Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (371)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Sabina Y. drum bun! E prima excursie a Lisei? In ce zona mergeti? Iar imi este dor de Japonia!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
33+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Vai vai sunt terminata de oboseala.Uite de aceea mi-a fost frica de-o iesire mai lunga cu fetele.Tare obositor,si indiferent de cate ajutoare am avut pe langa mine,fetele din pricina extra-solicitarii au dorit sa fie cu mine.
Dar...a fost splendid.M-am simtit minunat,pe Lisa am purtat-o in wrap tot timpul,din cand in cand a mai tinut-o bunica sau Maria.
Am fost in Miyajima,langa Hiroshima.Am facut o groaza de poze,am sa le postez pe rand,pe blog.Te invit si invit pe toata lumea sa le priveasca.Am reusit sa pozez si in interiorul unui templu(un vis de-al meu mai vechi)
La intoarcere,Lisa a fost foarte obosita si nici chip sa doarma,in masina a plans continuu,in ciuda eforturilor mele de a o calma.In brate nu o puteam lua,mergeam pe autostrada si imi era teama.In final,s-a linistit dupa ce am luat-o in brate,a supt un pic de san si apoi a gangurit,a zambit la mine,m-a mangaiat,s-a jucat cu parul meu.
Erika a fost cumintica.Am toata lauda pentru ea.A mers singurica,pe jos,tot timpul.A inteles ca nu o puteam tine in brate si n-a cerut deloc.Doar atunci cand vedea ca Lisa e tinuta de altcineva,venea repede si se aseza in bratele mele,tinandu-am de gat.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdaz

Sabina Y, pe cind petrecerea de "botez"?

mama de Cristian(05.01.2004) si Ana-
Maria (05.09.2007)http://community.webshots.com/user/magdaz74

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112487

Hmmm,ma tot gandesc la problema asta.
Unde am botezat-o pe Erika,am avut cateva neplaceri( a fost f frig,bisericuta neincalzita,e f departe).Am vb cu nasa si ca sa ajungem in tara in acelasi timp e din nou problematic.Banuiesc ca tot aici vom rezolva,nu stiu insa cand.Mai vedem.

Jurnal de "mogalnete"

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Ma duc sa ma odihnesc.Promit sa recuperez alta data!

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

pagina noua

Mergi la inceput