BRAVO VIVI! Pufuleti Ian-Feb (122)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Xela....bine ati venit acasa....acomodare rapida ...foarte frumoase pozele...
Sanatate multa!

39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Lorex si io total de acord cu tine cu toate modificarile. Cat despre scos fetele care au pierdut sarcina, nu cred ca se mai supara vreuna daca mai intra si nu se mai gaseste aici...oricum nu cred ca au o amintire f placuta...nu vreau sa par insensibila...

Catalutza 38+ Irina

AMR 2 saptamani

Nici eu nu vreau sa par insensibila, caci chiar sunt f sensibila de asta le-as si scoate ca mie nu mi-ar place sa-mi amintesc...sunt de acord cu tine

Lorex - Pufuletus Dependentus de 36+ ....cu www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Bobitza si.. cu morcovetus de 13 kile

Mergi la inceput

Lorex ...personal imi place cum sunt acum structurate modificarile de pe prima pagina...
Si eu as fi de acord sa fie sterse fetele care au fost alaturi de noi....nu stiu daca le face placere sa-si aminteasca de un episod asa de nefericit din viata lor...ca poate acum ar fi fost si ele printre mamici...

39

Mergi la inceput

M-am uitat pe listuta si amvazut ca ieri a avut DPN Adinabulina iar azi Analessya13...sunt ceva vesti?semne?

39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Tocmai m-am intors din oras si is tare satisfacuta ca am papat ceva "bun" la McD.... mi-am luat un meniu big mac maaare si as mai fi mancat un cheesburger dar m-am abtinut

Lorex, ce bine arata prima pagina, si ce putine burtici au mai ramas!!!
Mine merg si eu la medic sa ma programez la ... o mica cezariana

Apropo de cezariana, voi ati auzit ca nu-i bine sa te faci cu oja pe unghii inainte de cezariana? Eu nu m-am facut in toata sarcina dar aveam de gand sa merg la o mani-pedi inainte de marele eveniment. Poate o fi ceva sambure de adevar si in asta;motivul o fi sa se vada culoarea unghiilor in caz de ceva... sa nu se invineteasca sau mai stiu eu ce?

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Si inca o intrebare pentru fetele care au facut cezariana: inainte de cezariana trebuie facute analize de sange? Trebuie sa te intrenezi mai repede din acest motiv sau nu necesita intrenare? Eu am fost/si porbabil sunt anemica si cred ca e musai sa-mi fac analize dar tare n-as vrea sa stau in spital pt asta - am auzit ca aici la spital te interneaza mai repede ca sa-ti faca analize
Eu nu vreau sa stau in spital nici un minut mai mult decat e strict, strict necesar. Urasc spitalul de la nasterea anterioara, va dati seama ce mult ajutor am primit acolo ca proaspata mamica de am ramas cu asa impresie buna...

Mergi la inceput

Phew ....gata!
Va place cum arata prima pagina?
Merit o bere rece!!! La vara cand ne intalnim da fiecare cate o bere la baiatu'

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 36+ ....cu www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Bobitzasi.. cu morcovetus de 13 kile..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mitumac

M-am uitat pe listuta si amvazut ca ieri a avut DPN Adinabulina iar azi Analessya13...sunt ceva vesti?semne?

39

De Analessya nu stiu imic, dar cu Adina vorbisem pe mess zilele trecute si a promis ca ma anunta daca naste!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 36+ ....cu www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Bobitzasi.. cu morcovetus de 13 kile..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui floricel79

Tocmai m-am intors din oras si is tare satisfacuta ca am papat ceva "bun" la McD.... mi-am luat un meniu big mac maaare si as mai fi mancat un cheesburger dar m-am abtinut

Lorex, ce bine arata prima pagina, si ce putine burtici au mai ramas!!!
Mine merg si eu la medic sa ma programez la ... o mica cezariana

Apropo de cezariana, voi ati auzit ca nu-i bine sa te faci cu oja pe unghii inainte de cezariana? Eu nu m-am facut in toata sarcina dar aveam de gand sa merg la o mani-pedi inainte de marele eveniment. Poate o fi ceva sambure de adevar si in asta;motivul o fi sa se vada culoarea unghiilor in caz de ceva... sa nu se invineteasca sau mai stiu eu ce?

Eu n-am mai auzit asa ceva, dar daca tot ai atatea intrebari si maine te duci la medic, noteaza-ti pe o hartiutza si intreaba-l pe el.E cel mai in masura sa-ti raspunda!

Cat despre McD...nu pot sa te felicit!
Nu mai manca kestii din astea!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 36+ ....cu www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Bobitza si.. cu morcovetus de 13 kile..

Mergi la inceput

Am pus la semnatura un filmuletz cu foiala Bobitzei in burtik si niste poze de la sedinta foto!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 36+ ....cu www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Bobitza si.. cu morcovetus de 13 kile..

Mergi la inceput