Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *64*
Raspunsuri - Pagina 4
suede spune:
Neata cuscra!
Multumim de lapte
.
Frumos frumos afara,dar tot sub o grade...m-am saturat.
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu
happy_uka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui suede Uka ce centru de joaca aveti voi acolo? ![]() Mi-a placut,vreau si eu,ca nu stiu ce sa mai fac,am asteptat prea mult dupa Rainforest. Multumesc! ![]() Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009IANUARIE: http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu |
www.bebestore.ro/centru-de-joca-and-quot-loveste-si-canta-and-quot-tiny-love.html" target="_blank">Asta il am eu, ma rog, e un pic altfel. E f fain, are o oglinda pe un panou care canta, cu multe beculete si desene. Vad ca nu-l gasesc pe net, era colectie veche probabil...
Uka, cea mai fericita mamica de
C a r i n a - 14 septembrie 2009
liliac1 spune:
Neata mamici!
Hai sa-mi dau si eu cu parerea vis a-vis de unele chestiute.
In primul rand...faza cu dresurile mie mi se pare exagerata. Noi avem dresuri si decat sa-i pun pantaloni si sa i se ridice la glezne si sa ramana cu pulpele goale, prefer dresurile. Apoi, pantalonii legati pe umar, pe sub salopeta sunt mai greu de bagat in bocanci. Noi nu ne permitem sa-l scoatem afara fara ceva incaltari pe picioare si cand ii bagam ghetutele isi strange degetelele in talpa asa ca ar fi chinul de pe lume daca n-ar fi ceva intins pe talpite. Va rog, nu dati, asta e parerea mea. Eu am o gramada de dresuri de-alea groase si le purtam. Prefer asa decat sa stau sa-i caut si cracul de la pantaloni pe dedesubt dupa ce ma muncesc cu manecutele.
Stiu ca imi mai spunea cineva ca nu pune dres ca sa nu-l jeneze la cuc
Iar mi se pare o porcarie atata timp cat scutecele pe care le folosesc sunt universale. Eu pesonal n-am vazut scutece cu...prohab...
Acum, ce sa zic...fiecare stie cel mai bine cum ii vine comod si ce este cel mai bine pentru bebelusul ei.
anadomnica faza cu supt 5 min la un san si rasucit copilul...nu stiu daca se poate aplica la fiecare copil. de ex al meu cand s-a mufat lipeste cu superglu de jur imprejur si pana nu se satura nu pot sa-l desfac cu nimic. Degeaba bagam eu dejtele in gurita lui, prindea mai tare. Daca reuseam si-l mutam..in sec urmatoare era cu tignalul dat la maxim si imi refuza celalalt san. La noi se potriveste cel mai bine golirea sanilor pe rand.
Bine ai revenit la noi!
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
suede spune:
Merci Uka
.
Tot trebuie sa ma reorientez...![]()
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu
moni_iulia spune:
Tudor a facut "placinta"!
Anadomnica
Ma duc sa-l schimb si iesim afara.
Chiar sunt -7 grade? Eu n-am iesit, dar mi se pare soare.
Iulia
iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania
- The land of choice
Poze
lutoniana spune:
Neata Liliachio pai eu sunt perfect de acord cu tine.Cine vrea ii da si cine nu, nu. Mie nu-mi plac ca nu-mi plac ei asa....deloc dar n-am nimic impotriva lor. Si ma gandesc sincer ca la ce geruri au fost in Romania probabil ca incercam si eu sa-l imbrac mai gros.
Faza cu cucu e super tare .....

Voi ati terminat operatiunea aceea migaloasa de scoatere la lumina a bogatiei ? ![]()
![]()
Mai zi-ne ce face Raducu 
Edit: eu de fapt nu m-am putut abtine la postul Cristinei care cauta ciorapi mov.....ca altfel nu ma bagam eu in polemici pro/contra colanti/ciorapi etc ![]()
![]()
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
liliac1 spune:
Ce de-a sarbatoriti avem azi!! 

La Multe Lunite pentru
Elisa bb de claucia
Nicholas bb de Diana
Alex si RAzvan bbi de kiki_cri
Aidan bb de mangulica
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa va tineti de shotii ca sa aiba mamicile voastre ce ne povesti 

Liliana,
Radu-Mihai (21.10.2009)
D'ale Andrei
Vremuri
liliac1 spune:
Luto noi facem treaba aia migaloasa de fiecare data cand suntem in apa
si-l curatam bine pe-acolo ca se aduna o chestie albicioasa.
Nu stiu daca voi ati patit-o dar la flacaul meu i-a crapat pielicica pe preputz, in vreo 3 locuri, pe vertiala. Asa ca acum avem o treaba-n plus...sa-l manevram cu crema. Tat-su cica sa-i luam un gel lubrifiant si sa-l manevrez de vreo 50 de ori in sus si-n jos ca sa fie treaba completa
de antrenament...
Liliana,
Radu-Mihai (21.10.2009)
D'ale Andrei
Vremuri
hepilica spune:
Neata!
ma bucur ca v-a placut maia mea. e o scumpica
.
noi de 3 zile luam calciu gluconic. mare scarbosenie...., dar trebe.
Lullaby_2009 - si maiei ii cade parul...mult. gasesc si in patut, si pe hainute si pe pernute... oricum, am inteles ca e normal sa se intample asta. am mai observat ca i se deschide culoarea parului...
luto - te rog sa ne povestesti negresit de suculete si de cum a reactionat david. sa ne spui ce si cum ii dai. tu spuneai ca ai o carticica cu retete pt bb. oare gasesc si eu undeva de cumparat?
dana15 - da, tati a fost tare incantat de urarea de "la multi ani" facuta de maia. a scis cu manuta ei textul
. i-am trimis pozele pe mail la servici si nu-si mai intra in piele. le-a aratat si colegilor..
. oricum toata lumea ii spune ca seamana cu el, si asa este. am gasit zilele trecute niste poze cu sot de cand era mic ca maia. mai, seamana izbitor. zici ca e maia in poze. am pus repede mana pe telefon si am sunat-o pe mama sa-i zic sa caute niste poze si cu mine de cand eram asa mica. imi spune: "n-ai mama poze de cand aveai cateva luni, dar la ce-ti trebuie?" - eu: "vreau sa vad daca seamana maia si cu mine" - mama: "aaa, nu seamana mama" - eu: "bine mama, pa!"
.
sa aveti o zi placuta!
h. 
de
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
liliac1 spune:
Danuta carticica cu pricina am studiat-o si eu din scoarta-n scoarta...dar din pacate nu mi-au iesit chiar toate ca la carte pentru ca am lasat la greu sa ma influenteze subiectivismul. Este intr-adevar una din cele mai reusit carti despre educatia copilului mic si moduri de reactie in situatii limita. Eu o studiam pe bucatele...adica inainte de a implini 1 an...citeam ce m-ar putea astepta, tot la fel la 2 ani...pana s-a epuizat. F interesanta, oricum.
De fapt trebuie din nou sa o recitesc si bine ca mi-ai amintit 
Ce mai face Anuta noastra draga??
Hepi ai o fata...o comoara! Sa o
eu usurel pe crestet. Mai, dar daca tot s-a facut lista la capsuni si zmeurici...la caise si piersici ai deschis lista?? Daca nu...pune-ma cap de afis!
Liliana,
Radu-Mihai (21.10.2009)
D'ale Andrei
Vremuri