Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (371)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

si ultimul mesaj din seria "aberatii",ca sa scap de modelare,ma scuzati!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

http://armonii.blogspot.com/2010/02/aventuri-la-ski.html
am pus poza cu diploma:)

Chiar ca e elgant Cristi! Si ce dulce e cand il imbratiseaza pe bebe!

Alina, eu n-am apucat sa te felicit pt cei 7 ani! Noi i-am implinit anu trecut

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

ooaaauuu! sofia felicitari!!!

l-am admirat pe frumosul nasic!

piciulika Doamne da sa scapati de muci, bine ca papa alex bine si doarme bine (beneficiile laptelui matern)

mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Sabina, bravo Sofiei, ce fata curajoasa!
Ce mult mi-ar placea sa invete si ai mei sa schieze!De fapt mi-ar placea si mie sa invat, iarna viitoare sigur ne vom pune cu totii pe schiuri!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Multzumim tuturor.
(ma temeam de strep B late-onset... incerc sa-mi scot tampeniile din cap. )

Sabinel, daca itzi spun ca Alex are colici...?!
Asa, din senin! Dupa 3 saptamani de "papusa model la san" - acuma lasa sfarcul, se arcuieste, inroseste si trage la partzuri... cam de doua zile, si parca tot mai rau! Si il bacui la cateva minute in timpul suptului. Atata aer inghite, de speriat! Foarte frustrant.

Acuma il culc pe Micha si merg la farmacie sa vad ce remedii au pe aici. Am facut lista completa cu ce-i pe la noi, incl. cu cimbrisorul salbatic (thymus vulgaris) al Yaiei, cu supozitoarele Carum Carvi din Germania - cine recomandase? (am colectzionat sfaturile de acu' 2 ani).

Nu am nimic in casa, ca la Micha nu am folosit niciodata de astea, nu era cazul...

Intru si la "dieta" desi nu prea cred in chestiile cu alimentatzia mamei... (maica-mea e exasperata de mine!)

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p8.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) siwww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246003.html?try=1&cookieID=159CYW4NZD86JI7D1H87F239994M75DL369QFV1S-31012010-233914" target="_blank">
Alex (16.01.2010)

Mergi la inceput

pai stai asa, ca el saracu inghite aer din cauza ca e infundat...si mai inghite si muci, nu doar laptic.

pt ce iti trebuie supozitoare?

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

cat despre dieta, fara lapte dulce ajuta mult.Mai e chetsia cu fasolea si varza, in rest, din toate fara exagerari. ca doar nu te pui doar pe compoturi acuma

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Draga mea, o fi asa - dar de ce cand avea muci pana-n brau nu avea absolut nimic? De o saptamana consistentza mucilor astia e la fel, "compactzi" - si abia acuma l-a pocnit? Nu pricep.
Supozitoarele sunt din/cu chimen - alternativa la sirop...

Lapte dulce am baut (in exces) din sarcina si din prima lui zi - nimic negativ de raportat. Fasole si varza nu am placerea - am papat ceva afumatura (eu asta cred)...
Revin la pui, supa, cartofi...

Acuma a fost un circ cu masa lui Micha. Noaptea asta s-a trezit la 5:40 si basta cu somnul. La 7:10 a readormit, dupa ce si-a baut laptele. Totul e aiurea. (acuma cica viseaza un caine mare si e "'periat"...)

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p8.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) siwww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246003.html?try=1&cookieID=159CYW4NZD86JI7D1H87F239994M75DL369QFV1S-31012010-233914" target="_blank">
Alex (16.01.2010)

Mergi la inceput

mucii care curg nu-s asa pacatosi. Astia mai grosi insa se duc direct in gat, si in stomac.

Ufff, o sa treaca si asta. Gh a avut si el colici de la 3 la 6 saptamani. Functiona tinutul strans in wrap cel mai bine....si sirop din ala cu marar, gripe water baby, da cred ca era placebo pt creieru meu mai mult. Interesant supozitor cu chimen! Dar eu am un bai cu supozitoarele astea, sa nu ii leneveasca maruntaiele :)

Si Gh a avut nopti in care se treaza f f f des. Sunt convinsa ca eru desenele combinate cu statul in casa. Cum a venit la busteni, somn lin!
Aseara insa i-am pus un pic de aristocats si un pic jungle book. A vrut Sofia, deh, am pus, ca era premianta:D
Si raportez o trezire cu tipete. Scurta, dar trezire.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Am intrat sa va salut, ca maine plecam in vacanta si voi lipsi pana in weekendul viitor. Aici ploua cu galeata si e cam rece, oricum mult prea rece pt plaja si baie! Sper ca acolo sa fie vreme buna! Incerc sa intru de pe telefon sa dau de veste, sper sa am semnal in zona.

Va pup, sa aveti grija de voi si sa ne revedem cu bine!!!

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput