Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (371)
Raspunsuri - Pagina 18
Sabina spune:
neata!
Si o cafea tareee.
Aici nu e viscol, doar ninge maruntel.
Piciu, Gabi, cum a trecut noaptea?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
magdaz spune:
Neatza!
Foarte buna cafeaua. Sabina..mmmmmm.....savurez si eu chiar acum o stacana. Ies din garda si ma pregatesc sa ma duc acasa unde am intilnire de gradul 3 cu "betzeii" care s-au intors din vacanta de la tara.
Ce se mai aude pe baricadele alaptarii?
Piciulika...la mine toate vechi si noua toate ..Espumisan ii dadeam la greu , si inainte si intre si dupa.....Debridat mai dadeam si Gripe baby water care mi s-a parut si mie bunicel.
Erina spune:
Buna dimineata!
Sabina multumim pentru cafea. Astept sotul sa beau si eu una, aproape deloc nu am renunatat in sarcina, sper sa nu fie bebelusul agitat!
la PN a nins azi-noapte. Cred ca ne incumetam la o plimbare pe sanie. Ieri am renuntata batea un vint care facea ca alea -6 grade sa le simti ca -10.
Papanash ai dreptate sa te superi
. E cea mai aiurea metoda cu datul afara. Eu stii ca m-am suparat ca se tipa la copii de la grupa mijlocie in prezenta Dariei. E natural la citi bani cer la particulare sa ai pretentii sa aiba educatoare titrate. Bafta sa gasesti ce iti doresti! Sanatate socrului!
Sabina Y. drum bun!
E prima excursie a Lisei? In ce zona mergeti? Iar imi este dor de Japonia!!!
Piciulika, sper sa treaca repede colicii!!!
Imi notez si eu supozitoarele alea nemtesti. Nu am facut inca cumparaturile din farmacie. Mesajul de pe body e in germana sau e I do my own stunts?

Multumiri mamicilor care m-au temperat cu treaba! Ieri am calcat o gramada si inca mai am. Cecilia eu nu urasc total "sportul" asta doar ca acum nu mai pot. Secretul e sa nu se adune multe rufe.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
33+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
magdaz spune:
Sabina Y, pe cind petrecerea de "botez"?
Yaia, asta e pentru tine cu dedicatie....stiu ca m-ai intrebat tu mai de mult de reteta de amandina si spre rusinea mea n-am facut rost.http://gospodini.blogspot.com/2008/10/amandine.html
Sper ca stai cumintica acasa...vezi ca acu era un termen precoce de predictie de nastere.
Papanash, ti-am admirat baiatul...E intr-adevar istet foc.De mic stiu ca era si foarte precoce pe partea motorie, a fost primul care s-a ridicat in picioare din papanashi si mergea cin Ana mea se chinuia sa se ridice...Iti doresc succes cu alegerea noii gradi...Si eu cred ca e vorba si de miss.Am avut o pacienta care avea copil de 2 ani si 4 luni la cresa de stat si spunea ca au primit o filmare la serbare cu o zi obisnuita a copiilor si au ramasa surprinsi cit de linistit si calm se desfassura totul si ce frumos isis respectau programul.Si erau pe la un an si ceva cind fusesera filmati.Conteaza si experienta personalului care lucraza cu ei.Multe grasdi noi sunt frumoase ca locatie dar au personal tot "nou", plin de bunavointa dar cu mai putina experienta...Nu stiu miss a voastra cit de tinara e.
Erina spune:
La multi ani printesa Alexandra
sa fii sanatoasa si fericita alturi de fratior, mami si tati!
Aniversare minunata! Roxana asteptam poze pe e-mailul comun. Eu sunt curioasa ce cadou mai interesant ca real fur-ul si bebelusul cu mimica realista va porimi frumoasa ta...
[b]La multi ani[
/b] Diwana sa fii sanatoasa si fericita! Pupicei frumosului cu ochi verzi!
33+ cu David
magdaz spune:
Ana, ca sa mai povestesc ceva si de ea stie sa numere pina la 10 si recunoaste literele, inclusiv i din a si altele...dar nu vrea sa auda de olita. Dimineata face pishu pentru ca o aseaza oricum mamaie dar in cursul zilei habar nu are sa anunte ca o trece ceva.Poate nu e pregatita sfincterian?
Am vazut ca marea majoritate au cam terminat cu scutecul.
