Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *64*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Am pierdut tot mesajul
RALUCAP imi pare rau sa aud ca si la voi exista un domn z
RALUK l-am vazut pe Alexutu cum rade,e un scump si ma bucur ca are si momente d-astea
CARINABLANCA multumim de informatii
CROCODANA eu zic sa incerci sa-i faci supa la blender cu o bucatica de morcov sau cartof sa vezi daca asa o accepta,lui Irinel ii place
LUTO sa folositi sanatosi storcatorul si eu sa sti ca bag mereu cereale in fructe,asa am scapat de o problema ceea cu glutenul din biscuiti
MONIQUE ai fost o frumoasa la nunta si acum am observat ce micuta esti pe langa sotul tau(la inaltime)
ANDRA bafta cu cerealele si imi pare rau ca ai pierdut indemnizatia,eu am pierdut 4 luni si tot ma oftic
Ce ma oftic ca am pierdut mesajul
HEPILICA e o frumoasa Maya si iti seamana mult de tot
CRISTINA in auchan erau dresuri la oferta dar nu pot sa-ti zic daca am vazut mov sau nu.Avem noi o pereche mov inchis(vezi pozele in trening ale lui Irinel)spune-mi daca iti plac si ti le trimit eu
UKA sper tare bancul(nu mai pun emoticonul cu rade tare ca asa am pierdut mesajul)
ANADOMNICA ma bucur ca ne-ai dat vesti despre voi si ca sunteti bine
Gata capitolul trecut,dupa ce am scris de doua ori

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna ziua doamnelor!

La noi iar s-a pus de viscol!! Må intreb de unde naiba vine....avem si noi 2 zile frumoase si apoi vin 4 zile de nici pe geam nu poti så te uiti...

Am vazut ca a revenit anadomnica.

Merg så vad si pozele..

Liliac så iti traiasca micul crestin..si asteptam pozele cand se inzdråveneste pozarul

La multe lunite tuturos sårbatoritilor de azi!!! ]

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Da, mi-am adus aminte, mai era ceva: cu diversificarea cu cereale, ca vad ca ma vedeti ca pe o experta in domeniu, si nu e cazul. Eu la Ana v-am zis ca am facut cum am simtit eu ca ar fi mai bine, dupa ce am vorbit cu pediatrul.

Asa, deci reiau: ii dau cerealele dimineata pe la 9-10 si dupa masa pe la 3-4. Am ales momentele astea pentru ca atunci este ea vesela, binedispusa (urmaresc intens acest lucru, vreau sa asocieze activitatea ca fiind ceva placut; fiind subponderala, se intelege ca as fi avut tendinta sa o indop, am tinut mortis sa nu fac insa lucrul acesta, oricat de tentata as fi).
Cand o vad dispusa, sar cu cereala. De obicei doarme un pic inainte de operatiune, este fresh si cu pofta de viata cand se trezeste. Ii dau intre mese pentru ca eu il consider acum un supliment caloric, nu am planul de a inlocui nicio masa cu cereale, nu acum, cel putin. Asa ca ii dau intre mese, cam la o ora de la ultima masa: sa nu fie nici flamanda, dar nici satula, sa nu mai prezite interes. Am considerat ca intervalul de o ora este ok pentru noi, avand in vedere ca Ana mananca des oricum si o hranesc la cerere, undeva tot la 2-3 ore in timpul zilei.

Ana are un tranzit intestinal sanatos, nu am avut probleme cu kk de cand s-a nascut. A facut in fiecare zi, nu i-am pus supozitor, nu i-am dat ceai (i-am dat un pic la inceput de musetel, de vreo doua ori si am renuntat ca nu am vazut nici un efect miraculos, il dadusem pentru partzuri si dureri stomacale si ma gandeam ca ajuta). Asadar Ana nu a avut probleme cu constipatia de cand am inceput cerealele. Consistenta scaunului insa s-a schimbat, este mult mai cremos, ca o ciulama.

Eu le fac cu lapte de la mine pentru un gust mai bun si pentru ca ma trezesc noaptea, ca un facut, inainte de a se trezi Ana, fara ceas, fara nimic si ma mulg. Amestecul il fac un pic mai ocnsistent, am observat ca ii place mai mult asa. Insa ar fi mai indicat sa fie mai apos, cred, pentru a evita constipatia la bebel cu predispozitie spre asa ceva.

Cantitatea variaza, am inceput cu putin (cat a vrut sa pape) si acum suntem la 2-3 linguri de cereale uscate si lapte cat inghite cantitatea, la o servire. Asta inseamna cam 20 gr / zi, cred.

Angelli si Luthien, sper ca v-am fost de folos info de mai sus. Am bolduit cu rosu sa nu ratati postul.
Am preferat sa va raspund aici pentru ca poate sunt mai multe fete interesante pe tema. Asta si faptul ca m-am tot uitat dupa cuvantul magic in mesajele voastre (te rog) si nu l-am gasit. A fost mai mult o doleanta de a voastra pe care eu m-am grabit sa va raspund la ea cum ma pricep mai bine. Sper sa nu va supere comentariu, dar asa sunt eu facuta, mai dintr-o bucata. Luati-o va rog ca pe o critica constructiva, asta este intentia.

