BRAVO VIVI! Pufuleti Ian-Feb (122)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Mitumac, nu am nascut inca. Am sufletul la gura. Oricum va anunt inainte, fie ca ma duc la spital, fie ca am nascut, am cateva nr de tel si va anunt.

Intr-adevar azi am DPN si ce sa zic, astept cu nerabdare, de fapt incerc sa fiu calma si sa nu ma panichez. La prima sarcina, mi se rupsese apa, insa si atunci nimic. Cred ca imi facuse o injectie cu oxitocina pt a determina dilatarea si contractiile. Nu as vrea sa se intample la fel si acum si sa dea DD ca natura sa isi urmeze cursul. Am ceva contractii, burta e mai tare, bebe e jos si simt ca si cum mi s-ar dilata oasele de la bazin. Dr mi-a zis ca sambata sa merg la monitorizare daca nu nasc pana atunci.

Dpv ecografic sunt cu 1 sapt in urma, probabil depinde si de asta, nu stiu ce sa zic. Au nascut fete care erau ecografic ma in urma?

Lorex, bravo pt prima pagina, foarte ordonata si pusa bine la punct. Multumim

39 Edoardo si mami de Alessandro 3.01.2007

AMR 1 zi

Doamne ajuta!

http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricel79

Lorex, cat despre papa la McD, asta a fost prima "abatere" in sarcina asta; de fapt nu mananc de obicei acolo din principiu (ne tot batea la cap un coleg de birou ca sunt numai gheare de pui si porcarii si dupa ce ca nu mancam des acolo, mi s-a taiat de n-am mai mancat deloc cam de vreun an). Dar azi nu stiu ce m-a apucat, de fapt de cateva zile ma gandeam....
O sa compensez cu cateva sucuri naturale si broccoli cu pui la gratar in seara asta. Si daca ma gandesc bine as bea si un pahar de vin... dar asta numai pt ca stiu ca n-am voie

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si 36+

si eu mai fur cate doua-trei guritze de vin din cand in cand
Acum ca mi-ai adus aminte chiar ma duc un pic pana la frigider ca pan adati voi berea aia rece..

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 36+ ....cu www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Bobitza si.. cu morcovetus de 13 kile..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

In timpul sarcinii am luat -11 kg. La spital am mai lasat vreo -6 deci in total dupa sarcina -17 kg. Am mai dat jos 2 kg acum deci -19 kg in total.
Nu am facut nimic deosebit, nu am tinut regim doar ca am mancat f sanatos.
Numai ca eu suspectez ca mi s-a schimbat metabolismul.
Acum am probleme cu constipatia pentru ca nu consum fructe si legume proaspete caci nu am voie. Face bebe colici daca pap asa ceva.
Iar eu sunt dependenta de fructe si legume.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Incearca sa papi tarate pt constipatie(poti sa pui o lingura de tarate in mancare sau la amesteci cu miere sau iaurt sau inventezi tu o modalitate de a le inghit0 - sunt foarte bune in constipatie plus ca au foarte multe vitamine, mai ales B-uri, paine integrala, semintele de in sunt foarte bune(se pune o lingura de seminte de in intr-o cana de apa seara si se beau dimineata - si astea contin Omega 3 si sunt bune si pt sanatate in general).

Si eu am alaptat un an( primele 6 luni - exclusiv), nu am tinut nici un fel de regim alimentar in mod special, m-am abtinut de la usturoi crud, ceapa cruda, varza gatita si fasole boabe; am observat ca dupa mazare era balonata roxi si n-am mai papat. In rest poti manca fructe si legume gatite la aburi daca nu crude, sau macar sa incerci treptat sa le introduci sa vezi cum reactioneaza bebe.
Si mie mi se pare ca e mult prea mare scaderea in greutate ca sa se datoreze numai schimbarii regimului alimentar, important e ca esti sanatoasa tu si bebitzu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

TEodor a avut la nastere 2860 kg si 51 cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Ma bag sa fac capitol nou ca Cristies e ocupata sa ne faca placinta cu mere

Multumesc pt aprecieri!!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 36+ ....cu www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Bobitza si.. cu morcovetus de 13 kile..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui floricel79

Lorex, cat despre papa la McD, asta a fost prima "abatere" in sarcina asta; de fapt nu mananc de obicei acolo din principiu (ne tot batea la cap un coleg de birou ca sunt numai gheare de pui si porcarii si dupa ce ca nu mancam des acolo, mi s-a taiat de n-am mai mancat deloc cam de vreun an). Dar azi nu stiu ce m-a apucat, de fapt de cateva zile ma gandeam....
O sa compensez cu cateva sucuri naturale si broccoli cu pui la gratar in seara asta. Si daca ma gandesc bine as bea si un pahar de vin... dar asta numai pt ca stiu ca n-am voie

si eu mai fur cate doua-trei guritze de vin din cand in cand
Acum ca mi-ai adus aminte chiar ma duc un pic pana la frigider ca pan adati voi berea aia rece..

_

lorex,

Si eu am in frigi un vin bun de casa, de la socrul meu, mai fur si eu cate-o gurita -doua uneori. Chestia faina e ca dupa ce ca nu am pus limba pe alcool deloc in sarcina asta nici chiar de Revelion, ca stiam si io ca nu-i voie, merg eu intr-o zi la medicul care-mi urmareste sarcina si ii zic numele (Jidveian) si bineinteles ca se leaga "aaa, sunteti de la Jidvei, nu? vin bun pe-acolo, struguri dulci..." si eu zic, "pai da, socrii mei stau in zona si au un viiin, sa-ti bati copii nu alta" si uite-asa ii povestesc eu ce vin bun are socul meu, ba i-am dus si lui intre timp ca na, asa-i frumos, si ii zic ce mult sufar eu cand il vad pe sot seara ca-si pune cate-un pahar de vin de stau si salivez langa el si-mi zice nenea doctorul "da dv de ce nu beti cate-un pahar? " si eu de-acolo "pai pt ca-s gravida!!!" la care el se apuca asa de ras si zice "bea doamna cate-un pahar de vin daca-ti cade bine, asa, din an in pasti ca va zic eu ca nu are nimic". ce sa mai zic ca am si venit acasa in ziua aia si direct la frigider si mi-am pus doua degete de vin intr-un pahar si asa l-am savurat.... de parca era nu mai stiu ce elixir de tinerete fara batranete
si vreau sa zic ca eu de felu meu nu beau vin, singura bautura care-mi place e berea rece, dar numai vara pe canicula in rest nu-s fan alcool, dar se pare ca fiica-mea asta din burta, numa vin si ardei iuti o sa manance la viate ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Va poftesc la capitol nou langa un pahar de vin de la Floricel si o felie de placinta cu mere de la Cristies!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

TEodor a avut la nastere 2860 kg si 51 cm

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Ce frumos e bebe Teodor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Si noi am fost azi la doc, suntem pe ultima 100 colul deschis la exterior 1 cm dar inca lung de 4 inchis la interior, dop gelatinos in descompunere, lichidul e cam putin, dar nu periculos, cardiotocograma ok, cu mici contractii, doc zice ca saptamana asta nu, dar saptamana viitoare sa ma astept. Am facut a treia sedinta de acupunctura, m-a intepat deja la degetul mic, auau. Acum asteptam. Domnul meu vine vineri, o s-o punem de o partida mica sa vedem.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Am pus la semnatura un filmuletz cu foiala Bobitzei in burtik si niste poze de la sedinta foto!

_

Foarte frumoase pozele lorex.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 36+

Mergi la inceput