Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

lavi, , eram convinsa ca o sa povestesti de vreo plimbare de weekend, ceva de la 200 de km in sus. Chiar ma intrebam unde v-ati dus de data asta

catutza, , semn ii ramane sigur, sa vedem cat de urat. casuta piticilor e o casuta de joaca pt copii - in care intra ei cu totul?

cristina, se cam stie cine a deschis sezonul de cazaturi, dar vad ca tace malc . se pot repara ochelarii tai?

Lavi, am dat un chix teribil cu choux-a-la creme-urile, mi s-a parut mie ca 3 oua e prea mult si e prea moale aluatul,erau si cam mari ouale, a crescut ce a crescut dupa care s-a tuflit si a ramas umed pe interior. Le-au mancat ei doi cu Nutella, dar eu m-am suparat. lasa ca mai fac odata.

Dar am cump Good Food, au reteta de croissant-uri cu unt, am facut-o, e ceva de munca dar rezultatul e un deliciu.

Asa ca iau nota 5 la patiserie frantuzeasca :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Miha depinde si de foc, poate l-ai dat prea tare, nu stiu ce sa zic. Imi pare rau ca nu au iesit cum trebuie.

In week-end am avut musafire si n-am reusit sa plecam nicaieri.
Sora-mea si prietena ei au avut un curs vineri si sambata, in ambele zile au ajuns pe la 6-7 acasa. Sora lui Virgil a avut si ea o intalnire sambata pana pe la 7. Asa ca sambata dimineata am gatit pt familia mea ramasa acasa si seara am ajutat-o pe sora-mea care ne-a facut mancare indiana. Duminica dimineata ne-am sculat pe la 10, apoi l-am vizitat impreuna pe unchiul nostru, si restul zilei s-a cam dus iar cu gatit, mancat, lenevit. Ele au plecat aseara toate 3 cu trenuri de noapte.

Partea faina a fost ca sambata seara dupa masa indiana ne-am intins la povesti intre gagici, 4 mari si 2 mici , pana pe la 12 noaptea sau 1 am stat. Virgil saracu' s-a izolat prin alte camere fiind in minoritate rau.

In orice caz de abia astept sa se desprimavareze putin sa o luam din loc. Mi-a trecut bruma de chef de a merge undeva la munte, la zapada. Prea multa iarna, multam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Taniuk, condoleante pt bunica ta!

Miha of ce nasol cu cazatura! Pup maya sa ii treaca si daca se poate sa nu ramana nici un semn!

CristinaMH te rog sa nu te superi ca am ras dar tare haios povestesti!
Si chiar a dormit Iris cu parul pe moate?
Maine e carnaval si mergem degizate la scoala, si tare i-as pune parul pe moate dar nu cred ca ma lasa!

Meemsulici cum mai sunteti? Ce vesti mai ai de la job?

Roxiut nu mai zici nimic?

INTREBARE:
cineva din familie (ruda mai indepartata) vine in Romania sa lucreze pt o firma din Galati, si pt ca vine cu familia, ar vrea sa stea in Bucuresti ( si sa faca naveta ). Ce puteti sa imi spuneti de scoala franceza din Buc, si ce cartiere mai de expati ( adica daca se poate cu francezi) cunoasteti? Habar nu am ce sa ii spun omului care e cam panicat. Firma ii propune sa ii scolarizeze copiii in galati la o scoala romaneasca, dar nu prea il incanta ideea, insa tare mi*e teama ca nu prea are alternative.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

alinus, ce zici tu acolo, cu stat in buc si naveta la galati... sper ca nu zilnic vrea sa faca asta!
adica sa vina in buc doar in we...
daca omul nu stie unde vine, intre buc si galati nu e autostrada, sa ajungi cu acceleratia in podea intr-o ora.
la restul nu ma pricep....

poti sa razi... nu ma deranjeaza, asta e stilul autorului .
da, a dormit cu el pe moate de-alea de burete, cu sarma. si mai nou manaca orice aliment care are o contributie semnificativa la cresterea parului. intra aici varza si fasole verde, spanac si orice alt tip de frunza care de obicei e scoasa cu sictir din farfurie.
la lectiile de dans de-asta merge, pentru ca TOATE PRINTESELE au luat lectii de dans cand erau mici, ca sa le placa printii.

azi n-am dus-o la gradi. mi s-a parut oribila vremea, iris sforaia, era obosita de ieri, asa ca chiulim. arunca papusile dintr-un pat in celalalt... in traducere "sareau ca sirenele"!

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
Ce mai citim, ce mai vedem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

naveta Bucuresti / Galati zilnic??? pai faci cam 3,5 ore/segment (asta daca calci acceleratia si ignori limitarile de viteza) Hai, sa bagam 3 ore ca o fi mai vitezist (si sa stea la iesirea din buc., ca altfel e +1 ora)... face 6 ore/zi numai pe drum.
Scoala franceza nu stiu, nu ma pricep. Cartier francez in Bucuresti - nu e in drumul spre Galati (deci e +1 ora)

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

Cristinus tipul se gandeste sa faca naveta saptamanal, adica pleaca luni si se intoarce vineri ( are sofer si masina la dispozitie) de asta ii spuneam ca mai bine isi lasa familia in Franta, el sta in Galati si la 2-3 saptamani merge acasa in weekend.E nasol totusi a la long ( o sa aiba contract de 3-4 ani) dar decat sa iti lasi familia in Bucuresti si tu sa fii in galati, ce rost are?

Ce idee buna sa o faci sa manance verzituri!

Lavi sora ta a fost in India in delegatie parca? De acolo indeletnicirea culinara sau e pasiune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

Pai saptamanal chiar nu renteaza Bucurestiul - mai ales sa trambalezi copiii (dupa parerea mea)

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

hi!

AM CITIT pe diagonala si imi pare rau de loviti si raniti!

Alinush, sa faca naveta intre G si B ar fi super nasol.De ce nu se stabilesc in Galati, e un oras de provincie dar ar fi muuult mai liniste si mai ne-stresant.sau in Tulcea, pe malul Dunarii si al Deltei , e un oras f frumos.

va pup

Ile, mami de Victor si Andrei
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4310431289/" target="_blank">POZE MARE 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ma, intre bucuresti si franta as alege franta... eventual deschide-i ochii unde vine :D. sau macar sa vina el intai, sa vada ce si cum, daca poate aranja ceva, sa viziteze scoala. n-are nimic de pierdut.

mihaela, ochielarii nu se pot repara. cu putin noroc, gasesc aceeasi rama si valorific lentilele.

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
Ce mai citim, ce mai vedem...

Mergi la inceput

Fetelor, naveta o va face doar el, de asta cauta un apartament in Bucuresti, sa isi lase familia.

Ile el are 3 copii, cel mai mare de 11 ani si au fost toti scolarizati in scoli franceze ( din diverse tari). Nu vor cred ca pt 3-4 ani sa ii dea la scoala romaneasca. Si in plus copilul cel mare refuza orice alternativa.

Cristinus el nu vine ca vrea ci pt ca nu are ce face, firma lui il trimite si nu are ce sa faca. El a fost deja in reperaj in Galati si nu prea la incantat ce-a vazut. Cu criza asta nici nu prea poti pune conditii.

De scoala franceza nu stie nimeni nimic? Poate o sa deschid un subiect separat.
Mersi de raspunsuri!

Mergi la inceput