratioara

frumoasa gradi ai gasit Miere! si jucarii multe, diverse si potrivite!
curat, dotat..ce mai, e cu adevarat ok
uauu ...si au si patututi de dormit!
ma bucur pt Aidan!
edit: acum citesc ca nu sunt chiar patuturi...dar in poze sunt doua patuturi de bebe

ce pove de garajul ala...brr de groaza!

Cadia mult succes la bbdoi

Cami si eu ca si Alina am conceput bebe in post. Imi amintesc perfect, imi faceam procese de constiinta, fusesem la medic..mi-a zis maine! da-i bataie!....io ce sa fac...ma perpeleam si am fugit repede la duhovnicul meu ... mi-a dat dezlegare, mi-a zis ca in saptamana mare nu e bine

..si uite asa Andu e conceput cu o zi inainte de sarbatoarea Floriilor / inaintea Saptamanii Mari

la cat m-am chinuit eu la primul copil, daca era ceva de rau nu cred ca-mi iesea asa rapid al doilea zic si eu
...un copil e binevenit ..iar daca e si dorit si asteptat cu drag intr-o familie e cu atat mai mare binecuvantarea

hai ca am reusit sa descarc si eu ceva filmat cu Andu

http://www.youtube.com/watch?v=L_vZMivhPMg
in 5 minute a terminat orezul cu mazare si porumb

http://www.youtube.com/watch?v=6yhJ-UkZ044
(asta e facut acum vreo doua sapt... intre timp picul s-a specializat intr'ale turmentzelii)

PS: scuzati calitatea, sunt facute cu tel sa le pot descarca rpd si sa le upload usor
cele cu camera au multe sute de mega ...si nu tzine figura cu upload
scuzati si de imagine intoarsa

pup, noapte buna sa aveti!

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

speranta si incredere infinita in semenii mei

www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Nu, patuturile sunt pt cei cu vraste intre 0-12 luni.
Dupa aceea fara exceptie, peste tot se doarme pe saltelute sau pe saltelutele suspendate de care va spuneam (arata ca niste targi )

Aaa..si apropo de mancare:)) mey eu iar am ramas cu gura cascata, am ajuns la ora micului dejun, toti piticii intre 12 si 24 de luni statea frumos la masuta, pe scaunele obisnuite, dar mai mititele si mancau.
Lapte am vazut ca beau din sippy cup. S-a dus si Aidan si s-a asezat cu ei, dar lui ii ardea de joaca, tot plimba o masinuta pe acolo.

Haha, ce "baloteza" la greu si Andu!. Mi se pare ca seamana cu tine la fata. Teo insa seamana cu tati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Frumosi copii ai Alinuk si Andu ce frumos si delicat papa, la fel ca si Aidan .

Daria isi papa fructele singurica, cel mai mult ii place portocala si acu 2 zile i-am dat in premiera si kiwi.Ou doar o data pe saptamana ii dau, amestecat cu spanac sau cu avocado.
Cu statul in masina nu avem probleme, ii place sa se uite pe geam, se joaca sau mai trage un pui de somn si uite asa trece timpul.

Eu pe 4 martie am intreviu pentru cetatenie la 7.30 am , cred ca trebuie sa ma scol la 5 ca sa fiu acolo la 7.Sotul are in aceeasi zi la ora 11.30am , numai bine ca nu trebuie sa o lasam pe Daria cu altcineva. Termin eu pe la 9 si o preiau.

http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput