Fulgusori de nov-dec 2009 (17)
Raspunsuri - Pagina 11
Ramonika spune:
buna fetelor,
si noi am facut ieri un kk de ne-am uns pana la mijlocul spatelui
si nici nu era tati acasa sa ne ajute cu spalatul.
voi cum ii spalati de kk singure? ![]()
am facut si vaccinul ieri, infanrixul, la recomandarea dr. de fam. a fost bine, nu am avut probleme.
si ca sa ne si laudam, avem 5,700 kg si 63 cm la 2 luni... 
Ramonika
Ruxandra
tati
si Vladutz
miany75 spune:
buna ,mamici dragi!!
noi suntem bine ,stam cuminti in bouncer si ne uitam la "BEBE TV"..ne place tare mult...aseara ,in schimb am avut scandal ,l-a durut burtica si a mancat mai prost decat de obicei...e posibil sa mai aiba colici?! sau sunt doar niste crampe?! parca nu a facut la fel de urat ca si mai demult, nu se inroseste...
FELICITARI SARBATORITILOR DE AZI !!! SA CRESTETI MARI SI SA FITI SANATOSI ,IAR MAMICILE SA AIBA PUTERE SA VA CREASCA!!
dymomo nasoala faza cu "pretena"..ceea ce urasc cel mai mult e sa imprumut ceva si sa nu mai primesc inapoi..mi se pare total aiurea sa ma "milogesc" eu pt ceva ce imi apartine...in fine,bine ca s-a rezolvat cu "aventul"...multa sanatate amandurora!!
ANDRE ca tot vb de "branzica"..vazusi,Chiara e curioasa ca tine...
; apropo de kk ,vad ca ti-au raspuns fetele..mie,personal mi se par ca seamana cu semintele de rosii,bine ,alta culoare...
DANA N. e superb Davidutul tau !!!

IONELA welcome back!!! ne-ai lipsit...
ALINUTZA bine ai venit la noi!! Sa-ti traiasca printesa si sa fie sanatoasa!!
va
pe toate fara exceptie !! ma duc sa-mi hranesc odrasla ,care a inceput sa sughita de zor si se maraie deja de foame....o face destul de des ..ai vostri sughita des ? o fi semn de ceva sau e normal?
p.s cam aiurea exprimarea ,dar sper sa intelegeti ce am vrut sa zic..
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonikavoi cum ii spalati de kk singure? |
alinutza_24 spune:
Miany si mariuta mea sughite de zor.am intrebat mai multi dr pt ca soacra mea lucreaza aici la spitalul de copii si toti mi-au spus ca e ceva normal,ei inca din burtica aveau obiceiul asta... e un gol de aer pe care il tot plimba ba inauntru ba afara
miany75 spune:
| citat din mesajul lui Ramonika buna fetelor, si noi am facut ieri un kk de ne-am uns pana la mijlocul spatelui si nici nu era tati acasa sa ne ajute cu spalatul. voi cum ii spalati de kk singure? am facut si vaccinul ieri, infanrixul, la recomandarea dr. de fam. a fost bine, nu am avut probleme. si ca sa ne si laudam, avem 5,700 kg si 63 cm la 2 luni... ![]() Ramonika Ruxandra tati si Vladutz ![]() |
asa cum zice Andre,luat de subsiori si spalat la chiuveta sau in lighenus...
felicitari pt."dimensiuni"!!

monis5 spune:
Dymomo - si eu am pompa Avent (www.overstock.com/Baby/Philips-Avent-ISIS-On-the-go-Breast-Pump-Set/3347503/product.html?cid=123620&fp=F&ci_src=14110944&ci_sku=11439133" target="_blank">Philips Avent) care e si manuala si are si motoras (care le mine nu face mai nika
) dar nu-i sare nici o siguranta...
... oare la ce te referi?
Tare faza cu protectia de silicon... eu nu mi-am pus pana acum problema ca as putea sa mulg si fara
(dar as putea incerca... asa de divertisment
)
Lili - pe pozele cu 'mandra' de la fulgusori le stiu... zicea de poze mai noi
. Las' ca le astept pe cele de la botez 
Shtephy - nu am scos carutul, ca mi-e prea greu. Incotosmanit si in marsupiu, ca inca nu-s asa experta in wrap... ca desi il am de dinainte sa nasc, dupa ce au trecut colicii, l-am cam abandonat pana acum de curand... Dar ma antrenez cu el pe cand se mai incalzeste putin
. La voi cum a fost afara? 
Iustinutzului sa-l lase mucisorii in pace.
Ionela - si eu cred ca ii va placea f tare afara, dar abia cand va reusi sa stea si el treaz mai mult de 5 minute
. Acum apreciez ca ii place pt ca intr-adevar doarme de duduie... ca toti tancii la varsta asta...
Dana.n - raspunsul simplu e: ca in sarcina... mii de ceaiuri, paracetamol, comprese pe gat etc. Dar am inteles ca la nevoie, merg si ceva antibiotice...
Sper sa nu fie cazul la nimeni though... 
Andre - eu cred ca se aduna grauncioare de la branzica pe care o fura fata de la tine 

