Fulgusori de nov-dec 2009 (17)
Raspunsuri - Pagina 12
alinutza_24 spune:
Monis daca ai timp si rabdare as vrea sa imi explici totul de la a la z cum sa fac cu pozele ,pt ca spre rusinea mea recunosc ca nu prea ma pricep 
Andrecluj spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui monis5Andre - eu cred ca se aduna grauncioare de la branzica pe care o fura fata de la tine ![]() ![]() ![]() |
vias spune:
| citat din mesajul lui krelia ionela, nu e mare diferenta, tot a scutec arata ...numai ca nu-s facuti pe filiera Turcia (ca pampers) (cica sunt in UE (eu am mai incercat si Happy, la inceput....nu pot sa spun ca am ramas marcata de ceva aspecte pozitive, insa nu am avut surprize neplacute cu ei.) Cum spuneam, daca ne merge bine cu ce folosim acum, nu are rost sa ne batem capul hai ca iar m-am intins ca o placinta pe un subiect neinteresant.... ![]() ![]() m-am luat cu prostii si am uitat ca vroiam sa-i spun lu' dymomo.....o sa vezi ca nu vei avea maseluta umflata... _ Krelia, mami de printes Rares-Mihai ![]() "Children make you want to start life over." Muhammad Ali |
pt iritatii incearca crema Sudocrem...crede-ma ca e o minune!

Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!
Flavius
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
Ramonika spune:
hehe, daca as avea centrala, si eu as face faza cu chiuveta (desi incepe sa fie cam greluta). insa, cum zice si cuscra, apa se incalzeste cam dupa 10 minute, iar dupa o ora daca am nevoie iar de apa calda, iar mai astept 10 minute, timp in care se scurge in gol apa rece, pe care o platesc drept calda, normal... 
asa ca noi o spalam astfel: incalzim un ibric cu apa la aragaz, dureaza 2 minute, punem un lighean in camera, eu tin copilul rezemat pe piciorul meu deasupra ligheanului, tati toarna cu ibricul in lighean. e practic si rapid, insa necesita 4 maini, sau 3 cel putin
.
cand sunt singura mai folosesc servetelele
insa cand vine tati o spalam cu apa.
Ramonika
Ruxandra
tati
si Vladutz
many_bani spune:
| citat din mesajul lui Ramonika si ca sa ne si laudam, avem 5,700 kg si 63 cm la 2 luni... ![]() Ramonika Ruxandra tati si Vladutz ![]() |
fotomodel o face mama

mami de
Vlad (29.10.2009)Poze
monis5 spune:
| citat din mesajul lui alinutza_24 Monis daca ai timp si rabdare as vrea sa imi explici totul de la a la z cum sa fac cu pozele ,pt ca spre rusinea mea recunosc ca nu prea ma pricep ![]() mamica de printesa MARIA |
1. intri in contul comun. spune-mi daca ai parola
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.
Ramonika spune:
dap... fotomodel... ![]()
chiar ma uitam pe un body care de-acum aproape ca ii e mic, scrie pe eticheta 6 luni - 62 cm????
chiar asa?
plus pe hainutele de la Tex scrie la 6 luni 67 cm...hm... 
Ramonika
Ruxandra
tati
si Vladutz
dymomo77 spune:
Diana noroc ca mi-ai zis de a doua floricica si am gasit palnia de silicon pe care eu am ignorat-o de la inceput. Acu a sarit o singura data si am scos lejer 70 de ml. Oare cat mananca al meu cupchil ca dupa tatza(la care e clar ca el scoate mai mult de 70) mai rade si 120 de ml de morcov cu carne??
mami fericit de
Dan Mihail
dymomo77 spune:
Ramonika a ta fata sigur iese fotomodel cu asa o mamica. Noroc ca e promisa lui Mihnea ca altfel veneam in petit.
mami fericit de
Dan Mihail
monis5 spune:
Am uitat sa va spun, v-am trimis o carte pe nov.dec2009 - Totul_se_intampla_inainte_de_6_ani.doc sper sa va fie de folos 
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride. 

Krelia, mami de printes Rares-Mihai