Fulgusori de nov-dec 2009 (17)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Fiica-mea a decis sa inceapa diversificarea devreme, de copil precoce ce e O plimbam tacticoasa, mandra nevoie mare de cum reusesc sa ii leg wrapul si mancam dintr-o placinta cu branza (ca nu mai mancasem nimic azi si lesinam de foame). Mi-a cazut o bucatica de branza, cat 3 fire de par impreuna, si inainte sa imi dau seama, fiica-mea a "cules-o" de pe haine, dupa care a plescait si a inceput sa planga (cred ca mai vroia). Apropos de kk, fetele, ati observat careva sa fie in kk grauntzele? Ca tati de Chiara ma tot bate la cap ca fata nu digera, ceea ce e foarte probabil, dar laptele praf i-l topesc perfect in apa. Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Fiica-mea a decis sa inceapa diversificarea devreme, de copil precoce ce e O plimbam tacticoasa, mandra nevoie mare de cum reusesc sa ii leg wrapul si mancam dintr-o placinta cu branza (ca nu mai mancasem nimic azi si lesinam de foame). Mi-a cazut o bucatica de branza, cat 3 fire de par impreuna, si inainte sa imi dau seama, fiica-mea a "cules-o" de pe haine, dupa care a plescait si a inceput sa planga (cred ca mai vroia).

Apropos de kk, fetele, ati observat careva sa fie in kk grauntzele? Ca tati de Chiara ma tot bate la cap ca fata nu digera, ceea ce e foarte probabil, dar laptele praf i-l topesc perfect in apa.

Foarte draguta Chiara, a inceput cu ceva apropiat de laptic, cum era daca plescaia asa la o bucata de sarmaluta?
Pai graunte e normal sa aiba,vorba Kreliei,ca mustarul de Dijon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

in sfarsit reusesc si eu sa scriu...
lumi, ma bucur mult pt voi. va
dymomo, iti tinem pumnii la extractie si sa nu te umfli. pupam mamica bolnavioara si bebe mancacios
stephy, nu am primit PM, te rog explica-mi si mie ce si cum sa fac

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Alinutza, incearca sa pui elastecul scutecului unde are Maria cuta pe pulpita

Ionela, mi-a placut tare mult zicala egoistului

Andre, micuta degustatoare

oooffff s-o mai topi zapada si din bucurestiu asta???????

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:

Nush ce sa zic cu kk iesit din pampers ,eu sunt de parere ca nu gresesc nicaieri .Iese atunci cand aud explozia... face si fara explozie si atunci ramane in pampers.Cred ca-i pun un radar la fund sa vad cu ce viteza iese kk ,precis depaseste viteza legala si de-aia se duce pe spatele copilului.

ANCA mamica fericita de SABINA IOANA

Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

v-am trimis un mail pe nov.dec2009

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

ohoooo...ce mult ati scris...eu nu am avut net
aseara am tras un plans zdravan...printesa mea a fost maraita vreo 2 ore de m-am plimbat km prin casa cu ea in brate si apogeul a fost o portie de 40 min de plans cu sughituri, nu stiu ce a avut dar nu am putut sa o linistesc deloc si am cedat. plangea si ea plangeam si eu, apoi a venit tati de la munca si s-a calmat la el in brate

revin dupa ce citesc din urma , va

ANCA mamica fericita de SABINA IOANA

Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui lili_aPai graunte e normal sa aiba,vorba Kreliei,ca mustarul de Dijon
Serios? E normal? Sa nu ma panichez? Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui lili_a
Pai graunte e normal sa aiba,vorba Kreliei,ca mustarul de Dijon

Serios? E normal? Sa nu ma panichez?

Chiara Ada, vita mia

Chiara creste

NU TE PANICA!!! e normal... la noi e asa mereu

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza_24 spune:

Multumesc pentru sfat Lylyana.m-am gandit si eu ca o fi ceva in neregula la felul cum ii pun pampersul...

Mergi la inceput