In rest traiesc o odisee a inscrieirii la scoala..ceva de speriat..in naivitatea mea
nu mi-am inchipuit ca trebuie sa te duci cu 2 ani inainte sa alegi scoala si sa poti prinde o anumita invatzatoare.M-am trezit acu in ianuarie sa ma duc sa inscriu baiatul si am avut surpriza ca la clasa invatatoarei ce ne fusese recomandata sa fie full si sa trebuiasca mari manevre...pe care nu am chef sa le fac.Am primit de la directoare recomandare pt o alta invatatoare care e mai noua in scoala aceea , dar de care am auzit de bine direct de la sora unei colege, care are copilul la ea asa ca o sa il las acolo, cel putin 1-4.N-as fi vrut sa schimbe colectivul, dar noi vtrem sa ne mutam, nu stim unde o sa stam...si vreau neaparat ca dintr-a 5-a sa fie intr-o clasa cu copii buni.
Noi mergem la [navy]scoala 88[/navy] de la piata Rimnicul Sarat, linga parcul Titan.As fi recunoscatoare daca are cineva info despre ea.
Si am mai avut o mare surpriza.Scanind admiterea 2009, site unde gasesti rezultatele repartitieie computerizate in licee (ma rog, cit reflecta ele nivelul elevilor...) am vazut ca la scoli cotate foarte bune in Bucuresti aveam 20-30 de copii dintr-o promotie cu note peste 9 la matematica , la tezele cu subiect uniic (deci erau saltati la medie de geografie, istorie sau media de absolvire) iar de la scolitza "amarita" de crtier din Curtea de Arges pe care ma urmat-o eu , din 40 de admisi la liceu, 37 aveau nota peste 9 la mate.
Pentru mine mate spune tot.![]()
Erina spune:
Nu stiu de ce merge tare greu forumul. As mai scrie dar spun doar atit: am vazut poze cu Cristi elegant un vestuta si cravata cu polka dots!
Papanash vazusem si eu video cu Andrei numarind in romana si engl si spunind culorile. E grozav.
SabinaY. Intradevar unele personaje sau situatii pot avea mare impact asupra copilasilor. Trebuie sa fie infricosator personajul acela desi uneori copii mai spun kowaiii si la lucruri nu asa de scary.
Acum despre Daria mea. Ma uimeste in fiecare zi. E dulce si desteapta.
Mai are si ea momente cind nu vrea sa se imbrace, sa manince (aici ma stresez tare pentru ca as vrea sa aiba pentru creier si organis toti nutrientii de care are nevoie), se mai impinge sau il loveste pe Matei cind nu vrea sa imparata o jucarie, vrea atentie non-stop dar desi obositoare in momentele acestea e o incintare. Acum ma vede serioasa si imi ma intreaba daca sunt suparata. Am zimbit si e fericita si ea: eti bucuroasa
.
Dintre primele perle:
Daria plinge (nu mai stiu motivul).
D: Uite mama poua (ploua).
Eu: unde ploua Daria?
D: aici-aratind spre obraz.
Despre cum cinta ABC, numara si alte lucruri pe care le fac toti puiutii la virsta asta nu mai scriu...
Am fugit, va doresc o duminica frumoasa!!!
33+ cu David
Roxana_G spune:
Va pupam si noi. Party e dupa amiaza, sa speram ca vin copiii pe asemenea vreme. Alex e cam tristuta ca poate nu vin.
Multumim mult de urari. Ziua ei va fi miercuri, o sarbatorim in avans insa pentru ca sambata viitoare e ziua nepotului si duminica botezam.
Sabina, felicitari Sofiei schioare.
Kriss, pup si sper sa aveti un weekend linistit si pe linia de plutire. Desi pe undeva ma astept sa te intorci ceva mai bulversata.
Piciulika, nici mie nu mi-a placut sa ajung sa ajung sa mi se aplice gandul respectiv. Dar am perseverat in a-l ignora, pentru a -n -a oara. Ce sa zic de cei 7 ani? Eu credeam ca 10 e mai mare decat 7.
pe toti 4, sunteti absolut minunati. Si sa va faceti bine repede!
Poate ca ultimul lucru pe care il doresc altii este sa ma raneasca, dar este pe lista
Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L Roxana, vad ca ai ceva treaba de facut, sa ai spor si sa iasa totul asa cum iti doresti. ![]() Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007) |
Multumesc! Rezolvat ieri o multime de treburi, azi ar trebui sa fie mai multa distractie.
Poate ca ultimul lucru pe care il doresc altii este sa ma raneasca, dar este pe lista
Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Cristian Matei (07.09.2007)