Fulgusori de nov-dec 2009 (17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

lumi, super ca a mers tratamentul. Ma bucur mult

shtephy, multam

Kreliuto, ma inteleg bine cu astia de acum... am incercat si aiai verzi de la pampers si rezultatul a fost: iritatie, maraiala... etc... asa ca inteleg de ce nu e lumea fan pampers.Eram curioasa cum arata aia... stii tu... ca pisica

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

La noi e soare.... astept sa se trezeasca Mihnea si dupa ce papa iesim la o plimbare. Se pare ca sunt cam -6 grade dar merge si asa... ca noua ne place la racoare

Mami fericita de Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Lumi asta da veste buna. Ce ma bucur cand mai aud si de bine. fetili frumoase.
Ionelo ce ma bucur ca ai avut putin timp si pentru noi.
Fetili azi am scos ultima mesa de la operatie iar pe la 15.00 urmeaza extractia. Sa imi tineti pumnii. Desi sambata voi fi o mamica cu fata umflata macar scap de stres.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dymomo77

Fetili azi am scos ultima mesa de la operatie iar pe la 15.00 urmeaza extractia. Sa imi tineti pumnii. Desi sambata voi fi o mamica cu fata umflata macar scap de stres.

mami fericit de Dan Mihail

ai sa vezi ca pana sambata nu va mai fi umflata fata. Iti tinem pumnii la extractie. Ce face Danut?

Mami fericita de Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Si la noi sunt -4... dar tot ma duc putin pe afara ca nu se mai poate.
Ionela si eu zic ca Dymomo scapa de umflateala pana sambata

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

ionela, nu e mare diferenta, tot a scutec arata ....doar nu sunt facuti din aur ...numai ca nu-s facuti pe filiera Turcia (ca pampers) (cica sunt in UE )....si imi par a fi si mult mai moi...plus ca au si-o banda elastica in partea din spate care acopera la fix partea din fata (bine, parca si P. au banda din asta)....oricum, daca-ti arat diferenta intre Pampers din Ro si Pampers din Austria...de fapt, ca mai tot ce se gaseste pe la noi
(eu am mai incercat si Happy, la inceput....nu pot sa spun ca am ramas marcata de ceva aspecte pozitive, insa nu am avut surprize neplacute cu ei.)
Cum spuneam, daca ne merge bine cu ce folosim acum, nu are rost sa ne batem capul (Rares al meu oricum este mai sensibilos la pielicica, dupa iritatia din spital, s-a iritat de la detergent (i le spalasem cu d-ala normal), apoi dermatita care nu a trecut decat cu cremussa.....dupa cum stim, fiecare copil ractioneaza diferit si pana la urma tot el ne "spune" ce ii prieste si ce nu.

hai ca iar m-am intins ca o placinta pe un subiect neinteresant....

m-am luat cu prostii si am uitat ca vroiam sa-i spun lu' dymomo.....o sa vezi ca nu vei avea maseluta umflata...

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Lumi, in sfarsit o veste buna! E nemaipomenit ca Motilium-ul a dat roade. Me and Matei o pupam pe dolofana
Dymomo, hai ca trece si maseaua si vorba fetlor, ai timp de recuperare pana sambata. Ai sa fi fresh, sunt sigura!
Revin cu precizari: nici piticotul meu nu doarme in fiecare noapte atat de bine, aseara a fost perioada cea mai lunga de somn continuu, dar ma incurajez spunand ca vor urma si altele. Altfel si el se trezeste 1-2 ori pe noapte.
Hai ca incep si vestile bune sa rasara, cred ca e de la soarele de afara.
Fetele, as bea un Bailey's sau un Bailey's frappe..mmm
Krelia, you worry too much, nu ne stresezi delooc
Ionelamaria, eu ca si DianaR parca, folosesc Pampers Premium si sunt f multumita de el, este mai bumbacos decat cele obisnuite.

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia
ps....ma scuzati ca aberez cu fi-miu....banuiesc ca nu prezinta asa mare interes......am trecut la ultima arma posibila....mancarea....)

ce insemnea vorbele astea draga mea?Ai auzit de bataita?
Marele interes aici il reprezinta copiii nostri ...asa ca sa nu mai te aud ca aberezi,ok?
Repet ce ti-am scris si mai devreme ,sper sa-i treaca repede nazurile si mofturile lui Raru si sa ne scrii ca nu se mai opreste din ras si din gangurit.

Mamici de fulgusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

La multi ani ptr.fulgusorii sarbatoriti azi, sa creasca mari sanatosi si voiosi.
Lumi ma bucur tare mult ca printesica este bine acum, ca papa iar tu esti mai linistita
Ionela vazut poze sunteti adorabili
Vlad acum doarme in balcon, dar de data asta am deschis si geamul, deci 4 ore am timp sa fac cate ceva in casa.
Ieri ma plangeam ca nu face kk (pana la culcare a facut o data), a facut azi sa ma satur si ptr. ca mai dadeam si sfaturi cum se pun pampersii, mi-a demonstrat ca nu stiu nimic si la primul scaun a facut de s-a intins pe tot spatele lui si a ajuns si pana la cearceaf
Ma apuc de treaba
Pupici

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia
Rares al meu oricum este mai sensibilos la pielicica, dupa iritatia din spital, s-a iritat de la detergent (i le spalasem cu d-ala normal), apoi dermatita care nu a trecut decat cu cremussa.....dupa cum stim, fiecare copil ractioneaza diferit si pana la urma tot el ne "spune" ce ii prieste si ce nu.

Si Vlad are o sensibilitate mai mare la fundulet si imediat se inroseste. Ptr. asta (la recomandarea dr. homeopat) in apa ptr.baita punem ceai de nalba mare (decoct), iar peste zi in apa pun tinctura de echinaceea (50 picaturi la 500ml apa) si tamponam dupa fiecare schimbat, parca este ceva mai bine.

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput