Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (371)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Adi, vacanta placuta!

SabinaY, pupam japonicile!

Piciulika, Teo e ok din cate stiu. Dar iti confirm diseara dupa ce o vad.

Diwana sa fii sanatoasa si fericita!

Papanash, tare rau imi pare de problemele lui Adi. Cred ca ar fi bine sa ii schimbati gradi.

Erina, . Noi miercuri sarbatorim in familie, acum cu copiii. De data asta i-am luat patine, conform solicitarii ei. Patineaza din ce in ce mai bine, este incredibila. Si a dorit patinele ei. I-am luat ieri de la Carrefour. Nu am gasit din pacate din cele roz de care voia ea, dar o sa ii luam altele cu alta ocazie. Deocamdata sa le folosim pe astea.

Sabina, apropos de schi, de 2 zile Alex imi zice ca se gandeste numai la schi. Si eu o intreb daca nu si la Razvan instructorul. Si imi zice ca si la el, ca doar cu el schiaza. Si de data viitoare primeste si ea bete si e tare incantata.

Magda, de aceea am amanat si eu scoala un an. Pentru ca m-am dus pe 5 ianuarie si deja erau 2 clase formate si una pe jumate. La o scoala obisnuita, nu de fite. La anul o sa ne miscam mai repede. Tin pumnii sa rezolvati cum vreti. Daca nu, mai gandeste te si tu la amanare.

Poate ca ultimul lucru pe care il doresc altii este sa ma raneasca, dar este pe lista
Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Magda, la mine a fost simplu cu inscrierea, nu ma asteptam.
Scoala Sofiei e una foarte buna, sunt doua scoli foarte bune in zona, cam cele mai bune din sector, dar asta e si la 5 minute de casa.
Si acolo nu se fac clasele decat in iunie, si nu poti sa dai optiune pt ce invatatoare doresti. Sigur ca eu am vb cu cine vroiam inainte, dar la mijlocul lui ianuarie, nu mai devreme.
Chiar sunt multumita ca e foarte deschis sistemul acolo, pana acuma cel putin...eu n-am dus un buchet de flori la inscriere! Am dus invatatoarei floricele ,dar atata.
Ma ingrozesc de ce aud pe alte scoli....la sofia in clasa a zis invatatorea de la prima sedinta: fondul clasei este ilegal. Chapeau!

Rox, sper sa aiba Alex parte de companie in dupa-amiaza asta! Tocmai ne-a sunat Mirjam sa ne spuna cat de rau viscoleste.

Cred si eu ca se gandeste la ski si instructor:), adevarul e ca asta e varsta ideala sa inveti, pana in 8, 9 ani.
Pe Gh il dau la anu sigur sigur:))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Si noi vom incerca cu Andrei la anul. Dar nu stiu ce sanse avem. El e foarte diferit de Alex, e fricos si refuza lucruri noi. Nici cu sania nu se omoara. In apa ii place dar nu vrea sa inoate sau sa stea cu colac daca nu atinge fundul. Fata de Alex care la 2 ani statea cu noi in piscina mare. Alex e curajoasa si e "natural for sports". Pur si simplu le prinde imediat.

Poate ca ultimul lucru pe care il doresc altii este sa ma raneasca, dar este pe lista

Mergi la inceput

Andrei e haios foc cum vorbeste el. Acum zice " ma tuc tus, tin anapoi, daa?". Asta dupa ce mi-a facut demonstratie de dans. L-am facut mare fan muzica dance si house, si Vibe FM. Imi gateste de zor de 2 zile, care toate oalele si blenderul. Imi face ceaiuri si cafele mereu. E un scump! Dar tot nazdravan si cam agresiv. Biata Alex o incaseaza frecvent. Azi am trimis o cu tati la plimbarica sa ii separ putin ca era nebunie. Uite de aia stau eu asa linistita pe forum. Plus ca imi merge netul, inclusiv router.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Sabina, a trecut minunat noaptea, eram rupta de oboseala, iar dulcica Sofia m-a lasat sa dorm mai multe ore legate!Cu formula tot mai rar, tot insist cu sanul, e oare normal sa fie mai mult lapte intr-un san? Ca mereu ala curge si e si cel preferat de ea?
Si mai am o intrebare, ca am incercat si cu suzeta, dupa ce suge, o tin sa eructeze si iar cauta sa suga si isi papa pumnii si o pun la nani si ii dau suzeta, o tine in gurita si chiar adoarme, asta inseamna ca nu ii era foame si ca doar voia sa suga? Sau o amagesc cu suzeta si ea de fapt voia papa? Ca daca nu am folosut suzeta la Sara nu stiu...
Felicitari Sofiei, ai de ca sa fii mandra!

Cecilia, ce nasic frumos am vazut acolo!

Erina, m-au induiosat vorbele Dariei, cata sensibilitate ascunde mititica ta! E minunata!

Picia draga mea, mi-am notat in gand tot ce ai spus, drept dovada, iar te-am visat azi noapte, cred ca mi-e tare dor de tineCe ma bucur ca sunteti mai bien cu raceala, nasol cu colicii, nici noi nu am experimentat la Sara si sper nici acum. CE frumos pune Alex in greutate! Si ce tonus bun ai tu! Si eu de data asta ma simt asa in forma! TE imbratisez!Transmite-i lui Radu ca si mie mi se pare ca Alex ii seamana, desi el spunea ca e Piciu mic!

Roxana,La Multi Ani Alexandrei! Sa creasca mare si sanatoasa!

Diwana, La mUlti Ani din suflet! Sa fii fericita, draga mea! Si mai hai pe aici!

Magda, ma bucur tare cand esti activa

Papanash, pt tine si Adi!

Azi e ziua lui tati, mergem sa-i cumparam cadou, intre doua alaptari!

Creste fata mamii, creste:
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Buna fetelor!

Azi suntem baricadate in casa, dar maine daca e tati acasa mergem sa luam sanie si il punem la treaba. Azi stau linistita sa ma odihnesc ca de vineri seara m-a luat o durere groaznica in partea stanga, banuiesc splina, eu nu am mai avut astfel de probleme pana acum si e o durere groaznica.

Am vazut poze frumoase cu Cristi nasic, Cecilia dar ai la finuti, sa-ti traiasca.

Am vazut si pozele cu puiutii lui magdaz la sanius.

Apropo mi-am adus aminte ca am vazut pe mail comun poze cu Daria, mami Erina vrea bataita, ne arata "silueta" ei, dar cu cine vrei sa semene mai plinuta, asta e conformatia ei. Spor la calcat. Imi aduc aminte cu drag de zilele cand i-am spalat si calcat primele hainute ale Adelinei.

Papanash cred ca e bine ca iti asculti instinctul, partea cu desene si lumina stinsa e groaznica.

Roxana petrecere frumoasa!

Sabina felicitari Sofiei pentru curaj!

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

buna, buna cafeaua neagra !!!
ce vreme , ce furie alba !!!

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

LA MULTI ANI! DIWANA

Mergi la inceput

Gabi superba pitica ta, e minunata!

Mergi la inceput

Rox si Adelina imi face acum ceai si inghetata, e buna pe vremea asta. lui Andrei e un scump. Fiecare copil cu personalitatea lui desi de multe ori ne asteptam ca baietii sa fie mai curajosi.

Mergi la inceput