Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *64*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

buna dupa masa si de la noi

la multi ani tuturor sarbatoritilor nostri de azi! sa fie sanatosi, voiosi, voinici!

am vazut ca s-au reactivat mai multe fete. bine ati revenit!

intru asa pe fuga ca am muuulta treaba si tre' sa iesim afara! zicea parca suede ca sunt -7 grade in bucuresti. nici poveste! am iesit eu la cumparaturi dimineata si era -1 si foarte foarte placut afara.

liliac bine ai revenit! si carol a facut niste crapaturi din alea verticale pe preput dar eu nu i-am dat cu nimic. l-am tinut mai mult dezbracat, cu dansa la aer si s-au vindecat. chiar vroiam sa va intreb si eu pe voi, mamicilor de baietei, ati reusit decalotarea? ca noi n-am iesit la lumina inca.

Doamne cat am urat eu strampii dar sunt muuult mai comozi la imbracat/ dezbracat asa ca ii folosim cu succes.

aaa, am subinteles din frunzareala de ieri ca si ralu p. are un domn X? mai sa fie ce de oameni fara viata pe lumea asta! avea dreptate
b]hepi. sa punem scrisoarea catre domnul X pe prima pagina si sa facem si un rezumat sa stie omu' ce sa caute! mama lor de bip bip bip

kawa[/b] mie imi place tare ce ai facut cu fonturile. chiar ma uitam dimineata admirativ

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Fetele, multumim de aprecieri pt. printesa - eu am asemanat-o in urma cu o luna cand o chinuiau seara colicile inca ... am asemanat-o cu printesa FIONA, ati vazu SHREK?? Adicatelea printesa ziua si cuminte de mama focului si CAPCAUNA noapteaaaaaaaaaaaaaa!!!
Acum s-a linistit cu colicile si e constipata.
Fetelor, plssss, mai dati-mi si mie odata contul si parola de pe yahoo ca vad ce frumos se vorbeste de o carte acolo si tare mi-s curioasa. Eu am luat sa citesc "Si tu poti fi Supernanny" dar e pt. copilasi si prostioarele care le fac in general dupa 3 ani; foarte buna de altfel.
Multumesc la toata lumea de re-primire facuta , eu oricum stiu ca sunteti de aur si mult am mai invatat de la voi si in sarcina si acum. Sper sa fiu mai prezenta pe viitor.

Doamne ajuta!
Mami de Maria (20.10.2009)
Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

raluk, am vazut filmultele trimis pe mail! e un dulce si da intra si mami la nominalizarile pentru entertainment! ai o voce atat de placuta si de calda!

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dimineata,

Multumesc pentru urari si urez si eu la multi ani colegilor si prietenilor mei de la dovlecei, nascuti in aceeasi zi cu mine! Eu sunt Isa si scriu de pe contul mamicii mele. Acum imi este somn, insa va las o poza sa vedeti cum arat eu la 5 lunite: http://family.webshots.com/photo/2996051960102256463oGCghF si aici: http://family.webshots.com/photo/2689355390102256463tZsVHN

si sa vedeti ce a facut surioara mea din camera ei...pardon a noastra: http://family.webshots.com/photo/2367104720102256463yqBEDs

o sa faca mami curat, ce sa zic...

va pup

Isa

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Ioana Sar'mana de pontul cu "dansa" la aer. O sa-l tin asa un pic mai ales ca-i place nevoie mare. Cum ma apropii de pantalonii lui este cel mai fericit de pe planeta. Siiii, da, noi scoatem "visinica" la suprafata. Nu stiu de unde se aduna atata "mizerie" pe-acolo...ca doar manevra i-o fac doar la baita, il spal bine-bine si-o acopar dup-aia pana a doua zi. Si la fata aveam o grija sa o curat de chestiile alea albicioase (o fi vreo chestie ereditara) ca ne speriase pediatra ca e sursa de infectie si eventual de microbei. Si-acum, la noi e regula, seara fetele isi spala "budunica".
Anadomnica carticica cu pricina o ai in format electronic?? Ca ca parca m-ar interesa pe mine ca nu mai stiu cateodata ce metode sa aplic cu fetita mea mai mare.