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

I'm back.

Nu stiu pentru cat.

Madalina, am vazut ca intrebai de compot de casa. Si eu m-am gandit dar nu cred ca e chiar asa de ok deoarece sunt facute cu conservanti. Cred ca mai bine iei borcanel de bebe sau niste piersici din alea fara gust de magazin.

Adimercedes, ce bine ca mai auzim ceva de voi.

Suede vad ca incepe Mihnea sa devina baiat mare. Felicitari

Claucia, bine ca auzim si de voi si ca ai doua printese cuminti. ATi gasit ceva bilete de concediu sau doar planificati. Ca si noi suntem interesati de Grecia.

Liliac, felicitari la proaspatul crestinat!

Kemsy, imi pare rau de faza cu somajul. Cu scarlatina nu stiu ce sa zic sper sa nu o ia si sa fie totul ok la voi.

Anamaria, super cu papatul. Cam la fel e si la noi. Sa vezi ce fain e cand nu ies petele.

Luthien, noi am papat prima data cereale pe la 4 luni. SI am inceput cu o cupa de la laptele praf bagata in lapte si apoi doua si cand m-am convins ca e ok am inceput sa ii dau cu lingurita. Eu nu am masa de cereale insa Maria refuza laptele la masa de la 18 (cand papa 60-100 ml) nsi diferenta pana la 170 o accepta si o papa cu pofta sub forma de cereale.

Selen , la fel a facut si pitica mea aseara si a plans pana a adormit.

Happy_uka, ma bucur ca it place cartea. si mie mi s-a parut faina si de aceea am trimis-o.

Monique f frumoase pozele.

Moni_iulia la noi merege cu portocala.

Hepilica ai o scumpete acolo.

Trimit si revin ca papam acum.

Carina de scumpete de Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Salutare

Bey,deci sa nu radeti de minev-am pove patania cu masina...eii,zic hai sa chem un instalator sa vad ce are si daca e sa fie pe moarte,om lua alta ce sa facem.Norocul e ca n-a venit instalatorul .Zvapaiatul meu a dat butonul de stoarcere pe 0 bine ca am observat in dimineata asta ca de nu ,trebuia sa platesc si instalatorul ca il faceam sa vina degeaba si cumparam si masina noua . Nu va spun ca acum spal a 5-a tura pe ziua de azi

Nela,ms de intrebare...am luat 9,dar nu a fost greu deloc,si nici urmatoarele 2 nu sunt grele...pot spune de pe-acum ca am scapat de restante sesiunea asta

Trimit ca s-au trezit nazdravanii

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Astept primavara...

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Azi am dat si eu cereale la grasu' meu..am facut o zi pauza de la piureuas..si a papat bine..dar de data asta dupå cereale a mai cerut laptic vreo 150 ml( dupå piure ajunsese så nu mai ceara laptic)..Si mai tarziu avem pregatit un piure de mango pt Bruculin..

Am vazut poze de bebelina de Anadominica..O frumusete..Ce rochita frumoaså a avut la botez..ca o printeså

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Sunt tare mandra de mine...
Am dat cu aspiratorul si am si

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

KAWAICHAN multumim de capitol
LA MULTE LUNITE tuturor sarbatoritilor de azi,imi cer scuze ca nu numesc dar ma bate sora-mea la cap
LILIAC si noi folosim dresuri,avem o groaza,si avem si elefant
CLAUCIA e o scumpa Isa si imi place costumatia ei
TECHILA imi pare rau ca nu ti-a iesit planul cu iesitul afara dar lasa ca o sa fie si maine soare si iesi
RALUK multa sanatate pentru Alexutu si sa-ti traiasca sotul,sa fiti fericiti si sa va bucurati de printul vostru
Gata am ajuns la zi si nu stiu daca mai intru pana diseara ca deja sora-mea ma intreaba din 5 in 5 minute daca mai termin odata.
V-am zis ca aseara am ramas eu cu sora-mea cu piciul din cauza ca mama iar sa suparat(n-are rost sa va mai spun motivul) si a plecat acasa,sper sa si ramana.Nu a fost deloc greu,caci a fost cuminte.Acum l-a luat pe afara si cred ca il tine la ea,sa vedem.Va si sa aveti o zi frumoasa

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

mey, am fost afara cu cainii ca sa faca pis si bate vantul destul de tarisor aici la mine pe campii. si e un vinticel foarte rece asa...
mi-am facut o cacao cu lapte ca sa ma consolez ca nu am iesit afara cu puii. si ma oftica ca nu am apucat sa vad Crimele din midsommer de la inceput.
o sa va zic si eu de decalotat pute dar nu acum ca mi-e ca nu mai auc sa trimit

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Mergi la inceput

Techila si eu de ciuda ca nici eu nu am putut iesi afarå, mi-am facut o måmåliga si balotez acu cu smantana..Moama ce delicateså.

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput