Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *64*
Raspunsuri - Pagina 6
liliac1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila ola, cat am asteptat si eu o zi asa cu soare cum e azi ca sa pot iesi cu puii la plimbare...si azi cand sa plec descopar ca al meu carut e la sotz in portbagaj ...s-a dus naibii planul meu...ma duc sa dau mancare la pui ![]() Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia ![]() |
Lasa, nu-i bai...stii cum zice vulpea cand n-ajunge la struguri??? Ei, sa stii ca de fapt afara este un ger naprasnic si nici soarele nu e atat de puternic...si cu doi deodata e mai greu de iesit. Hai stai linistita ca vine acusica primavara si n-o sa mai ratezi nicio iesire!
Pofta buna!
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
suede spune:
Liliana,
Ca de obicei,mortala 

.
Treaba cu gelul si cu masajul...nu ma gandeam...![]()
Si noi ii facem igiena seara tot la baita,il curat bine cu sapun fara glicerina.Prima oara l-a ,,ajutat" un emdic si atunci s-a rupt si la el pielicica,dar si-a revenit (fara creme sau altceva).
Nu va spun cate probleme imi faceam eu ca-l doare 
si el era bine merci.![]()
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu
Ioanna81 spune:
elefantul ala il avem si noi
si este confidentu nostru de taina 
Ioana mama lui
Carol Ioan
Pataniile noastre 
suede spune:
Auzi ,,fara glicerina" ....am gresit,cu glicerina...
Iar cuvantul ala de anagrame era ,,medic" 

Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu
liliac1 spune:
Azi imi fac de cap
suede cum e sapunul ala fara glicerina ca eu am de-ala CU glicerina special pentru copii care cica moisturizeaza (moama, ce vocabular
)
Liliana,
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
carinablanca spune:
Ola fetelor,
Si la multe lunite sarbatoritilor nostri de azi!
Nu am mai reusit sa revin ieri ca am avut una bucata dovlecel marait care nu m-a lasat sa dorm nici azi noapte.
Mellina acum am citit cu problema voastra dar nu te pot ajuta ca eu nu am observat asa ceva.
Ellenuta, am cumparat acum 2 saptamani sac de dormit si in ala o culc dar doarme bine doar daca o imbrac bine gros in el. oricum azi noapte a fost altceva ca se maraia si cu bibe in gura.Ma gandesc ca poate o fi de la dinti ca deja ne apropiem de varsta propice.
Ma bucur ca stati mai bine cu raceala. 
Iulika, bine papa printisorul tau. Ieri am incercat si eu cu mar copt si am continuat si azi ca i-a placut foarte tare. Sa va spun ce a manccat azi la ora 11, mar copt vreo 110 grame+40g portoca#537;a+20g branza frecate impreuna, iese o minunatie.
Crystina, of, of, mai, mai ce se poate intampla si pe la voi 
Selen, eu razatoare din plastic am luat de la Carrefour.
Katteryna
AM vazut multe pozici frumoase de printese si printisori.
toate fetele.
gata cap 62
Revin.
Sper
Carina
de scumpete de
Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

liliac1 spune:
| citat din mesajul lui suede Auzi ,,fara glicerina" ....am gresit,cu glicerina... Iar cuvantul ala de anagrame era ,,medic" ![]() ![]() Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009IANUARIE: http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu |
Aha, deci dilema rezolvata, sar'mana!
Eu am luat un de-ala cu pestisorul Nemo si cand l-a vazut Andra...sa lesine de plans, ca pestisorul ei e mort! Ne-am alarmat cu totii ca nu stiam ce are copila...si ne explica de fapt ca are o pata rosie la ochi si ca barbarii astia de la fabrica l-au omorat stapungandu-i ochii fir-ar sa fie de treaba. Nu va spun ca l-am chinuit pe sarmanul sapun pana i s-a dus roseata si-a ramas un Nemo frumos si sanatos

Liliana,
Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
NelaM spune:
| citat din mesajul lui liliac1 Vai, sa nu spui ca si voi aveti elefantul ala zburator bleu-turcoaz cu urechi fosnitoare...ca asta chiar ca e un semn. Si noi ne distram tot cu unul de-asta. Tat-su chiar ieri imi spunea: stii cand ziceam ceva de genul "cand o zbura elefantul?" Ei iata ca zboara... Lasa ca e bine ca te ajuta si Grig cu bucatareala si ca te intelege. Stai linistita si joaca-te cu printesa...ca uite cum zboara elefantii ![]() Va pupilez cu drag! Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Prea tare! Noi aveam varianta cu porcul.
Pe ala nu il vad in curand sa zboare...
Si buna dragelor!
La multi ani si multe lunite sarbatoritilor de azi.
Maria, sa-ti traiasca Zippo! Va pup cu mare drag.
Claucia, asemenea. Dulcineea ta este frumusica foc. Amandoua, de fapt.
Care de o maslina, o capsuna, o atentie?

_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)Don't take yourself so seriously, no one else does...
liliac1 spune:
Nela Ola, te-ai activat in timp real cu mine!!! Imi vine sa chiui...nu'sh de ce!
Aia cu porcul...cine stie ce-or mai inventa marii creatori de jucarele...rilex, ca nu-i timpul pierdut ![]()
Mai, m-am uitat la pozele voastre ca intr-un album de calatorii. Nu mai spun de protagonisti ca daca declar ca-s indragostita e prea putin spus.
Ana este superba si-mi place de ea de mor cand o vad cat de calma este. Cred ca-l mosteneste pe tati din punctul asta de vedere.
Te
cu mult drag!
Liliana,
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
NelaM spune:
In primul rand, Monica, trebuie sa iti zic ca esti tare draguta cu mine si cu gandurile acelea ale mele aruncate la intamplare, pentru posteritate, pe blog. 
Foarte frumos ai spus despre ceea ce ai citit si ma bucur din suflet ca am putut sa iti fac o seara placuta. Cand am citit postul de la tine l-am citit de mai multe ori, ai scris asa de frumos despre blog si cum te-a inspirat, incat am citit mesajul pana l-am memorat aproape. Asa sunt eu, imi place sa imi intiparesc bine in memorie lucrurile frumoase spuse.
Imi esti tare draga, sarut mana de aprecieri. 
Am vazut pozele ce le-ai pus zilele trecute, foarte frumoase. Ce bine ii sta lui Dragos in pijamaua aceea, parca este o papusa.

_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

...s-a dus naibii planul meu...