Fulgusori de nov-dec 2009 (17)
Raspunsuri - Pagina 7
shtephy spune:
eu umblam deghizata mai sus...imi joaca feste forumul asta
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
ralu_seby spune:
Am uitat ceva f important:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR!!! Mihai, Amalia, Sabina, Eduard si Nadia!!
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
shtephy spune:
Many somn usor lui Vladut (a fost tare ca te-a contrazis cu kk imprastiat pe haine si cearsaf) si tie spor la treaba.
Lorelix eu zic ca la noi e ok nr.de pampers folosit.
Ralu_seby cand vedem poze cu voi?
_
Poze cu Strumfici
_
dymomo77 spune:
Ionela danut e bine, papa carnita cu morcov si tatza. Acu ii fac tratament cu protectis pt refacerea florei digestive si peste vreo 2 saptamani mai incercam cu un lapte sa vedem daca merge. In rest e vesel, jucaus si are 5.400 kg.
Tocmai am terminat de injurat cu naduf. Eu am doua pompe una electrica de la nuk si una manuala de la avent. Aia de la nuk am facut bine si am imprumutat-o unei prietene acu vreo 2 luni si in consecinta daca nu ma duc eu sa o iau o sa o mai vad la anu. Eu cu asta de la avent ma intelegeam foarte bine(nu stiu daca are vreuna dintre voi) dar azi stau cu sanii plini si nu reusesc sa fac mare lucru cu ea ca ii sare o supapa la fiecare 10 secunde. Al meu copil a papat biberon cat am stat eu pe holurile spitalului plus ca daca fac iar anestezie vroiam sa ii las macar 50 de ml intr-un bibe, iar dupa anestezie trebuie sa ma storc de doua ori si sa arunc. Am sunat prietena si mi-a zis ca mi-o poate aduce barba'su da maine dupa-amiaza.
mami fericit de Dan Mihail
krelia spune:
gata...ralu, stephy...stau cuminte .....se pare ca ii era foame...cu toate ca nu era ora lui..obisnuita....si nici nu a mancat tot...iar acum, poti sa tai lemne pe el....doarme cu gura deschisa si trage niste oftaturi.......
(cred ca puseul lui de crestere se transmite si la mine
many, eu am osbservat ca uneori are pielicica mai aspra (mai ales pe antebrat si pe pulpite)...dar ii dau cu galbenele si ii trece . back.
incerc si eu marea cu degetul.....si mai revin...
_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai
Muhammad Ali
dana n. spune:
Salutare!
sarbatoritilor de astazi.
Lumi_Richard, ma bucur ca printesa este bine.
Krelia, la fel ma gandesc si eu...ce fac cand David trece de 9kg? Este asa practic leaganul...
Monis, multumim . Asa este, din fericire, semnul de abia se mai vede. Mai mult cand este agitat.
Dymomo, iti tin pumnii sa scapi de umflatura. Eu am patit-o chiar inainte de nunta...eram disperata. Dar am fost norocoasa si am scapat de umflatura.
------------------------
Proaspata mamica de baietel!
Albume foto
lili_a spune:
Buna dimineata!
Trimit ce-am recuperat din capitolul trecut, ma apuc de asta
Va doresc o zi frumoasa si insorita
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 nu, ca urasc sa o spal Auzi, ia baga niste poze pentru Santi. Si poze cu tine unde vad? |
Pai poze cu mindra sint pe fulgusori2009, iar cu mine nu prea am ca nu-mi face nimeni ,am vreo citeva in pijamale pe care mi-e jena sa vi le arat. Acum cu botezu sper sa apar si eu cu niste poze mai de Doamne ajuta si ma prezint si eu lui Santi
citat din mesajul lui dymomo77 Fetili care aveti prea mult lapte si il irositi mai dati si la cele care nu au suficient ca eu m-am saturat de ceiut pt lactatie +galafor si slabe imbunatatiri. Eu una nu mai beau demult lapte... si imi e asa o pofta... da trece cu ceiut |
De acord, dati si la mine ca si eu sint imbibata cu galafor si ceaiuri si nu patez niciodata nimic
citat din mesajul lui Andrecluj Eu o pun pe sub geaca si ma inchei (geaca e a maica-mii, ca sa nu se inteleaga ca am masuri asa mari) |
Si pe Chiara cum o imbraci? Ca a mea in combinezon zici ca e imbracata in lemn
DianaR foarte simpatic sotul tau cum se pricepe el la slinguri
alinutza24 bine ai venit, mai zi-ne despre tine in multe mesaje mici ca sa scapi de moderare
dana n foarte dragut David cu ochisorii azurii si perisorul roscatiu, vad ca i-ati facut si freza
Laura, Shtephy si a mea minjeste totul cind face kk, si mai e si nesimtita ca nu urla sa o schimbi, trebuie sa ma prind eu dupa ... miros sau zgomot Noroc ca pina acuma n-a facut niciodata kk afara, ii place seara fix dupa baie ca sa o luam de la capat Monis,i-am lasat punguta, dat tot degeaba
Ionela cum sa te uitam? sa treaca dispozitia proasta si stai cu noi mai mult sa mai uiti de dor
shtephy spune:
Dymo "draguta" prietena cu pompa.Tin pumnii sa fie bine la extractie si sa reusesti cu mulsul.
Kreliutz fain ca s-a linistit pustiulica.
Moni ce faceti voi?Iesiti cu caruciorul ?Si eu tre sa ies dar nu-l mai scot pe pici ca nu-i mai trec mucii astia o data ,il las acasa cu bunica-sa eu ies cu sora-sa.Plimbare faina!
_
Poze cu Strumfici
_
alinutza_24 spune:
Acum am ajuns si noi de la dr,dar bineinteles ca am mai stat si pe afara putin daca tot e vremea asta asa frumoasa,la noi sunt 2 grade plus.
La doctor a fost bine,printesa mea creste frumos,la 3 luni si 3 zile are 6400 gr si 60 cm.
alinutza_24 spune:
Avem in schimb o problema... pe maria o strange marginea inferioara a pampersului desi folosesc nr 3 care e recomandat pt 4-9 kg.