Fulgusori de nov-dec 2009 (17)
Raspunsuri - Pagina 8
dymomo77 spune:
Uitai sa zic ca pretinii nu ii mai trebuie de multa vreme pompa ca daca ii folosea macar nu ma stresam.
mami fericit de Dan Mihail
DianaR spune:
Dymomo ai supapa de rezerva in pachetul de la pompa. Smecheria e sa mai desprinzi pompa de san cat poti de des si atunci nu sare nici cand e uzata. Cu proxima ocazie poti triumite mail la avent romania sa-ti trimita piesa de schimb, daca nu iti trimit eu ca mai am 4.
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
dymomo77 spune:
Merci mult Diana o sa incerc si varianta asta . Dupa anestezia de la operatie a mers uns si am scos de 2 ori cate 60 de ml si i-am aruncat. Acu pentru 20 de ml am repus supapa de vreo 20 de ori. Ma duc sa ma uit in cutie.
DianaR spune:
Dana, f frumoase pozele, ce fain vartej are David in varful capului
Dymomo tin pumnii la extractie!
La multi ani sarbatoritilor: Amalia, Sabinutza, Mihai, Eduard si Nadia!
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
ralu_seby spune:
Stephy, f buna intrebarea privind pozele...raspunsul:ca o vacutza fulga ce sunt, ar trebui sa ma strofoc si sa invat mai intai cum sa procedez. Lavi, mi-a trimis pe mess parolele, dar nu a ajuns nimik la mine..
Pe la 14 tr sa plec cu nasa si cu nasu sa ne scurtam rochiile ( doar eu si nasa . Cand revin, o sa va stresez sa ma invatati cum.
O recomandare pt un carucior fetele? Landou/cosulet am si am mai primit si un scaun de masina 0-13 kg. As fi vrut un carucior port cu 3 roti, de la 0 luni...voi de care aveti?
Mai vroiam sa spun ceva, dar a venit mama si m-am zapacit
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
shtephy spune:
Ralu ai pm.
Caruciorul meu e chicco trio enjoy.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
lili_a spune:
ralu_seby ce rochitza? ce rochitza? Ti-am dat PM cu parolele, intri pe Picasa pe fulgusori 2009 si ii dai sa incarci poza, te intreaba unde si faci album nou cu numele tau. Te asteptam
Krelia imi pare rau ca te-e trezit printzesu noaptea, da las ca asa te antrenezi pentru cind l-oi pindi sa se intoarca de la discoteca
Lumi bravo!
dymomo] imi pare rau de pretena incurca-lume, nu merge sa te mulgi cu mina? Tin pumnii sa nu doara extractia
Mami de rechinas si de Sabinutza-vorbareatza nu sariti si voi cu o cinste, ceva, o berica, o prajiturica ca azi ezi mare pt fete! printese mici, sa fiti sanatoase si sa-i bucurati pe parinti
dymomo77 spune:
Cu mana nu merge ca la mine e subproductie nu supra. Am reusit ceva ceva dupa ce am pus protectia de silicon la palnie(care apropo nu am fol niciodata pt ca o prietena care are aceeasi pompa a zis ca e absolut inutila). La mine nu a fost dar m-am trezit mult prea tarziu. Probabil ea avea sanii mai mari.
ionelamaria spune:
Am fost la plimbare si ne-am intors. Mihnea intai m-a verificat sa vada pe unde il plimb, apoi a dormit. Acum doarme ca o placintica pe patul meu... nu am reusit sa-l dezbrac ( sa nu-i stric somnul) am descheiat doar hainitele si am scos gecuta. tare ii place afara... ar sta cu ochii mari tot drumul daca nu l-ar dobori aerul tare. E atent la fiecare om care trece pe langa noi si se intoarce dupa lume.
Krelia sunt convinsa ca e o mare diferenta de calitate est/vest... ca la toate produsele de altfel( sau aproape toate)
ralu_seby si eu tot premium care folosesc si sunt multumita, dar nu m-ar deranja sa incerc si altceva, de aici si intrebarile.
many_banimultumim
dymomo, ma bucur ca Danut e bine, asta e important. Cat despre pompa... oricat de egoist ar suna: Foaie verde de dai n-ai/ Ia nu da sa vezi cum ai"
lili_a
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
dana n. spune:
Diana, Lili multumim ptr aprecieri.
Mamicilor care alaptati si ati fost racite...cum v-ati tratat?
------------------------
Proaspata mamica de baietel!
Albume foto