Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *64*
Raspunsuri - Pagina 7
suede spune:
Noi am iesit 5 minute pe balcon,dar mi s-a parut destul de frig...
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu
MangaGirl spune:
bna dimineata duamnelor,
suntem multi sarbatoriti azi, asa ca urez la multe lunite tuturor sarbatoritilor - Isa, Nicholas Tom, Natalix, Erica, Doris Maria, Alex si Razvan, Julia si nu in ultimul rand lui fiu-meu. dau un cico. si dk gasesc reteta de ciocolata de la croco si parca pusese si monica ceva, atunci imi suflec si io manecile si o fac. dar aceeasi intrbare ma framanta si pe mine. putem folosi lapte praf pt bbei, ca nu stiu dk gasesc din ala normal.
luci sa intrebi totusi la tesco pentru ca s-ar putea sa aiba special pt praji.
eu nu o voi face cu fructoza, desi o am in casa - m-am pregatit pentru cand vine tata ca e diabetic. motivul e ca la temepraturi mari 9oare cioco se face la foc?) fructoza si ceilalati indulcitori sintetici, se descompune in substante foarte nocive organismului. dk dati un google cu de exemplu fructoza boli sau chestii din astea in engleza, va veti cruci. de la cancer la alte afectiuni. si incartea aia eat well, lose weight while breasfeeding, femeia spune...nu recomand indulcitorii, ca o lingurita doua de zahar sau miere nu se vede la femeia care alapteaza. sunt doar 30-40 calorii in plus. cele diabetice, bineinteles ca nu au ce face, dar in rest, enjoy it ca nu e mare scofala. aucm fiecare face ce stie.
andre cam la 100g, asa din ochi, de apa, eu ii pun cat sa iau intre trei degete de seminte de chimen. mai nou pun si un plic de musewtel pe car-el scot rpd
ca el are iar 3 zile de cand nu face kk. dar parturi da lejer. si i-a trecut si roseata la fund.
luci tare-s curioasa ce zice gogo de morcovel. abia astept. am emotii.
uka tare, mult prea tare cum ai facut tu cioco. mai voiam sa zic ceva...dar am uitat.
anadomnica mi-a placut mesajul tau de aseara. sa stii ca nici Aidan nu mamanca la doi sani, iar timpul lui consacrat de papa e de maxim, maxim 5 minute. si are aproape 7kg la 4 luni. a pus cam un kg pe luna de cand l-am nascut. al meu goleste un san o data si dk nu are rabdare mai mult de 2 minute, il pun tot la acelasi la urmatoarea masa. cat despre trezit noaptea, astept ziua cand va dormi 8 ore fara intrerupere. eu nu l-as trezi noaptea sa manance. la noi performanta e de 5- maxim 6 ore. dar uneori se trezeste si la 2. o sa fiu fericita tare cand nu se mai trezeste de la 9-10 pana dimineata.
mada eci azi stai cu piciul...marfa. pana deseara o sa fii terminata fizic. eu de 2 zile pic la 10 o data cu el.
vad ca vorbiti de strampi...i-am urat...dar nu la fel de mult ca pe izmenele barbatesi pe care mi le-a cadorisit mama intr-un an geros cand era o lipsa acuta de ciorapi lungi in Romania. deh, cred era Ceausescu pe atunci. cred ca in romanica, strampii sunt excelenti iarna, desi vorba Mihaelei, se suceau, cadeau, ajungeam cu turul pana la genunchi. intr-un cuvant: chin. dar erau caldurosi la -20. aici nu se pune problema ca mai mult de -7 nu cred ca s-a dus iarna asta. poate nici atat.
clau frumoasa Isa la 5 luni si spor la strans din camera de la fete. sa le pup io pe amandoua.
monique ma declar indragostita (nu stiu dk e neaparat termenul corect, dar nu am gasit unul mai bun) de picioarele tale. si mi-a placut si tunsoarea si rochita si cum ati aratat voi eu am o slabiciune pentru picioare cand vine vorba de femei. imi place sa vad un picior frumos, usor musculos, asa cum io nu voi avea niciodata. asa ca nu m-am putut abtine de la acest comentariu. ati fost deosebiti. sincer, nu ma asteptam la altceva oricum. astept cu nerabdare si alte retete si poze. 
Andrushko ce fericita esti...pana la 12 ziua. wow. al meu da trezirea la 8 dimineata. s-a dus traiul pe vatrai pana la 9-10.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
raluk16 spune:
Buna fetele. Nu am apucat sa citesc nimic, eu sunt la capitolul 62, pagina 4
, vad ca ati avansat. Si tare as vrea sa recuperez macar cu cititul, si daca nu raspund "pe text". Alex alataieri noapte a facut febra si l-a tinut pana ieri dupa-masa, cand i-a trecut cu un supozitor de paracetamol... In rest nici un simptom de raceala. Oricum, prima febra e de speriat pentru noi parintii. Puneam mana uda pe manutele lui sa i le ud si sarea speriat, nu ma gandeam ca si pentru asta imi va fi mila si ca nu-i pot explica ce i se intampla. Aseara cand plangea de numa dar nu mai avea febra mie mi se parea ca sunt in Rai, de fericita si linistita ce eram. Ma plimbam cu el sa-i linistesc istericalele obisnuite cu zambetul pe buze, fericita ca nu mai are febra. No, deci am ajuns sa le apreciez si astea si sa ma gandesc ca daca e sanatos, restul le ducem noi.
Nu stiu cat timp o sa am azi sa va citesc, si as vrea sa va citesc de unde am ramas. Si maine e ziua lui Relu, asa ca nu stiu daca voi intra. Deci voi ramane si mai in urma!
