Fulgusori de nov-dec 2009 (17)
Raspunsuri - Pagina 10
lylyana.ion spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ionelamaria
NU TE PANICA!!! e normal... la noi e asa mereu |
si la noi si papam numai tzitzi, n-avem ce amesteca

Lili fericita
de
Alexandru (18.11.2009)pozicile noastre
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
cristina_boc spune:
Andre grauntelele sunt normale cred eu. Cand bebe papa LP erau si mai multe, acum s-a redus numarul lor.
Raportez inca un kk pe toate hainutele. Si am luat toate masurile de precautie: scutec mai mare, aranjat "fodrele", lasat loc pt kk.
CRIS
,
Andrei Cristian, 7 dec 2009
http://family.webshots.com/album/576105196nUplYZ
http://picasaweb.google.ro/c.borostean
cristina_boc spune:
Fug sa ma epilez 

dupa o pauza de cateva luni.
Sper sa nu fie asa rau.
CRIS
,
Andrei Cristian, 7 dec 2009
http://family.webshots.com/album/576105196nUplYZ
http://picasaweb.google.ro/c.borostean
alinutza_24 spune:
Va rog frumos , cine ma poate ajuta si pe mine sa pun niste poze in album,pt ca am incercat de cateva ori si imi zice sunt prea mari,adica mai mari de 100kb.
Rony spune:
Buna,
Vreau si eu sa va arat poze dar nu stiu cum sa intru pe Picasa.
astazi am fost cu bebeul la serviciu, l-am prezentat tutoror( am profitat ca este sefa in concediu); a fost incantat sa se plimbe in bratele tuturor, a zambit , a chicotit si apoi a cerut papa si s-a culcat. Iar eu m-am gandit : ce bine este acasa![]()
Rony spune:
Am fost racita in a doua saptamana dupa nastere- am luat paracetamol si ff mult ceai cu lamaie- eu am avut 39 de grade -daca depaseam 39 nu mai puteam sa-l alaptez!
multa sanatate
| Citat: |
| citat din mesajul lui dana n. Diana, Lili multumim ptr aprecieri. ![]() Mamicilor care alaptati si ati fost racite...cum v-ati tratat? ------------------------ Proaspata mamica de baietel! Albume foto |
Ancutza_Bro spune:
Dana.n , Monis ce mult ma bucur cand aud ca indragiti Piatra pt ca dupa cum spuneam sunt tare mandra de el si nu m-as muta de aici niciodata, prefer sa fac un Bacau sau Iasi saptamanal pt hipermarket-uri sau mall-uri ![]()
Alinutza welcome
, am fost si eu la Barlad intr-o delegatie si am doua prietene foarte bune acolo, una din ele se numeste Alina si e sagetator ca si tine...initial am crezut ca sunteti una si aceeasi persoana dar aveti data nasterii diferita 
Lylyana multumim de urari
sa stii ca Sabina e fan M Badea, tace chitic cat vorbeste el ![]()
Lavi saru'mana de urari, asa e ...am pregatit de toate si va invit la o gustare cu multe bunatati
, valabil si pt Lili![]()
Cuscro cu dedicatie speciala pt tine dar poate te induri si dai si la celelalte fete
[cola] 

Laurica sa ne traiasca fetele...toata viata o sa imi aduc aminte ca Sabina are o prietena nascuta in aceeasi zi cu ea si o sa ma gandesc la voi mereu 
Lumi tare mult ma bucur ca Annabelle e bine 
monis, mani_bany, ralu, dana.n , Diana, lili va multumesc deasemenea pt urari 
Mihai, Eduard si Nadia 
Dana.n eu am luat oscillococcinum si mi-a trecut in 2 zile 
ANCA mamica fericita de
SABINA IOANA
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
Rony spune:
Copii plang din diverse motive pe care oricat ne-am stradui nu le vom descifra- pe toate- insa de un lucru sunt sigura: copilul plange atunci cand ne simt nervosi agitati panicati...eu am vazut la Mateo care in rest este ff calm-insa daca aude ca ma cert sau simte ca sunt nervoasa , imediat incepe sa maraie sau sa planga; cel mai bine este sa-l calmeze cineva pana te calmezi tu
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ancutza_Bro ohoooo...ce mult ati scris...eu nu am avut net ![]() aseara am tras un plans zdravan...printesa mea a fost maraita vreo 2 ore de m-am plimbat km prin casa cu ea in brate si apogeul a fost o portie de 40 min de plans cu sughituri, nu stiu ce a avut dar nu am putut sa o linistesc deloc si am cedat. plangea si ea plangeam si eu, apoi a venit tati de la munca si s-a calmat la el in brate revin dupa ce citesc din urma , va ![]() ANCA mamica fericita de SABINA IOANA Fulgusorul meu iubit![]() The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!! |
Ancutza_Bro spune:
Rony ai dreptate dar a fost prima data cand a facut asa si eram si singura, sotul a venit mai tarziu cu 2 ore jumate de la serviciu (lucru care iar m-a enervat si mai tare) si ma mai durea si o masea de imi venea sa urlu...e clar ca eu i-am transmis starea 
ANCA mamica fericita de
SABINA IOANA
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!