BRAVO VIVI! Pufuleti Ian-Feb (122)
Raspunsuri - Pagina 11
ratusca_mica spune:
Of, eu nu pricep! E posibil sa nu mai am lapte daca mie inainte de alaptat imi curge efectiv suvoi din titi lapte?
Adica e posibil sa fie de fapt o cantitate foarte mica in san care sa nu-i ajunga unui bebe de 3 saptamani? 
Ca iar la ultima alaptare mi s-a parut ca a golit sanul si evident nu s-a saturat si a trebuit sa dau formula.
Nu mai pricep nimic...
Hai ca sunt o egoista...
Al3csa, felicitari pentru atitudinea pozitiva si pentru faptul ca bebe a inceput sa ia in greutate, e super important ca a recuperat pierderea fiziologica
o sa vezi ca, indiferent de greutate, cand va putea sa se hraneasca singurel la titi tau ti-l vor da acasa, deci nu mai e mult si veti avea minunea de luptator cu voi! Cat despre vina ta, probabil am ratat eu postul in care ne spuneai ca esti doctor si iti urmaresti singura sarcina, nu te-ai dus la un ginecolog... 
Oare o fi nascut Vi4i pana la ora asta? Cred ca da, nu? Nu a primit nimeni vreun mesaj?
Ratusca mami de Andrei Ioan
cris.dogarel spune:
CRISTIES, multamde raspuns. si eu tot asa am facut, da' mi s=a parut greu si cam aiurea de facut in fiecare zi. plus timingul, cum ziceai. il speli pe fata cu infuzia aia sau doar clatesti tot corpul si parul?
DANYELANA, si noi la fel. in ultimele 2 zile stam mufate cam mereu. azi am mai avut o pauza mai lunga doar de la 8.30 la 10.20. si am mai furat ceva momente cu iesitul afara (cu totul vreo ora si ceva, din care 20' afara, la ger). apoi okii mari si cautat tzitzi , adormit la ea, plans cand ma trezeam in pat. am mai incercat azi si foenul si a
mers. s-a oprit din urlat, l-a ascultat.iar eu ii faceam masaj circular pe burtica. asa a adormit pe blatul de infashat din baie
. am pus si la poze
. insa cand am oprit foenul, crezand ca doarme profund (dupa 10'), ne-am trezit si am luat-o de la capat.
pe la 5 a capitulat iar, plimbata de tati prin casa. la fel a fost si ieri...
am mai adaugat si noi ceva pozici la semnatura.
Cris, mami de
Ema, my Lucky 13, si
Ana(2003)
AMR: 10 kile!
poze
povestea noastra
evyme spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris.dogarel CRISTIES, multamde raspuns. si eu tot asa am facut, da' mi s=a parut greu si cam aiurea de facut in fiecare zi. plus timingul, cum ziceai. il speli pe fata cu infuzia aia sau doar clatesti tot corpul si parul? DANYELANA, si noi la fel. in ultimele 2 zile stam mufate cam mereu. azi am mai avut o pauza mai lunga doar de la 8.30 la 10.20. si am mai furat ceva momente cu iesitul afara (cu totul vreo ora si ceva, din care 20' afara, la ger). apoi okii mari si cautat tzitzi , adormit la ea, plans cand ma trezeam in pat. am mai incercat azi si foenul si a mers. s-a oprit din urlat, l-a ascultat.iar eu ii faceam masaj circular pe burtica. asa a adormit pe blatul de infashat din baiepe la 5 a capitulat iar, plimbata de tati prin casa. la fel a fost si ieri... am mai adaugat si noi ceva pozici la semnatura. ![]() Cris, mami de Ema, my Lucky 13, si Ana(2003)AMR: 10 kile! poze povestea noastra |
cris.d
ma topeste ariciul de Ema de fiecare data cand o vad... Si ce frumos statea ea in brate la surioara mai mare 

Cred ca uiti de toate cand le vezi asa, nu?
37+
David Alexandru... inca negociempoze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza
AMR 3 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!
catalutza81 spune:
Fetele, am pus pe mailul comun o carticica pe care am primit-o pe un newsletter. Pare interesanta si usurica
am citit-o in 10 min.
Cris.d nu imi vine sa cred ca ingerasul ala frumos poate fi un mic demon urlacios
. Mi-e groaza de a mea cand o sa vina. Fata ta facea scandal in burtica? Sper sa fie mai linistita decat acuma in burta... 

Noi raportam situatie neschimbata
. Fara contractii, cred, mi se mai intareste burta cand se misca Irina, dar niciodata toata, ci doar unde scoate uneltele... cred ca a ramas in locul lui Ivan ca ma da de toti peretii si acum mai nou ii pot vedea talpa imprimata pe o laterala a burtii. Initial a fost haios, acuma e doar dureros 
. Cam atata de la noi.
Cristies daca totusi se intampla minunea si ma duc pe la spital o tura, pot sa dau sms la tine
? Sau ziceti pe cine nu deranjez. Promit ca nu dau noaptea
.
va pupam!
Catalutza
38+
Irina
AMR 2 saptamani
lorex spune:
Roco, multumesc de poze! M-am topit, imi venea sa pupacesc ecranul!
PS: nu mai pune asa multe majorete fara pauza ca se latzeste pagina prea tare si tre sa folosim barele ca sa citim mesajele 
Cris.D, ce a mai crescut pogonici! 
Ce poze funny ai! Mi-a placut aia cu dirijorul, e bestiala!
Si aia cu Ema in brate la Ana e de tablou! Se citeste pe fata Anei toata fericirea de pe lume si mandria!
Ce fete frumoase ai! Sa fiti santosi cu totii si iti doresc sa treci cat mai repede peste perioada grea. 
Lorex - Pufuletus Dependentus de 36+ ....cu
Bobitza si.. cu morcovetus de 13 kile
lorex spune:
Catalutza, multumim de carticica!
Si mie mi se intareste burta cand se misca Bobi![]()
da' nu ma doare!
Si pe mine ma puteti "deranja" ![]()
cristies spune:
| citat din mesajul lui catalutza81 Fetele, am pus pe mailul comun o carticica pe care am primit-o pe un newsletter. Pare interesanta si usurica Cris.d nu imi vine sa cred ca ingerasul ala frumos poate fi un mic demon urlacios ![]() ![]() ![]() Noi raportam situatie neschimbata ![]() . Cam atata de la noi. Cristies daca totusi se intampla minunea si ma duc pe la spital o tura, pot sa dau sms la tine .va pupam! Catalutza 38+ IrinaAMR 2 saptamani |
Sigur ca da. Si noaptea nu e nici o problema. Tu nasti natural, nu?
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
lorex spune:
Mai pun niste agitate pt Vivi si ma bag la listuta putin!

GO, GO , GO VIVI!!!
CURAJ VIVI!!!

cristies spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel am mai adaugat si noi ceva pozici la semnatura. ![]() Cris, mami de Ema, my Lucky 13, si Ana(2003)AMR: 10 kile! poze povestea noastra |
Sunteti niste frumoase toate trei! Aricica e superba pe blatul din baie. Si cu dirijatul cred ca e de zodie, ca si Gargaritzu e la un pas sa ne scoata ochii de cate ori ne apropiem.
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
cristies spune:

HAI VI4I!!!! DE-ACUM CRED CA AI PUIUL IN BRATE!!!

Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010