Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (371)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

n-am luat decizia de mutare, fiindca vreau sa o fac in mai bine, nu doar sa schimb locul. o sa fie destul de stresant pt el si schimbarea locului, mai avem saptamana asta si cealalta ar trebui sa plecam in concediu. Sper sa nu intervina ceva si de data asta, ma rog sa fie bine si liniste pentru toti !
apropo de perle, asta-i varsta cand ar trebui sa notam mereu ce zic, sunt absolut adorabili.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Apropos de desene si Adelina plange de cateva nopti in somn si am hotarat ca de azi sa nu o mai las la desene, preferatele ei sunt Cenusareasa si Pisicile Aristocrate, se mai uita si la Alba ca Zapada si Tom si Jerry. In plus ma intreaba mai mereu de ce plang animalutele la Alba ca Zapada si mi-e cam greu sa ii explic ca musca din mar si moare oricum nu intelege sensul cuvantului "moare". Sper sa reusesc sa dezvat de televizor, dar cu vremea asta si din lipsa de activitati am cam cedat.

Cu mancarea la noi e cam asa:

7 - 7:30 180 ml lapte praf
9:30 - 10 micul dejun difera in fiecare zi, almette cu paine, omleta cu branzica, unt cu gem, fructe cu biscuiti si cereale, mai rar cremwusti sau sunca de pui, ou fiert.
13 pranzul aproape mereu compus dintr-un castron de ciorbita (pui, perisoare, de legume, etc) felul doi nu prea il mai vrea
16 dupa somn mananca de obicei felul doi pui la cuptor cu legume, peste la cuptor cu legume, spaghete cu carne si legume, snitel, cascaval pane, mazare cu pui, mancarica de legume cu pui sau in general ce mai fac pentru noi. Evitam mancarurile care constipa gen orez.
19 un iaurtel sau il asteapta pe tati si mananca cu el.
21:30 dup abaita lapte praf 180 ml.
Intre mese mananca fructe(mar, portocala) sau ii dau un morcov si rontaie la el. Ceai la fel nu a baut deloc de cand s-a nascut, il refuza, in schimb bea multa apa.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Ai dreptate Papanah scot o gramada de perle, cateodata ramanem uimiti de ce poate sa zica si ne dam seama ca intelege mai multe decat vrem noi sa credem.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Mara, multi si mari pentru voi, mai ales pentru frumoasa Energia care ne zambeste acum dintr-o poza superba. Multumim mult de surpriza, si noua ne-a parut tare bine ca ne-am cunoscut, doar imi pare rau ca nu eram in forma noastra cea buna. Dar daca v-am placut si asa, sunt sigura ca data viitoare va fi si mai bine.

Poate ca ultimul lucru pe care il doresc altii este sa ma raneasca, dar este pe lista
Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Piticot vorbeste la telefon cu bunicii. M-a terminat ce texte are!

Poate ca ultimul lucru pe care il doresc altii este sa ma raneasca, dar este pe lista
Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Mergi la inceput

Adi face baie, spala toate ratustele
l-am tuns un pic, i-am taiat chica si e foarte incantat, e tare cochet, ne parfumam si ne dam cu crema impreuna, dimineata, ne pieptanam....e cochet ca o fata.acum canta "uanciufiforfaiv"

Mergi la inceput

Rox,petrecere frumoasa ! Filmeaza-l pe Andrei !
Greieras, mananca bine Adelina si e foarte bine ca bea apa. eu la serviciu beau multa apa si acasa nu prea, am observat ca atunci cand beau apa multa nu mai am migrene. Noi nu suntem deloc consumatori de sucuri, numai ce fac eu in casa.
Magda, am vazut frumosii tai . Odihna placuta dupa garda !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna!
Nu am apucat sa citesc din urma, dar macar sa scriu cateva randuri...
Chiar daca e un soare cu dinti si bate un vant ne-am dus la Carnaval
Copiloi nu vor sa fie mascherati, mai ales picea e o naravasa...in fine ,juniorul se "crede"mare sa se mai mascheze...dar distractiv tot este ptr ca in cateva orase , apropiate noua sant f organizati...muzica, dulciuri si caruri cu personaje mascate

Vad ca Rox e linistita si mentine ritmul cu mesaje

Diwana un calduros la multi ani!

Mergi la inceput

Roxali, si saptamana viitoare e carnaval intr-un orasel langa Catania,o sa mergem si noi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, peytrecere frumoasa si la multi ani lui Alex, in avans.

Papanash, cred ca ar fi o solutie sa-l muti, dar poate totusi vb cu miss si se rezolva....cam ciudate pedepsele si cam dese...

Gabriela, si pt Cristi preferatul era sanul drept, care parca era mai mare si mai plin, cred insa ca era doar o impresie, lapte era ;la fel in amandoi...cat despre suzi, nu vad de ce nu i-ai da, daca ii era foame urla si nu o accepta...zic si eu.

Multumim celor care ne-ati admirat, o sa mai pun cateva poze azi, am mai primit un set de la botez.
www.flickr.com/photos/23631543@N02/" target="_blank"> aici

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput