Fulgusori de nov-dec 2009 (17)
Raspunsuri - Pagina 5
krelia spune:
eh..ciuciu somn....ca s-a trezit si se smiorcaie.....l-am pus pe paturica cu jucarii (marele centru) ...a stat cuminte vreo 5 minute.....si acum iar are program de smiorcaiala...of of...
merg sa dau cu o tona de apa pe fata....poate mi se limpezeste vederea ...si apoi...sa am o discutie serioasa cu fi-miu
_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai
Muhammad Ali
laviniablaga spune:
Spor la povestit!Multumesc pentru... stii tu!
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
Avem 3 lunitze!!!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
dankutza spune:
alinutza si a mea plange aproape fiecare part. Tot asa se invineteste la fata si plange pana scapa de el.
Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze de la 6 saptamani(nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
dankutza spune:
lorex i-am pus cercelusii in spital. In ultima zi, i-am dat unei asistente 20lei si s-a rezolvat. Cat am stat in spital, m-am uitat la asistente sa aleg pe una mai experimentata. Era o tipa la 40. Eu nu am avut cerceii in spirt. Cand m-am dus sa o iau, se vedeau urme de iod pe la urechiuse. I-a facut gaurile foarte frumos, centrate. Vezi sa vorbesti cu asistenta pe care o alegi, mai la prive, ca sa nu te refuze.
Mami de amazoana
www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
Andrecluj spune:
Lumi Felicitari de un milion de ori, ma bucura nespus vestea asta! Chiara Ada, vita mia Chiara creste
lorelix spune:
Shtephy
am vazut la capitolul trecut ca te plangeai de kk care iesea din pampers
si noi pateam la fel, foloseam nr 2/pampers..si acum folosim nr 3/pampers.
DECI: SE INTAMPLA DIN CAUZA PAMPERSULUI CARE CU SIGURANTZA ESTE PREA MIC PT
nu intelegeam de ce urca pe spatele....ce parinti..eram
off si cate mai sunt de invatat..dar avem tot timpul din lume
LORELIX
DANIEL- MATEI 82 ZILE +
sa fie SANATOS!
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Buna dimineatan si de la noi! Sunt foarte fericita,medicamentul deja da rezultate si Annabelle nu mai plange aproape deloc,si se bucura de fiecare biberon cu laptic! Va multumesc la toate care v-ati gandit la noi si ne-ati transmis gandurile voastre frumoase! |
Doamne ajuta! Ma bucur ca s-a rezolvat problema.
Mami de amazoana
monis5 spune:
neatza si de la noi si
sarbatoritilor de azi
Lumi ce vesti bune ai, tare ma bucur!
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.
krelia spune:
pare-se ca in leagan s-a mai linistit.....ma intreb cand o depasi alea 9kg cat supporta leaganul...ce-o sa fac?...naspa cu limitele asta....
lavi...
ionela, intr-adevar, marca asta nu se gaseste decat in DM...si cel mai aproape de tine ar fi la galati ...oricum, daca te intelegi cu ce folosesti tu acum..nu are sens sa-ti bati capul
mda...nu am avut succes nici cu leaganul.....
LUMI....Doammne ajuta sa fie toate ok de-acum incolo!
ps....ma scuzati ca aberez cu fi-miu....banuiesc ca nu prezinta asa mare interes......am trecut la ultima arma posibila....mancarea....)
_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai
Muhammad Ali
monis5 spune:
Dana.n - am vazut pozele cu David, arata extraordinar! si ce ochi are.... (ciupitura din funte aproape ca a disparut, asa e? )
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.