Gluma-i gluma, dar cum zice si Lylyana, nici la noi nu e nimic de amestecat si de multe ori face si un soi de chestii mai solide... nu tot timpul. Cred ca kk normal se inscrie intr-o paleta f f larga de consistente. 
Ancutza
sa nu mai fiti necajite
Ramonika - exact asa... bagat la chiuveta. Eu asa il spal de fapt tot timpul ca e cel mai fain, nu stau sa-i frec cu nimic pielea, se spala imediat, lui ii place... numai avantaje. Il tamponez usor apoi cu prosop moale si il las la aer o vreme cu
gol si pot sa spun ca am folosit pana acum in 3 luni doar cutia aia mica-mica de sudocream primita la maternitate.. nici vorba de bepanthene sau alte chestii...
Miany - si la noi sughitul apare min 1 data / zi, dar trece repede cu putin san... nu cred sa fie nici un semn. Pana la urma semn de ce anume?

Rony - iti trimit eu PM cu parola la cont
Alinutza - n-am fost f atenta - ai pana la urma contul si parola? si nu stii sa pui pozele? sau ce nu stii? zi ca te ajut eu cat sunt pe aici...
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride. 
miany75 spune:
| citat din mesajul lui alinutza_24 Miany si mariuta mea sughite de zor.am intrebat mai multi dr pt ca soacra mea lucreaza aici la spitalul de copii si toti mi-au spus ca e ceva normal,ei inca din burtica aveau obiceiul asta... e un gol de aer pe care il tot plimba ba inauntru ba afara mamica de printesa MARIA |
ms de raspuns
..eu stiam ce e vb de o iritatie a muschiului diafragmatic
dymomo77 spune:
Monisule sub pompa are o rozeta mica ce ajuta la formarea vidului. Aia sare(sau mai bine zis se intoarce cu floricica in jos) si tb sa desfac toata pompa. Pana la urma a fost al meu sot si a recuperat Nuk-ul. Acu ma pregatesc de muls si aruncat dupa anestezie.
La stomatolog a fost tare coolll adik doua anestezii si nici una nu a prins asa ca a scos maseaua, pungile de puroi de la radacini si a chiuretat pe viu(explicatia a fost ca la operatie au fol acelasi anestezic si e prea scurt timpul dintre ele). Cand am urlat al meu sot(care era cu mine ca de suntem prieteni buni cu stomatologa) s-a inverzit si a iesit din cabinet. Vineri merg la scos mesa ca mai are de drenat ceva puroi si sper sa nu ma mai curete ca anestezie nu imi mai face.
Dupa stomato am fost la Premaman si i-am cumparat carut lui Danut. Pana acum am tot amanat. Acu sper sa fie o alegere buna. Eu am cumparat unul care se strange umbrela din lipsa de spatiu in casa si de etaj 3 fara lift.
mami fericit de
Dan Mihail
ionelamaria spune:
Ramonika, , eu il spal de kk singura... dar nu la chiuveta pentru ca apa acolo se incalzeste intr-o mie de ani... si mi-e teama sa nu-mi alunece si mai e si micuta chiuveta de la mine . Il pun pe o aleza happy ( tot pe asa ceva il schimb in general ca sa nu ude patul, nu am masa de infasat)am o cutie de apa pe calorifer ( are capac si apa e mereu calda bine)si inmoi vata in ea, il dezbrac de tot ce e murdarici il tin de picioruse si il spal cat se poate asa( vata nu o inmoi a doua oara in apa ci o arunc si iau alta bucata) apoi il iau de manuta si il trag pe o parte si ii sterg spatele apoi pe cealalta parte... pana am convingerea ca e perfect curat
Miany, merci
. Si Mihnea are repize de sughit dese. mi s-a spus ca e normal
Mami fericita de
Mihnea Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE