Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (371)
Raspunsuri - Pagina 17
Sabina spune:
drum bun, Adi, ma gandesc la voi!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Piciulika spune:
Vacanta frumoasa - si linistita, Adi draga!
Si 'Drum Bun!' si pasnic
! 
Am luat de la farma Flatulex / echivalent Espumisan, dupa cum vad (Simeticon) si i-am dat inainte de supt. A functionat! Doamne-ajuta!
Am mai luat si ulei de marat (scuuump!) sa-i fac masaj pe burtica.
M-am linistit sa-l vad sugand ca pe vremuri.
Intrebare pentru mamicile cu experienta cu Espumisan: se da inainte de fiecare alaptat? Ca pe indicatzii asa scrie: inainte de alaptat", dar nu spune daca e o limita 'n ori pe zi'.
(Si ma intreb deja, cand sa indraznesc sa nu-i mai dau - cand merge si fara?)
Oooff, off!
Cu mucii insa suntem amandoi mai bine, multzumesc lui DD!
Mey, ce e cu Teo, ca nici la catalog nu zice "Prezent!"?!
P.S. Am primit un pachetzel de la un prof universitar cu care colaborez la firma, cu un body dragutz pe care scrie: "Cascadoriile mi le fac toate singur!" - un star de cinema are mama... ![]()
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p8.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) siwww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246003.html?try=1&cookieID=159CYW4NZD86JI7D1H87F239994M75DL369QFV1S-31012010-233914" target="_blank">
Alex (16.01.2010)
danuta36 spune:
La multi ani fericiti si plini de bucurii draga Diwana!

Toate cele bune si multi pupici de la noi!
papanash spune:
salutare la ceas de seara !
dragelor, in mod normal n-aveam cum accesa computeru pe vremea asta, ca eram in proogram de destrabalare, dar azi pe la pranz almeu sot s-a imbracat/incaltat rapid si a plecat spre parinti, socrul meu se pare ca e rau, l-au dus fara cunostinta la spital. E pe ultimile zile, cred. Eu cu Adi am ramas acasa, cuminti,pe o vreme ca asta n-am avut curaj sa plecam si noi la drum.
Va ziceam ca am tot vizionat cateva gradi saptamana asta.Pai cam de-o luna Adi nu mai vrea la gradi,plange dimineata, cu greu am "scos"de la el explicatia si anume ca e foarte suparat pe miss, ca il pedepseste. Pedeapsa este sa-l dea afara din clasa in momentul in care nu face ce i se spune. Are (avea) un coleg de la care o cam incasa, aproape zilnic mai descopeream cate o muscatura pe diverse zone.Miss zicea ca are mari probleme cu el (colegul)ca-i distruge toate orele, ca nu stalocului deloc, ca nu doarme/mananca/asculta .
Adevarul e ca inainte ca asta al meu sa inceapa cu nevrutul la gradi , avea deja comportamentul schimbat, in sensul ca imi spunea mereu "asa face X" si scuipa, sau musca sau varsa mancarea. eu personal am ramas masca la faza cu scuipatul, n-am mai vazut pitic de 2 ani scuipand
. si merg la miss si ii spun despre astasi zice ca stie,ca asa au inceput sa faca toti dingrupa, fiindca il imita pe X, ea si ingrijitoarea nemaiavand nici o metoda sa-i faca sa inteleaga canu e frumos asa,numai pedepsindu-i prin dat afara din clasa.
Bun,numai ca al meu urla rau cand il dadea afara, apoi mai rau facea,asta eram sigura ca-l stiu eu prea bine, la el nu merge nici o pedeapsa, numai cu vorba buna poti face ceva. Si de-aici , dupa ce ca deja eram stresata de schimbarea de comportament, a inceput si cu scandalul zilnic, primul lucru spus dimineata era "nu veau a gradi", urla, se dezbraca, etc. M-am simtit super naspa in ultimile zile fiindca n-am avut incotro si tot il duceam, dar la job mai stateam cu okii pe camere sa vad ce se mai intampla.Si asa am vazut mai multe,de pilda ca au 2 reprize/zide desene animate, se inchide lumina si copiii sta pe scaunele si se uita la tv. Al meu,care a "fumat"de mic desenele, nici nu ridica okii la ecran,isi facea de treaba pe-acolo,se juca pe intuneric...
intr-o am observat ca clipeste la un moment dat repede, asa ca un tic la oki. a avut cateva reprize de-astea si am sunat la miss sa-i spun sa nu-i mai puna la tv si sa inceteze cu pedepsele. In aceeasi zi am inceput sa caut gradinita, fiindca nu am vazut oricum, vorbesc aiure-n vant si numa asculta nimeni. Am vb si cu directorul, cica are multe reclamatii la adresa lui X, ca nu numai Adi era muscat de el(logic), si nu numai Adi incepuse sa scuipe/ urle acasa.
revin
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
nu mai stiu daca ati remarcat frumoasa printesa de pe mailul comun.
Danuta, iti apartine ?
( 02.10.2007 )
papanash spune:
Bun !
Dupa ce am vizitat prima gradi, a doua zi,asta mic si pitic al meu i-a si spus lu miss "io nu mai vin a tine, merg la alta gradi,mai frumoasa, cu un Mos Craciun mareeee"...cica-s mici ![]()
am vazut cateva,spre surprinderea mea oferta e destul de numeroasa si buna, cel putin dpdv financiar e super, sunt gradinite noi si frumoase si la 8 milioane jumate...
vineri m-a sunat directorul sa-mi spuna ca de luni X nu mai vine, ca a discutat cu mama lui sa-l retraga....
dupa parerea mea, nu-i vina copilului, e vina missei, fiindca-i foarte stricta si inflexibila. de ex. intr-o seara l-am intrebat ce-a facut, daca a fost cuminte si a zis ca n-a fost cuminte si miss l-a pedepsit, l-a dat afara....si-mi zice ingrijitoarea ca era orade dans si el n-a vrut sa danseze, de-aia l-a dat afara. adica tre'sa fie mici robotei,sa execute intocmai ce li se zice, daca nu sunt pedepsiti. Si au totusi 2 ani si un pic, si programul e f incarcat....strict...vreau altceva acum, vreau sa se joace-n voie, sa mearga cu drag la gradi, nu cu scandal. A avut o evolutie foarte frumoasa, e destept si stie multe, dar in acelasi timp il vad stresat, asa ca vreau sa-i schimb locul.
( 02.10.2007 )
papanash spune:
Diwana,la multi ani draga mea, sa traiesti fericita !!!!
Mi-e dor de tine/voi !
( 02.10.2007 )
papanash spune:
Devylla , de ce schimbasi maica niku'? noroc ca ma bagai in spate sa vaz niste poze, altfel nu vedeam mesajele ca au aparut tarziu.....numai tu le puteai vedea instant.
Piciulika, sunteti frumosi rau de tot, fericiti maxim, chiat asa mucosi si obositi
.La chaestii cu alaptarea nu ma bag ca n-am prea prestat, dar io-s pentru echilibru, daca tie/voua va este bine e totul ok. Cand echilibrul se strica mai umblati la un bushon,piulita, dar din timp sa nu scartaie treaba mai tare.
Gabrielo, si voi asisderea, sunteti pe acelasi calapod cu elvetienii
, nu degeaba v-ati incuscrit.
Sabina,sa-ti traiasca fericita fata, merita diploma aia, da' cred ca tu erai cam transpirata,ia spune drept , ti-a stat inima-n loc cand ai vazut ca o ia la vale ?
( 02.10.2007 )
SabinaY. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Devylla , de ce schimbasi maica niku'? noroc ca ma bagai in spate sa vaz niste poze, altfel nu vedeam mesajele ca au aparut tarziu.....numai tu le puteai vedea instant. Piciulika, sunteti frumosi rau de tot, fericiti maxim, chiat asa mucosi si obositi Gabrielo, si voi asisderea, sunteti pe acelasi calapod cu elvetienii Sabina,sa-ti traiasca fericita fata, merita diploma aia, da' cred ca tu erai cam transpirata,ia spune drept , ti-a stat inima-n loc cand ai vazut ca o ia la vale ? ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Acum sper sa apara in timp real.Am schimbat ca era nick-ul vechi,din liceu,si deja capata o conotatie aiurea insemnatatea lui
Adi drum bun in excursie.
Pana la urma,am hotarat ca mergem si noi in mini-excurise,sper sa fie totul ok.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
papanash spune:
Adimercedes,drum bun si multa sanatate !
Cecilia,ce baiat frumos si elegant ai 
Andries,am vazut si gradi unde ai tu copilasii, Mhaela (directoarea) e sora unei amice de-a mele, acum am aflat. Mi-aplacut gradinita, dar e camnaspa cu transportul, ca noi avem alt traseu dimineata, ocolim podul,mergem pe giulesti apoi plevnei. insa nu am scos din calcul, fiindca au si transport pt zona crangasi,insa pierd eu legatura cu miss,adica nu mai aflu zilnic daca a mancat/dormit.
( 02.10.2007 )