De aceea vreau sa urez si eu sarbatoritei de ieri (si sper ca pana maine la Iulia sa mai apuc sa intru
La multi ani, Lore! 
Si dovleceilor din zilele astea in care am lipsit:
La multe lunite si la multi ani si numai sanatate si bucurii Raisa, Elisa, Nicholas de Diana, Natalia, Alex si Razvan, Loris, Nicholas de angelli, Aidan, Iulian 
ioi sper sa pot intra maine sa-i urez la nora-mea ![]()
Va tzuc si poate mai povestim zilele astea 
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
NelaM spune:
Liliana, draga mea, pai eu te urmaresc, ca stii ca mi-a fost dor de tine. Ma bucur ca ati terminat cu botezul si ca totul a fost bine si frumos. De abia astept sa vad pozele crestinarii baietelului cu codite.
Am vorbit azi cu mama si inca n-au fost la Orsova la manastore sa intrebe, dar se vor duce in curand. Sper. Asta ca mi-ai adus aminte de patologice.
Va pupam cu drag pe toti trei. Ce mai face Andra? 
Mami de Natalix, la cat mai multe lunite (nu tie, copilei)! De abia astept sa te vad iarasi. Sper sa nu fi fost ceva grav cu incidentul cu tembelul ce te urmareste.
Mai, apropo de asta, daca ma urmareste careva din umbra, mie sa-mi ziceti! Sa nu va sfiiti! Intrebati-ma ca va zic eu ce vreti sa stiti, sa nu va pierdeti timpul cu forumuri din astea insipide, cu copii mici... Va mai servesc si cate o picanterie din caminul meu, nicio problema! Anonim, anonim, dar sa stie toata lumea!!! 

_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
MangaGirl spune:
niste poze noi cu fiu-meu in wrap pe sold. inca nu am cu fata la lume, ca nu are cine sa mi le faca. si inca cateva de sp trecuta, dar le trimit pe mailul comun ca-s mai pudica.
http://picasaweb.google.ro/maria.ciubotaru/305Feb2010Sp18?authkey=Gv1sRgCKHG2P_87afvvAE#
NelaM spune:
Da, si am vazut azi noapte pozele Monicai de la nunta! Foarte indrazneata rochia, Monique. Ai stiut ce sa evidentiezi, picioarele SUPERBE! Frumos, jos palaria!
Hepilica, tin sa iti zic ca esti asa cum te "citisem", o fata desteapta! Frumos: de la mesajele scrise pana la pozele puse. E foarte frumoasa Maia, ti-am mai zis, da? Daca nu, iti zic acum. Imi plac ochii aceia rotunzi si micuti, la fel ca si gurita, este tare rorunda, parca este o zmeurica.
Am vrut sa zic o gramada der chestii si le-am uitat...
Asa-mi trebuie, citesc pe sarite, cand apuc.
_
Nela, mamica de
MangaGirl spune:
gata, am pus poze pa mailul comun. va multumesc inca o data pentru aprecierile la adresa lui fiu-meu de fiecare data cand poze.
monica multumesc pentru comentariul de pe picasa. nu am mai apucat sa raspund, evident, dar iti multumesc din suflet. cat despre dat la o agentie de modele, m-am gandit sa-l exploatez un pik, ca sa-i pun un ban in cont pentru cand o fi mare. glumesc cu exploatatul. dar imi spusese cineva ca as putea incerca, numai ca fiecare agentie cere o suma de bani de la 90 de lire la mai mult..bani care aucm nu sunt pentru ca sunt alte prioritati. asa ca mai vedem.
crocodana spune:
fetele noi iesim afara!
ma stradui de aseara sa scriu si tot uit
..cioco nu iese cu lapte praf de baby, pt liliac si luto
....testat acum cativa ani cu lapte praf din asta luat de la stat, mi-a cerut reteta o prietena si ea avea doar din asta..nu a avut consistenta....cel pe care il iau eu darling are 26% grasime..
,
de
Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
monica_dicut spune:
Manga fii atenta cu cioco ce si cum. Am vorbit azi iar cu nasa mea si mi-a zis urmatoaree ca sa iasa tare.
500 gr lapte praf (si eu am vrut sa fac cu cel de bebei)
500 gr zahar
125 ml apa
3/4 pachet unt sau margarina
esenta rom si vanilie dupa gust
cacao dupa gust
se pune apa cu zaharul pe foc mic pana da in clocot, din mom ala se lasa fix 3 minute. Se adauga cacao ca sa se desfaca fix inca un minut. Apoi se da de-o parte si se adauga laptele praf in ploaie sa nu faca cocoloase, esentele si nuci/alune. Se pune pe tava unsa cu unt sau cu hartie de copt. Se serveste cu pofta
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
NelaM spune:
Mi-am adus aminte ca si-a pus Cristina sterilet. Oare ce s-o zice dupa ce iti pui sterilet: sa-ti fie de bine sau sa-l folosesti cu placere? ![]()
Bine ca ai facut-o si pe asta. 
Asa, cu polemica
ciorapilor de balerini: eu folosesc intensiv ciorapei din acestia la Anuska babuska. Mi se pare o varianta atat de comoda a pantalonasilor. Tac pac ii trag niste ciorapei peste body si gata echipamentul de scandal in casa!
Azi n-am facut mai nimic, decat m-am epilat! (vedeti, v-am zis eu ca dau din casa, amanunte picante).
Tre' sa calc, undeva in viitorul apropiat...
Am aflat ca pleaca sotul in delegatie iar in martie, m-os mobiliza eu pana atunci, sper! 

_
Nela, mamica de