BRAVO VIVI! Pufuleti Ian-Feb (122)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

MI S-A NASCUT NEPOTUL LUCA IN JAPONIA!! SA-MI TRAISCA!

P.S.multumim mult tuturor de aprecieri la pozici

Cris, mami de Ema, my Lucky 13, si Ana(2003)
AMR: 10 kile!
poze

povestea noastra

SA VA TRAIASCA, SA FIE SANATOS SI FERICIT!!!

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Buna fetelor
Am trecut si eu pe aici k sa felicit proaspetele mamici
si sa le urez nastere usoara celor care umeaza sa isi aduca minunile pe lume!

MIKYCRIS Album de familie
MAMI DE PRINTESE DELIA SI DILARA

Ne votati in fiecare zi? cate 10 stelute la http://fotostars.eu/user.php?id=452

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Fetelor, am nevoie de parerile voastre!
1 --- Dupa cum ati observat si voi cred, lista de pe prima pagina a devenit f lunga. Am mai scos de la gravidutze fete care nu-s deloc active si le-am trecut la "Asteptam vesti de la..". Daca nu sunteti de acord pot reface lista cum era copiind-o de la un capitol anterior.

2 --- Am sters nr de gravide pt ca era o munca in plus, si inutila parerea mea, oricum se va evapora curand lista

3 --- As sterge deocamdata si cateva cifre de la rubrica "Suntem un grup de xx mamici si xx gravide" pt ca oricum s-a pierdut sirul si ma gandesc ca-l vom reface cand trecem la clubul scutecelor.
Asta ca sa nu mai stam sa numaram cand refacem liste si taiem de la gravide, punem la mamici, ne incurcam mai tare!

4 --- La lista cu aniversarile lunii - propun sa nu mai trecem si bebeii pt ca ei sunt trecuti deja in ordinea datei de nastere pe listele cu "Pufuleti si mamici de dec, ian, febr.." si lungim listele aniversarilor cu date care ar aparea de doua ori.

5 --- Va rog sa-mi mai explicati o data ce inseamna acolo "au fost cu noi si ne sunt prietene"...

6 --- si ultima chestie care nu e musai s-o facem acum decat daca se voteaza in unanimitate, e sa desfiintzam lista cu "Bun venit pe lume" pt ca, tot asa, apar bebeii si la listele cu datele complete de pufuleti si mamici.
Dar asta o facem mai bine mai tarziu, cand se epuizeaza lista de gravidutze si trecem la clubul scutecelor pt ca e frumos sa le uram pe o lista speciala BUN VENIT noilor pufuleti, desi a devenit f lunga lista!

Si inca ceva...stiti cumva de ce la noi nu apare steguletul tzarii la avatar?

Astept acordul si parerile voastre!!!

Lorex - Pufuletus Dependentus de 36+ ....cu Bobitza si.. cu morcovetus de 13 kile

Eu ma gandeam, la bun venit pe lume sa lasam doar pufuletii nascuti in februarie.

Au fost cu noi si ne sunt prietene sunt fetele care au pierdut sarcinile dar activau deja la pufuleti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Eu ma gandeam, la bun venit pe lume sa lasam doar pufuletii nascuti in februarie.

Au fost cu noi si ne sunt prietene sunt fetele care au pierdut sarcinile dar activau deja la pufuleti.

Si ce facem , le sterg? Ma gandesc ca oricum a trecut mult timp de actunci si poate nu le ajuta sa vada ca apar inca acolo.Poate ca deja sunt active ca gravidutze la alte odisei

La lista cu bun venit...nush ce s aspun...sa lasam numai februarie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Haideti fetelor, astept pareri!!!

Onitza, abia astept sa vad ce-ti spune maine dr militar
Eventual poti sa-i spui ca acu vreo luna -doua ai mai fost la un alt ginecolog care ti-a spus ca ai colul moale si tre sa nasti...sau nu, mai bine nu-i spui, poti sa-l intrebi "Sunteti sigur??"

Doxa, ce mai faci???
Ai nascut???

Lorex - Pufuletus Dependentus de 36+ ....cu Bobitza si.. cu morcovetus de 13 kile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Fetelor, am nevoie de parerile voastre!
1 --- Dupa cum ati observat si voi cred, lista de pe prima pagina a devenit f lunga. Am mai scos de la gravidutze fete care nu-s deloc active si le-am trecut la "Asteptam vesti de la..". Daca nu sunteti de acord pot reface lista cum era copiind-o de la un capitol anterior.

2 --- Am sters nr de gravide pt ca era o munca in plus, si inutila parerea mea, oricum se va evapora curand lista

3 --- As sterge deocamdata si cateva cifre de la rubrica "Suntem un grup de xx mamici si xx gravide" pt ca oricum s-a pierdut sirul si ma gandesc ca-l vom reface cand trecem la clubul scutecelor.
Asta ca sa nu mai stam sa numaram cand refacem liste si taiem de la gravide, punem la mamici, ne incurcam mai tare!

4 --- La lista cu aniversarile lunii - propun sa nu mai trecem si bebeii pt ca ei sunt trecuti deja in ordinea datei de nastere pe listele cu "Pufuleti si mamici de dec, ian, febr.." si lungim listele aniversarilor cu date care ar aparea de doua ori.

5 --- Va rog sa-mi mai explicati o data ce inseamna acolo "au fost cu noi si ne sunt prietene"...

6 --- si ultima chestie care nu e musai s-o facem acum decat daca se voteaza in unanimitate, e sa desfiintzam lista cu "Bun venit pe lume" pt ca, tot asa, apar bebeii si la listele cu datele complete de pufuleti si mamici.
Dar asta o facem mai bine mai tarziu, cand se epuizeaza lista de gravidutze si trecem la clubul scutecelor pt ca e frumos sa le uram pe o lista speciala BUN VENIT noilor pufuleti, desi a devenit f lunga lista!

Si inca ceva...stiti cumva de ce la noi nu apare steguletul tzarii la avatar?

Astept acordul si parerile voastre!!!

Perfect de acord cu tine in toate punctele, cam asta am vrut si eu sa scriu data trecuta, dar nu m-am exprimat bine.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Ms Yasmine

Lorex - Pufuletus Dependentus de 36+ ....cu www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Bobitza si.. cu morcovetus de 13 kile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Lorex si io total de acord cu tine cu toate modificarile. Cat despre scos fetele care au pierdut sarcina, nu cred ca se mai supara vreuna daca mai intra si nu se mai gaseste aici...oricum nu cred ca au o amintire f placuta...nu vreau sa par insensibila...

Catalutza 38+ Irina

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Buna ziua fetele

Lorex si eu sunt total de acord cu tine si cu ce au zis fetele mai sus ..
Si vad ca iti place sa scrii acolo toate detaliile .. mai poti adauga la mine .. Cezariana cu anestezie generala .. sp. Caritas .. dr. Stelian Conci

Mami de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)

23.01.2010 / ora 17:55

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

cristies, cris.dogarel, lorex, mamidepuiuti, floricel multumesc ptr primire. a fost calduroasa

mamidepuiuti, floricel merg majoretele si acum ati fost niste dragute!

cristies am vrut sa anunt pe net atunci seara dar nu eram sigura ca-s contractii si daca ma retin la spital sau nu,...si nu am vrut sa para o alarma falsa. ca v-ati gandit la noi!

39+

Mergi la inceput