BRAVO VIVI! Pufuleti Ian-Feb (122)
Raspunsuri - Pagina 12
cristies spune:
Cris.dogarel, eu doar l-am limpezit cu apa in care au fiert taratele. In apa de spalat am pus ceai pentru baita care cica e relaxant si l-am spalat cu Mustela.
L-am dat si cu albastru de metil si dimineata nu mai avea asa multe pe fata. Pe corp nu prea l-am studiat, va spun dupa baita.
Eu ma gandeam sa fac mai mult si sa bag la frigider, ca timingul e complicat si la mine.
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
catalutza81 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Sigur ca da. Si noaptea nu e nici o problema. Tu nasti natural, nu? Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |
Da natural vreau si fara epidurala sper sa si reusesc acuma. Oricum nu am cumparat, asa ca nici nu ma mai pot razgandi

Catalutza
38+
IrinaAMR 2 saptamani
cristies spune:
Felicitari pentru alegerea CMU. Arata super rezerva! A meritat investitia.
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
al3csa spune:
ratusca_mica as fi vrut sa fiu eu dr si sa-mi urmaresc sg sarcna poate nu s-ar mai fi ajuns aici daca mi-as fi dat seama ca eu doar ma umflu si bebe numai creste .. La un moment dat chiar imi masurasem burta si aveam 100 cm cand voi aveati cam 106 deci nu era nimic amormal pt o persoana care nu se pricepe deloc la asta .. plus ca bebe al meu era taree activ acolo in burtica asa mic cum era .. deci chiar nu mi-a dat nimic de gandit .. Asta este .. Imi multumesc pt gandurile bune si sunt de acord cu tine .. cand va incepe sa suga mi-l vor da acasa si nu cred ca o sa fie ff departe acea zi 
Mami de
Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)
23.01.2010 / ora 17:55
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalutza81 Da natural vreau si fara epidurala sper sa si reusesc acuma. Oricum nu am cumparat, asa ca nici nu ma mai pot razgandi ![]() Catalutza 38+ IrinaAMR 2 saptamani |
Iti tinem pumnii sa reusesti. In principiu e mai usor cu epidurala doar ca se lungeste un pic travaliul. La mine de la 4 dilatatie pana am nascut nu cred ca a durat mai mult de 1 ora jumate. Dar au fost ceva dureri.
Hai ca fac paranteza la paranteza. Intrebarea mea era ca sa te asigur ca poti da si noaptea, ca nu te iau durerile musai dimineata, nu?
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
gratiana77 spune:
FELICITARI BUBU, ALICREDO, CRIS.MARIO,BLUE_FLOWER, BALY, LINIOARA, NIKOLE!!

de buburuza Amaris-Stefania
poze
haircut spune:
Buna, dragelor!
Am ajuns si noi de luni acasa, na invatam unii cu altii, Maia e o mancacioasa si am inceput si eu sa am laptic, sper sa o sature, sa renuntam la formula, suntem nedormiti dar tare fericiti
Maia s-a nascut la 38s si 3zile, s-a nascut pe 29ian, nu 28, a avut 49cm, la maternitatea Cantacuzino, dr. Alina Ursuleanu(mii de multumiri pentru ajutor
),--multumesc daca o fata tehnicuta ne trece si noua datele pe prima pagina-- nasterea a fost una rezonabila, epidurala a contat enorm....
Spun si eu felicitari noilor mamici, bun venit noilor pufuleti

sa creasca mari si sanatosi!!!

Nu apuc sa recuperez capitolele scrise, o sa incerc cat de curand...si sper sa pun si cateva poze pe contul comun
Va pup....mi-a fost tare dor de voi

38+
Maia Ilinca- te asteptam cu drag, broscuta mica 
catalutza81 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Iti tinem pumnii sa reusesti. In principiu e mai usor cu epidurala doar ca se lungeste un pic travaliul. La mine de la 4 dilatatie pana am nascut nu cred ca a durat mai mult de 1 ora jumate. Dar au fost ceva dureri. Hai ca fac paranteza la paranteza. Intrebarea mea era ca sa te asigur ca poti da si noaptea, ca nu te iau durerile musai dimineata, nu? Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |
Eu sper sa nasc ziua
Catalutza
38+
IrinaAMR 2 saptamani