BRAVO VIVI! Pufuleti Ian-Feb (122)
Raspunsuri - Pagina 20
cristies spune:
Felicitari Lorex pentru prima pagina. Arata super si cred ca e si mai usor de lucrat in ea! Bravo!!!
Alicredo, tu esti inca in spital? Haideti mai repede acasica! Cum e bebe?
LA MULTI ANI ALEXANDRU DE ROCO!!! 

LA MULTI ANI MARCU DE SATULICA!!!

Ratusca_mica, ca sa te linistesti cred ca ai putea sa-l cantaresti intr-o zi, apoi o perioada sa-i dai doar san si apoi sa-l cantaresti iar. Ma gandesc ca poate ii place mai mult cu biberonul, ca vine mai repede, nu ca n-ai avea tu lapte.
Catalutza, nu-i obligatoriu ca printesa ta sa faca bubite. Si nici sa planga. Dar mami ta e asa de draguta si are memorie foarte buna. Mama zicea de pudra de talc mentolata (din amintiri) si apoi cand i-am zis ce-a zis doctora a zis: da, da! Exact. Noroc ca nu e genul sa oblige la diverse.
Onitza, asteptam vesti bune de la doctor!!! Si sa se puna de acord ar fi bine...
Ma duc sa fac o placinta de mere. Va invit si pe voi! Doamne ce greu e fara Plateea. Dar Cris.mario o fi venit acasa?
Pupici!
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorex Am pus la semnatura un filmuletz cu foiala Bobitzei in burtik si niste poze de la sedinta foto! _ Lorex - Pufuletus Dependentus de 36+ ....cu www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Bobitza si.. cu morcovetus de 13 kile.. |
Super! Nu vazusem setul de lucrusoare ale Bobitzei (cartea, ecografia..). Foarte buna ideea.
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
lucia2000 spune:
| citat din mesajul lui floricel79 Si inca o intrebare pentru fetele care au facut cezariana: inainte de cezariana trebuie facute analize de sange? Trebuie sa te intrenezi mai repede din acest motiv sau nu necesita intrenare? Eu am fost/si porbabil sunt anemica si cred ca e musai sa-mi fac analize dar tare n-as vrea sa stau in spital pt asta - am auzit ca aici la spital te interneaza mai repede ca sa-ti faca analize ![]() Eu nu vreau sa stau in spital nici un minut mai mult decat e strict, strict necesar. Urasc spitalul de la nasterea anterioara, va dati seama ce mult ajutor am primit acolo ca proaspata mamica de am ramas cu asa impresie buna... Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si 36+ |
Eu am facut cezariana.
Pot sa-ti zic ca eu mi-am facut analize inainte de a merge in spital.
Hemoleucograma si coagulograma.
Asta a fost tot.
floricel79 spune:
| citat din mesajul lui lorex Am pus la semnatura un filmuletz cu foiala Bobitzei in burtik si niste poze de la sedinta foto! _ Lorex - Pufuletus Dependentus de 36+ ....cu www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Bobitza si.. cu morcovetus de 13 kile.. |
Foarte frumase pozele si mamica si mai si

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si
36+
floricel79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lucia2000
Eu am facut cezariana. Pot sa-ti zic ca eu mi-am facut analize inainte de a merge in spital. Hemoleucograma si coagulograma. Asta a fost tot. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Maine merg la medic si ii zic si eu cum sta treaba cu internatul - ca nu am eu timp dom'le sa stau internata aiurea prin spitale ca am copii de crescut acasa
merci

36+
lucia2000 spune:
Despre noi....
Bebe Teodor azi noapte s-a trezit la 1:30 si la 4. Apoi dimineatza la 7:30.
Deci se pare ca incepem sa intram in normal, ne adaptam unul dupa programul celuilalt. Acum suntem baiat mare si dormim numai in patut.
Despre mami ce sa va spun?
CA de la iesirea din spial pana acum am slabit 2 kg(adica intr-o sapt si 3-4 zile).
Deci raportez ca in clipa asta am cu 19 kg mai putin decat inainte de sarcina.
floricel79 spune:
Lorex, cat despre papa la McD, asta a fost prima "abatere" in sarcina asta; de fapt nu mananc de obicei acolo din principiu (ne tot batea la cap un coleg de birou ca sunt numai gheare de pui si porcarii si dupa ce ca nu mancam des acolo, mi s-a taiat de n-am mai mancat deloc cam de vreun an). Dar azi nu stiu ce m-a apucat, de fapt de cateva zile ma gandeam....
O sa compensez cu cateva sucuri naturale si broccoli cu pui la gratar in seara asta. Si daca ma gandesc bine as bea si un pahar de vin... dar asta numai pt ca stiu ca n-am voie
36+
floricel79 spune:
| citat din mesajul lui lucia2000 Despre noi.... Bebe Teodor azi noapte s-a trezit la 1:30 si la 4. Apoi dimineatza la 7:30. Deci se pare ca incepem sa intram in normal, ne adaptam unul dupa programul celuilalt. Acum suntem baiat mare si dormim numai in patut. Despre mami ce sa va spun? CA de la iesirea din spial pana acum am slabit 2 kg(adica intr-o sapt si 3-4 zile). Deci raportez ca in clipa asta am cu 19 kg mai putin decat inainte de sarcina. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
As pune emoticonul ala cu ochii care ies din cap dar nu-l gasesc!!!
Si cum ai reusit performanta sa ai cu 19 kg mai putin decat inainte?
In sarcina cat te-ai ingrasat (cu minus)
Bebe cat a avut la nastere?
Deci se poate...
Cat despre dormitul bebelui noaptea, chiar azi m-am intalnit cu o prietena, mamica de bebe de 2 luni si imi zicea ca aseara bebele ei s-a culcat la ora 21 si s-a mai trezit dimineata la 6 sa pape!!!! Bebe alaptat!
Pai Roxana mea pana pe la 3-4 luni se trezea noapte si din 2 in 2 ore si papa, si ziua la fel - parca eram in transa tot timpul de obosita ce eram

36+
floricel79 spune:
Maine fac 37 de saptamani 

Dupa cum se vede m-am apucat de "povestit" si nu ma mai pot opri ![]()
noroc ca trebuie sa plec imediat la gradi dupa printesa mea
36+
lucia2000 spune:
In timpul sarcinii am luat -11 kg. La spital am mai lasat vreo -6 deci in total dupa sarcina -17 kg. Am mai dat jos 2 kg acum deci -19 kg in total.
Nu am facut nimic deosebit, nu am tinut regim doar ca am mancat f sanatos.
Numai ca eu suspectez ca mi s-a schimbat metabolismul.
Acum am probleme cu constipatia pentru ca nu consum fructe si legume proaspete caci nu am voie. Face bebe colici daca pap asa ceva.
Iar eu sunt dependenta de fructe si legume.