Mai, fetelor si daca tot suntem citite ar trebui sa ne simtim mandre ca cineva este interesant de scurgerile noastre, de alaptari, de sters kk, consistenta, miros, calitate. Banuiam ca multi sunt dusi cu capul dar nu-mi imaginam ca gradina este atat de mare!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Luto noi facem treaba aia migaloasa de fiecare data cand suntem in apa si-l curatam bine pe-acolo ca se aduna o chestie albicioasa.
Nu stiu daca voi ati patit-o dar la flacaul meu i-a crapat pielicica pe preputz, in vreo 3 locuri, pe vertiala. Asa ca acum avem o treaba-n plus...sa-l manevram cu crema. Tat-su cica sa-i luam un gel lubrifiant si sa-l manevrez de vreo 50 de ori in sus si-n jos ca sa fie treaba completa de antrenament...

D'ale Andrei

Vremuri

Hi, hi, hi (emoticon care rade cu manuta la gura)

Ana este bine..vocifereaza la un elefantel zburator..sta treaza tot mai mult si eu nu pot sa fac mai nimic..si ce de planuri aveam pe astazi!!! bine macar ca am scos pestele la dezghetat..ca sa aiba grig ce gati cand vine de la serviciu (eu mi-am facut iarasi guacamole..dar el nu serveste asa ceva)

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

ola,
cat am asteptat si eu o zi asa cu soare cum e azi ca sa pot iesi cu puii la plimbare...si azi cand sa plec descopar ca al meu carut e la sotz in portbagaj...s-a dus naibii planul meu...
ma duc sa dau mancare la pui

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claucia

Buna dimineata,

Multumesc pentru urari si urez si eu la multi ani colegilor si prietenilor mei de la dovlecei, nascuti in aceeasi zi cu mine! Eu sunt Isa si scriu de pe contul mamicii mele. Acum imi este somn, insa va las o poza sa vedeti cum arat eu la 5 lunite: http://family.webshots.com/photo/2996051960102256463oGCghF si aici: http://family.webshots.com/photo/2689355390102256463tZsVHN

si sa vedeti ce a facut surioara mea din camera ei...pardon a noastra: http://family.webshots.com/photo/2367104720102256463yqBEDs

o sa faca mami curat, ce sa zic...

va pup

Isa

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Vai, ce frumoasa s-a facut Isa O adevarata domnisoara. Si ce bine sta in fundic.
Cat despre camera fetelor, rilex, tot asa va fi si de-acum incolo. Eu mi-am rupt dejtu mic de la picior calcand printre ele. Parerea mea...la tine este curatenie maxima atat timp cat mai este loc sa pasesti.

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Ce de aniversati avem astazi :

La Multe Lunite pentru:

Aidan bebe de Maria
Elisa bebe de Claucia
Nicholas bebe de Diana
Alex si Razvan bebei de kiki_cri .

Sa fiti sanatosi si voiosi!

Elisa super te-a imbracat mami la zi aniversara.De sora ta ce sa zicem...ai parat-o la mami?!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Ana este bine..vocifereaza la un elefantel zburator..sta treaza tot mai mult si eu nu pot sa fac mai nimic..si ce de planuri aveam pe astazi!!! bine macar ca am scos pestele la dezghetat..ca sa aiba grig ce gati cand vine de la serviciu (eu mi-am facut iarasi guacamole..dar el nu serveste asa ceva)

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Vai, sa nu spui ca si voi aveti elefantul ala zburator bleu-turcoaz cu urechi fosnitoare...ca asta chiar ca e un semn. Si noi ne distram tot cu unul de-asta. Tat-su chiar ieri imi spunea: stii cand ziceam ceva de genul "cand o zbura elefantul?" Ei iata ca zboara...
Lasa ca e bine ca te ajuta si Grig cu bucatareala si ca te intelege. Stai linistita si joaca-te cu printesa...ca uite cum zboara elefantii
Va pupilez cu drag!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput